Podcast: Går medier for langt i kampen for tech-betaling?

1 Min læsning

Medier vil gerne have penge for indhold på nettet, men hvor langt kan man gå uden at rode med internettets grundlæggende dna? Det spørger vært Christiane Vejlø medieanalytiker Thomas Baekdal og internetpioner Jean Francois Groff om. Du kan abonnere gratis på Mediawatch podcasten Indslag i din podcast app.

Listen to “INDSLAG med Christiane Vejlø: Har kampen for tech-betaling en bagside? (uge 10)” on Spreaker.

De danske medier forstår ikke helt, hvad de har med at gøre, når de tror det er en god ide at bede om betaling for links. Det siger den internationale medieanalytiker Thomas Baekdal. Og hele den oprindelige ide med WWW handlede netop om de frie links fortæller Jean Francois Groff som var en af de pionere, som stod bag den del af internettet vi allesammen møder medieindholdet på. Christiane Vejlø har lavet endnu en podcast i Indslag serien for Mediawatch. I dag giver vi plads til de stemmer der maner til besindighed, mens de store danske medie lobbyer for at få penge for links, snippets og overskrifter.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

three × 4 =

No Comments Yet.