SAVE TOSHI- BEDRE END ANGRY BIRDS?

2 Min læsning

Af Anne Mette Beck

Har vi her fundet et spil, som kommer på højde med Cut the rope og Angry Birds? Det mener flere anmeldere. Elektronista har prøvet det trendy japanske manga-style Save Toshi spil.

Ved første øjekast er Save Toshi bare et farverigt tegneserieunivers med en japansk skolepige. Men når man først har stiftet bekendtskab med Toshi og hendes japanske puzzle univers, er man solgt (for kun 6 kr.)

Historien bag spillet er rimelig åndssvag. Altså, sådan virkelig åndssvag. Den handler om en japansk pige, Toshi-san, der er en mega popstjerne og dansen er hendes et og alt. Men en dag bliver hun kidnappet af en ond dæmon, der får hende til at glemme hvordan man går. I hvert fald i gratisversionen, som var den første jeg prøvede. I den betalte udgave glemmer hun bare hvordan man går. Formålet med spillet er så, at du skal hjælpe Toshi med at komme tilbage på dansegulvet (i bogstaveligste forstand faktisk), så hun kan danse igen. Og det er sådan set det.

Spillet, der er et puzzle spil, foregår i en 3D verden, hvor Toshi står på et plateau over vandet. Det gælder så for dig om at skyde hvad-hun-end-står-på i smadder ved at trykke på det, så hun ender på dansegulvet og kan danse igen. De første par baner er sådan set nemme nok, men efterhånden kommer der flere forskellige materialer såsom beton, is, metal og gummi, som alle har forskellige egenskaber, der skal tages højde for, når man skal have Toshi ned og danse moderne uden at komme til at få hende smidt i vandet. For så dør Toshi. Spillet er i al sin enkelthed meget intuitivt, da man nemt kan navigere rundt med scenen for at finde den helt rigtige vinkel for at få skudt elementerne i stykker. Derudover er Toshi faktisk ret charmerende og kommer med små lyde og udråb. Alt sammen på japansk.

Ligesom vi kender det fra eksempelvis Angry Birds, har man i Save Toshi hele tiden mulighed for at forbedre sin score, så har du først gennemført en bane, kan man sagtens spille den igen for at få flest mulige stjerner.

Den fulde version står lige nu til kun 6 kr. i app store. Er du ikke indehaver af hverken iPhone eller iPad har du mulighed for at spille demoen af Save Toshi på pc.

Mener du, dette spil kan måle sig med Cut the rope eller Angry Birds?

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

nineteen − fifteen =

No Comments Yet.