Sidste chance for Insiderrabat på Argumenter for Mennesker

1 Min læsning

Rabatten er ikke længere tilgængelig. Hop på Elektronista Insider nyhedsbrevet, hvis du ikke vil gå glip af rabatter og analyser. 

 

Argumenter for mennesker er lige på trapperne, og det er kort tid endnu muligt at købe et eksemplar med Elektronista Insiderrabat.

 

Bogen er en nemt overskuelig filosofisk gennemgang af forskellen på mennesker og maskiner samt et overbevisende forsvar for, hvorfor der stadig er håb for vores art.

Du følger med på Elektronista.dk, får nyhedsbrevet eller er fast følger af enten Elektonista eller Christiane Vejlø på sociale medier. Det giver dig muligheden for at få bogen ikke kun med fri fragt rabat, men også med en personlig hilsen (hvis du ønsker det). 

 

Alt du skal gøre er at bestille bogen lige her. Indtaste koden “ElektronistaInsider” og så får du automatisk rabatten+ en hilsen fra Christiane i bogen. Hvis du gerne vil have en særlig hilsen til moster, onkel, faster eller en god ven, så har du ved bestillingen muligheden for at skrive en kommentar med det du ønsker. 

 

Skynd dig! Tilbuddet gælder til 15. september. Herefter er der fuld pris og ingen hilsen. Rigtig god fornøjelse med bogen. 

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

4 + 13 =

No Comments Yet.