Sådan beskytter du din smartphone mod vinterkulden

2 Min læsning

Kulde og smartphones er aldrig en hensigtsmæssige kombination. Heldigvis har Helly Hansen udviklet en enkel og super smart løsning, som beskytter både smartphone og batteri: en Life Pocket

Vinter og efterår er en hårdt tid for din smartphone. Du behøver ikke engang stå på pisten før temperatursvingningerne mellem varme og kulde påvirker din telefon, så den mister strøm og hurtigt dør. Det kan være både frustrerende og kedeligt hvis det fx sker, mens du er ved at udøve fascinerende fotokunst på toppen af bjerget.

I den mere alvorlige ende, kan det også give anledning til bekymringer og utryghed, fordi du pludselig ikke kan komme i kontakt med ungerne, aftale mødested med vennerne, eller give besked om at du er styrtet og har brug for hjælp. Din smartphone er jo din forlængede arm og ofte kæreste eje. Så ligesom vi begynder at klæde os på efter forholdene, bør din smartphone også.

Smartphonen har fået sin egen Life Pocket

Norske Helly Hansen har stort fokus på sikkerhed, og derfor har de udviklet en løsning, som sikrer at der strøm på din smartphone – også selvom det er rigtig koldt. Løsningen skal findes i vinterjakken Life Pocket, en patenteret teknologi, der beskytter telefonens batterilevetid mod temperaturer helt ned til -30 °C. Med den isolerende PrimaLoft Aerogel konstruktion er Life Pocket tre gange varmere end almindelige brystlommer, og derfor holder telefonens batteri væsentlig længere.

Helly Hansen har implementeret Life Pocket i alle deres FW17 skijakker til voksne. Overvejer du en ny vinter- eller skijakke, er det derfor værd at spejde efter en jakke med integreret Life Pocket, så du kan stå på ski hele dagen uden eller komme igennem den danske vinter uden at bekymre dig om batteriet på din smartphone.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

eight − 2 =

No Comments Yet.