Podcast: Passer teknologien ind i kunstens verden?

1 Min læsning

Hvad betyder interaktivitet, teknologi og digitale medier for scenen, teatret og kunsten? Christiane Vejlø taler med teaterdirektør for Husets Teater Simon Boberg. Er den fine kultur berøringsangst over for teknologien? Hvilke tekniske platforme giver mening i den kunstneriske sammenhæng? Er teknologien fremmedgørende, eller kan den skabe nærvær? Skaber de digitale platforme overfladiskhed? Christiane mener teknologien har et kæmpe potentiale som medspiller i kunsten. Hør optagelsen af Chefens Bord fra Husets Teater. Optaget inden science fiction-forestillingen Impossible. 

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

4 × 1 =

1 Comment
  • Thomas Detlefsen
    februar 19, 2016

    Tag også en snak med Søren Møller, Direktør på Fredericia Teater. De bruger rigtig tit teknologien i deres forestillinger. Store videoskærme er nærmest blevet en fast del af inventaret i scenografien, og en af deres forestillinger gjorde også brug af publikums interaktion via mobiltelefoner og de sociale medier.