Smartphone deluxe: Nu i ægte guld, krokodille eller hud fra en struds

3 Min læsning

Hvad med en Galaxy S8 smartphone i ægte guld eller platin – eller foretrækker du måske en mobil klædt i krokodilleskind eller hud fra haj, struds, firben og pigrokke? Alt kan lade sig gøre med Samsungs nyeste mobiltelefon.

Hvis det er korrekt, som Marilyn Monroe sang – ”Diamonds are a girl’s best friend”- må Samsungs ny Galaxy S8-telefon blive lige så populær hos damerne, som iPhone er i dag.

I hvert fald, hvis man lægger lidt ekstra valuta på bordet og køber en af de særlige Galaxy S8-udgaver, som er dukket op få dage efter, at Samsungs nyeste smartphone er kommet til salg i butikkerne.

Disse designmæssige “fin-tuninger” plejer at være et godt tegn på, at en smartphone bliver en bestseller. Det er nemlig dyrt at klæde en mobil i 24 karat guld, platin eller ægte krokodille. Derfor vil juvelerne være sikre på, at der er kunder til deres forædlinger.

Ud over Samsungs nyeste ligger kun Apples iPhone 7 og sidste års Galaxy S7-telefoner i den eksklusive klasse – og de er jo alle blandt de mest solgte mobiler i verden.

Det finske firma Legend er det ene af to firmaer, der har været meget hurtigt ude med forædlinger af Samsungs Galaxy S8 og S8+. Det andet er britiske Truly Exquisite.

De finske legender

Legends nyeste kreation er S8’ere i enten krokodille, mere diskret platin eller i 24 karat guld med diamanter. Er guld lige sagen, skal man vælge mellem rosa og gult guld.

Køberen kan vælge mellem, om Samsungs navnetræk på bagsiden skal have samme kulør som telefonens nye ”outfit”, om det skal fremhæves med sort farve, eller om bogstaverne skal fyldes med diamanter.

I det hele taget kan man få skræddersyet sin nye Galaxy S8, hvis man har lyst og råd. Man kan f.eks. kombinere guld og læder, og man kan få indgraveret sit navn, sine initialer, firmalogo eller en anden visuel indikation af, hvem der har foræret en den flotte smartphone.

Er man mere til læder, forventer Legend, at udgaven i sort krokodilleskind bliver den mest solgte. Alternativt kan man dog også vælge sin Galaxy S8 klædt i hud fra haj, struds, firben eller pigrokke.

Legend leverer naturligvis sine eksklusive Galaxy S8 i en flot æske og med certifikat på, at de benyttede skind og huder er skaffet miljørigtigt og under forhold, der er accepteret af dyreværnsorganisationer.

Priserne hos Legend er i øvrigt ikke så vildt eksorbitante, som man har set hos flere andre ”mobilforædlere”. Udgaverne med overflade i guld eller platin koster fra 2.790 euro – ca. 21.000 kroner. Vil man have sin nye mobil pakket ind i krokodille eller struds eller fisk, begynder priserne ved 2.890 euro (knap 21.800 kr). I begge tilfælde er en splinterny Samsung Galaxy S8 eller S8+ med i købet….

Rigtigt eksklusivt

Ægte guld og platin er også råvarerne, der gør nye Samsung Galaxy S8-telefoner fra engelske Truly Exquisite til noget helt særligt..

Udgaven i 24 karat guld er faktisk den billigste af de eksklusive Galaxy-telefoner. Den koster 2.250 GBP eller ca. 20.000 kroner.

En smule dyrere er Galaxy S8 i rosa guld. Den skal man betale 2.300 GBP for – ca. 20.500 kroner.

Mest kostbar er at få sin nye Samsung iklædt platin. Den ekstravagance hiver 2.350 GB eller ca. 21.000  kroner ud af ens kreditkort.

Vil man hellere have den store S8+ med 6,2 tommers skærm i fornem finish med ædle metaller, er prisen 100 GBP – ca. 900 kroner – højere.

Truly Exquisite er oven i købet lidt rundhåndet over for sine kunder, når de nu lægger så store beløb i butikken for en mobiltelefon. Med i pakken følger derfor ekstra udstyr til en værdi af 6.000 kroner.

Det er en Samsung Gear VR maske, en trådløs oplader, et powerbank ekstrabatteri i 24 karat guld og en kreditkortholder i luksuslæder. Das ganze Molevitten ankommer i en smuk håndlavet boks af træ – ikke i den ”tarvelige” plastikindpakning, som Samsung leverer sin nye smartphone i….

 

 

 

 

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

one × 1 =

No Comments Yet.