Savner du et billigt alternativ til iPhone? Mød Oneplus 6 og 6T

2 Min læsning

Er du på udkig efter et billigt alternativ til iPhone til dig selv eller dine kære, så er OnePlus 6 og 6T ikke længere til at komme uden om.

OnePlus’ Android-telefoner har haft stor succes i udlandet, men nu hitter det kinesiske smartphone brand  også i Danmark. Og det med god grund. Der er nemlig tale om et brand, hvis smartphones er spækket med alle de moderne og konkurrencedygtige specifikationer, du brug for og så endda til en meget, meget konkurrencedygtig pris.

OnePlus 6 og 6T

OnePlus’ nyeste flagskibe henholdsvis 6 og den kommende 6T er selvfølgelig ingen undtagelse. De rummer både et godt dualkamera med portrætfunktion, hvor høj opløsning møder hurtig hastighed, en ydeevne, der er op til 30% hurtigere og sænker batteriforbruget med 10%, hvilket bl.a. betyder hurtigere apps og kortere indlæsningstider.

Derudover har Android-telefonerne Fast Charge, der giver dig en hurtigere form for opladning, fem forskellige skærmtilstande, så du kan skræddersy din skærm efter dine egne præferencer til lommen, til natten, til spil osv.

De kommer også med fingerafstrykslæsere og ansigtsgenkendelse. Og så er de tilmed vandtætte, hvis bare man lader være med at tage dem med ud at svømme.

Alt i alt er der tale om et solidt produktdesign med masser af plads, der til en fair pris giver diverse iPhones og andre smartphones på markedet kamp til stregen.

OnePlus 6 med fx 128GB Storage i Silk White koster 4.399 kr. på oneplus.com. OnePlus 6T forventes lanceret i Danmark d. 6. november. Så stay tuned. 

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

3 × one =

No Comments Yet.