Reducer madspild: Trådløst kamera holder styrer på sommerhusets køleskab

1 Min læsning

Sommerhussæsonen er over os, og vi kan se frem til påskefrokoster på terrassen og weekend-brunch med kig til havens spirende grønt.

Kommer du tit i sommerhuset, efterlader du måske madvarer i køleskabet til næste besøg. Men hvad var det lige, du lod blive? Det kan være svært at huske, og man kommer nemt til at købe noget, der allerede ligger i køleskabet.

Heldigvis kan du få en hjælpende hånd. FridgeCam er et lille kamera, du kan montere inde i køleskabet. Kameraet tager et billede, hver gang du lukker køleskabsdøren, og via en app kan du følge med i, hvad der ligger på hylderne. Du undgår dermed at komme hjem med de forkerte varer og reducerer mængden af madspild.

I Danmark smider hver husholdning cirka 261.000 tons mad ud årligt. Det svarer til mellem 50-100 kilo per husholdning (Kilde: Stop Spild af Mad).

FridgeCam koster cirka 1300 kr.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

three × 1 =

4 Comments
 • Hans Petersen
  juli 23, 2019

  Super smart! Jeg aner aldrig, hvad jeg har i køleskabet, når jeg står nede i det lokale super marked!

 • Jesper Jensen
  juli 29, 2019

  Det er jo genialt! Må 80 % af alle kunne bruge.

 • Kristian
  juli 30, 2019

  Det er faktisk slet ikke dumt!

 • Camilla
  januar 14, 2020

  Det lyder godt nok smart og passer perfekt ind i den aktuelle trend med at bekæmpe madspild. Et kamera kan godt nok bruges til mange forskellige formål efterhånden :)