Pokémon Go giver da bedre kondi

1 Min læsning

PokéFit er en skæg ny gratis app, der dokumenterer, hvor langt man vandrer – og hvor mange kalorier, man forbrænder – under jagten på de virtuelle monstre.

pokefit app 1

Hvis jeres omgivelser, venner, familie, kone, mand og kærester ikke rigtigt tror på, at Pokémon Go kan være godt for helbredet – og især for konditallet – må I absolut installere denne nye app på jeres smartphone.

PokéFit registrerer antal vandrede skridt, distancen man har jaget monstre på, hvor mange kalorier man har brændt af undervejs – og hvor mange timer og minutter jagten har stået på.

Dertil kommer, at man kan lade PokéFit lave rutediagrammer over hver af sine jagter, der så lægges oven på et Google Maps-landkort. Så har man en ekstra dokumentation på, hvor man har søgt efter Pokémons og de andre virtuelle figurer.

I øjeblikket kan PokéFit kun fås i en version til Android-smartphones og -tablets. App’en kan downloades gratis fra Google Play onlinebutikken. En udgave til iPhone og iPad er på vej.

Til sidst bør jeg vel lige nævne, at PokéFit også kan spare på mobiltelefonens batteri forbrug og give brugeren et præcist overblik over ens dataforbrug under Pokémon-jagterne.

Det er jo altid godt at vide, hvor meget energi og hvor mange penge ens smartphone bruger på at hjælpe sin ejer med at finde Pokémons….

 

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

3 × two =

No Comments Yet.