Se på eget ansvar- Får den her film dig til at slukke mobilen?

1 Min læsning

Bruger du din smartphone som sutteklud? Foretrækker du skærmen til samtale med almindelige mennesker i bussen? Bruger vi egentlig vores smartphones rigtigt? Hvordan har du det efter at have set filmen her? Over 25 mio. har allerede set den på Youtube. Kan du genkende noget? Eller er vores omgang med smartphones bare en naturlig udvikling der følger teknologien? Del dine tanker herunder.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

one × four =

5 Comments
 • Maja Højgaard
  maj 11, 2014

  Sikke en omgang helligt vrøvl. Jo skærme kan tage overhånd og gør det også for nogle, og jo – der er et element af eskapisme i at trykke update på sit feed, men det er også socialt og skaber muligheder og forbindelser der ikke var før. Som et hvert andet værktøj er det hverken ondt eller godt. En hammer kan også være et mordvåben, men langt de fleste er enige om at bruge det til at slå på hovedet af søm. Sociale medier erstatter ikke den almindelig trang til at tale ansigt til ansigt og vi er hverken mere eller mindre snævertsynede end vi var før, der er måske bare flere der har anledning til at opdage det.

 • Jeanette Hedegaard
  maj 15, 2014

  Jeg er træt af de der hellige film, som det er blevet moderne at lave. Faktisk så træt, at jeg bliver træt, bare af at se at nu er der dukket endnu en op.
  Når det er sagt, så er der bestemt noget at gøre. Fx at få trafikanter (bilister, cykelister og fodgængere) til at fatte, hvor farlige de faktisk er for sig selv, når de bevæger sig rundt i trafikken med hovedet nede i en skærm. Men det taler vi åbenbart ikke om.

 • Morten
  maj 17, 2014

  Der er lidt rigtigt i det meste men som en anden læser skriver er det kun et spørgsmål om at kunne styre sig og ignorere at man har en tlf.
  Der vil altid være typer som vil leve et andet liv end det de har og kun har det ønske at blive set og hørt. Akkurat som hende Amalie . Tænk sig at være så ligeglad med at hele nationen ved du har en I.Q. på højde med et salatblad. Men når man er så fattesvag at man ikke har hjerne til at holde sig oprejst og trække vejret samtidigt er der vel ikke så meget at sige til de intet fatter.
  Jeg vil tro at de folk der lever i den virtuelle verden alligevel ikke kan være det store tab for verden. Hvis de ikke selv kan indse hvis deres liv er omlagt til bits og bytes hvad ville de så ikke overse hvis de fik et stort ansvar. Se bare hvordan det er gået på christiansborg. Vil i have at danskerne bliver lige så egocentrerede som politikerne i danmark ? De lever et liv hvor de bare render rundt og kun har den ene ting i hovedet at rage til sig og misbruge sin magt mest muligt.

 • Frida
  maj 19, 2014

  Helligt eller ej. Jeg ser budskabet – og er enig. Vi skal være opmærksomme på at slukke mobilen, og være tilstede der, hvor vi er. Nærvær er det, der inviterer lykken til bords.

 • Kevin Cui
  juli 15, 2017

  Vi er professionel producent af ovenstående “Smarte vinduer”, som nævnes, power off-uigennemsigtig, tænd-transparent, enhver, der er interesseret så kontakt os på http://www.oypdlc.com