Savner du 90erne? – Playstation Classic er din nye ven

1 Min læsning

Det hele går så stærkt nu om dage. Computerspil er realistiske, grafikken er fantastisk, dialogen til tider nærmest sofistikeret. Nogle gange kan man bare savne de gode gamle dage, hvor det hele var lidt mere simpelt (og grimt). Playstation Classic er lige den tidsmaskine, vi har brug for lige nu. 

Hastig teknologisk udvikling har ofte en modreaktion. Salget af vinylplader boomer. Nokia har succes med at genintroducere den klassiske, gamle mobilmodel 3310, fotofiltre skaber polaroid og small-film look og forleden jublede jeg, da jeg fik et Mario “bip-bip” spil i værtindegave af en gæst som jeg holdte lidt mere af efter det. 

Sony hopper nu med på retrobølgen med konsollen Playstation Classic. Konsollen som ligner den originale er dog 45% mindre. Man kan ikke afspille CDer i den men til gengæld er den fuld af præinstallerede klassiske spil du vil elske at møde igen og den kommer med to controllers. Konsollen kan nemt forbindes med et fladskærmstv med et medfølgende HDMI kabel. Prisen er overkommelig på 899 DKK. Jeg tror godt jeg kunne finde en nostalgisk ven der ville juble over sådan en gave. 

Er du klar til at tage en tur mere med Final Fantasy VII, TEKKEN 3, Ridge Racer Type 4, Grand Theft Auto, Metal Gear Solid? 

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

19 + sixteen =

1 Comment
  • Mille
    december 13, 2018

    Gode gamle playstation :D For fedt!