Sæt dit regnskab i udbud

2 Min læsning

Måske kender du allerede til, at indhente tilbud fra en håndværker eller et banklån online, hvor du nemt og overskueligt kan sammenligne og vælge det bedste ud. Men ved du, at du på samme måde kan søge efter en revisor eller en jurist?

Netplatformen Ageras formidler kontakten mellem dig og den service, du har brug for, inden for bogholderi og jura. Servicen er ganske gratis, du skal blot udfylde detaljer om den opgave, du ønsker løst, fx moms og årsregnskab til en enkeltmandsvirksomhed, og så bliver opgaven sat i udbud.

Jeg har selv netop gjort brug af denne service og fik tre meget kvalificerede bud fra forkslellige bogholdere, der alle ringede mig op for at høre mere om opgaven.
Inden da havde jeg forvildet mig lidt rundt på nettet for at finde en bogholder på egen hånd, men måtte konstatere, at det var en omfangsrig opgave at finde det korrekte match, og at der er meget forskellige måder at drive bogholderi på – både dem, der sætter fysisk kontakt højt og som helst skal have alle fakturaer og kvitteringer overrakt. Og så den slags der var genstand for min søgen: Hvor al interaktion foregår online, og hvor jeg kan uploade alle mine kvitteringer i en app og ikke er afhængig af min bogholders fysiske lokation.

Min bestræbelse er at opstarte et firma, hvor regnskabsdelen, i bæredygtighedens navn, er så tæt på 100% papirløst som muligt og netop dette kriterie hjalp Ageras mig med at imødekomme, ved kun at udbyde min opgave til revisorer, der tilgodeser en sådan digitaliseret arbejdsgang.

Det er en stor hjælp, at man som kunde bliver guidet til, hvilken specifik form for hjælp, man skal bruge til sit ens opgave afstedkommer, for hvis man ikke er regnskabskyndig, er man måske ikke helt klar over, hvad man faktisk har brug for.
Uanset om du ejer et enkeltmandsfirma eller står med en større opgave, kan du indhente tilbud på platformen, præcis som du ville gøre ved andre aspekter i dit liv.

Find dit bedste revisor-match her.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

eight + six =

No Comments Yet.