Pokémon Go-gadget gør livet som Pokémon-jæger meget nemmere

2 Min læsning

Nintendo har lavet et lille gadget, som gør livet som Pokémon-træner meget nemmere. Mød Pokémon Go Plus!

d30c863d843afa54566880bd5f8fb474

Hvis du er helt ombord på Pokémon Go-vognen, så er her et virkelig smart gadget fra Nintendo, som gør livet som træner meget nemmere. Det lille gadget hedder Pokémon Go Plus.

Pokémon Go Plus er en lille gadget, du har med dig, når du er ude i verden og jage Pokémons. Den snakker trådløst til din telefon via Bluetooth. Når du kommer i nærheden af et PokeStop, du tidligere har besøgt, vil din ‘Plus’-enhed vibrere. Herefter kan du trykke på den store knap på ‘Plus’-dimsen, og så aktiverer du dit PokeStop og opsnapper automatisk alle de dejlige ting, der ville falde ud af den.

side-goplus-alerts

Det samme kan du også gøre, hvis du møder en Pokémon, du tidligere har fanget. Så vil ‘Plus’ igen vibrere, og med én enkelt knap kan du fange Pokémonen uden at skulle hive telefonen op af lommen. Men det gælder kun for Pokémons, du allerede har fanget, så du kan ikke løbe land og rige rundt og fange alting uden at gøre en indsats for det.

Men vigtigst af alt, så tæller ‘Plus’ også skridt, selvom din telefon er slukket, og så kan du for alvor få åbnet op for alle de mange æg, du har liggende.

pokemon_go_plus-produkt-3-1

Hele konceptet med Pokémon Go Plus er at give dig power-tools til at håndtere dit Pokémon Go-liv. På den mådefår du det maksimale ud af hvert eneste skridt, du tager og få det konverteret til nyttig Pokémon Go-tid. Det er ikke en gadget, som alle har brug for at eje, men hvis du elsker Pokémon Go, så er det fedt at kunne engagere sig i spillet, men slippe for at hive telefonen op af lommen hvert eneste sekund.

Pokémon Go Plus fås i butikkerne nu, og koster 399kr.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

13 − 13 =

No Comments Yet.