Selvhealende telefon fikser egne ridser

2 Min læsning

Af Christiane Vejlø

Tænk hvis din smartphone selv kunne heale en smadret skærm eller en stor ridse? Vi kommer tættere på et terminator-agtigt scenarie med den nye selvhealende smartphone LG G Flex. 

LG-G-Flex

Jeg kan ikke lade være med at tænke på terminator, og den fantastiske scene hvor skurken bliver pløkket i småstykker, og så langsomt men sikkert glider sammen til ét stykke igen. Om det er samme teknologi LG har brugt når de taler om “self healing” er ikke til at vide, men ihvertfald har det koreanske megabrand lanceret en  smartphone ved navn LG G Flex- og den fikser sig selv!

Telefonen er fleksibel i den forstand, at man både kan sætte sig på den og udfordre den bøjede skærm uden at den går i stykker, og ved at man tilsyneladende kan lade den skramle rundt i en taske, hvorefter den selv healer de småridser et løst sæt nøgler f.eks. kunne skabe. På videoen herunder ser man ret præcist hvordan telefonen på kun 3 minutter healer små ridser som ellers ville være blevet permanente. Jeg glæder mig til at se om og hvordan det virker i praksis!

LG G Flex er med sine 6″ en stor smartphone og så har den knivskarp OLED skærm. Skærmen er bøjet så den passer bedre ergonomisk til ansigtets form og så skulle den give en bedre videooplevelse. Kameraet er 13 megapixel og telefonen kommer med Android Jellybean og lander i Danmark i første kvartal i 2014.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

19 − fourteen =

No Comments Yet.