Den her seng løser alle dine opbevaringsproblemer

1 Min læsning

Man har ALDRIG nok opbevaringsplads, når man bor i lejlighed. Jeg mangler plads til vintertøj, til støvler, til mapper jeg ikke længere bruger, til sengetøj, til ledninger og gadgets og til klapstole. Samtidig har jeg brug for en ny seng. Og den her løsning er den bedste jeg er stødt på indtil nu. Det er det franske firma Parisot som står bag den her ultimative opbevaringsseng. Eneste minus er at jeg vil være lidt bange for at falde ud. Der er langt ned!

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

eleven + twenty =

No Comments Yet.