Sådan lærer du at spille et instrument på 10 minutter

1 Min læsning

Har du en drøm om at kunne spille et instrument og imponere dine venner og familie med dit talent? Måske har du et klaver, der står og samler støv, eller måske trænger den guitar, du fik i julegave, til at blive stemt?

Med den prisvindende app Yousician er det let at komme i gang. Du kan vælge mellem at spille guitar, klaver, ukulele og bas og som noget nyt, kan du også lære at synge med Yousician. Appen kræver ikke specielle instrumenter eller ledninger. Yousician lytter simpelthen med via mikrofonen og kan høre, om du rammer de rigtige toner på de rigtige tidspunkter.

https://www.youtube.com/watch?v=Air8AaLHogU

I hver lektion er der en kort video eller en lignende intro, som får dig godt i gang med eksempelvis en ny akkord. Derefter skal du anvende den nye akkord i en sang, og alt efter hvor godt du klarer det, får du point og stjerner og kan gå videre til næste level. Denne gamificeret tilgang motiverer dig til at øve dagligt og dermed bliver dygtigere og dygtigere.

Du kan bruge appen gratis ca. 10 minutter hver dag, og hvis det ikke er nok, kan du vælge mellem forskellige abonnementer. Husk at afmelde det gratis syv dages abonnement, hvis du ikke ønsker at fortsætte med abonnementet.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

3 + 8 =

4 Comments
 • Erik
  september 26, 2019

  Arh – Lære at spille på 10 minutter? Er den historie ikke vinklet lige lovlig stramt? Måske “Lille Peter Edderkop”, men derudover er jeg sikker på, at det tager meget lang tid (som i måneder og år) at blive god til at spille på et musikinstrument. Hvis jeg en gang får et år til overs, vil jeg lære at spille keyboard :-)

 • Anders
  september 26, 2019

  Jeg har givet det et skud, så andre ikke behøver at lære et instrument på 10 minutter. Det er en god app, men jeg er desværre ikke Jimi Hendrix endnu :(

 • Jan Olesen
  september 26, 2019

  Ah men … der røg du sgu ud af mit liv frk Elektronista. Hvis alt det andet, du har delt (som jeg ikk har forstand på) har været lisså underlødigt og dumt som den her påstand, jamen så er der vel bare at vente på App’en der ka forvandle mig til kirurg på 14 dage. Øv; det har ellers været rimeligt underholdende at følge dig, men altså ak hvor dumt at dele sådan noget crap. Bye bye …

 • Helle
  juni 23, 2021

  Hehe…. Har netop forsøgt – men måtte opgive efter 10 minutter ;)