Det skal du have med til festival

3 Min læsning

Det er sæson for festival, og vi har samlet en stak gadgets til dig. Ekstra strøm, lyd og lys til teltlejren og festen.

Først og fremmest skal du have strøm til din mobil og dine gadgets, ellers kan alle de andre anbefalinger jo være lige meget.

2016_festival_extreme_charger
Xtreme Charger er et ekstra batteri, der lader op via solen. Batteriet er stød-, støv- og vandafvisende, så det egner sig fint til en gennemsnitlig dansk festival. På fronten har den 20 LED-lys, du kan bruge som lommelygte eller til at lyse lejren op. Batteriet er god for 3-4 mobil-opladninger, altså mindst dobbelt så meget som de fleste andre powerbanks.

 

2016_festival_Volt-Charger
Volt kender du måske allerede, for den har været med på festivaller i nogle år efterhånden. Princippet er enkelt: du køber et Volt-batteri, som du bruger til at lade din telefon med. Når batteriet er løbet tør for strøm, så går du hen til en Volt-bod og bytter den til en fuldt opladet. Ikke noget med at vente på solopladning, og du skal ikke aflevere eller undvære din telefon på noget tidspunkt. Volt vejer kun 82 gram og er lige til at have i lommen, mens du lader mobilen.
Northside, Roskilde, CopenHell, Tinderbox og Vig Festival har Volt-boder i 2016.

Tjek også app’en Battery Doctor, som hjælper dig med at holde styr på lagerplads og strømforbrug på din smartphone.

10 tips til at undgå strømkrise på mobilen

Er du holdt op med at ryge, eller gider du bare ikke at brænde fingrene, så skal du selvfølgelig have en lighter-app til de stille numre. Søg i din app-butik efter ”digital lighter”. Der er flere udbydere og de er som regel gratis.

2016_festival_Luminoodle-roof-top-tent-lightLys til teltlejren
Luminoodle er en lysstrip, som du kender det fra for eksempel Philips Hue. Her er den i vandtæt version til udendørs brug og fungerer med et batteri. Hæng den op i lejren med de medfølgende clips eller magneter. Beholder du Luminoodle i posen, så fungerer den som lanterne.
Der er en ny version af Luminoodle på vej efter en Kickstarter-kampagne. Den nye Luminoodle bliver med frit farvevalg, lysdæmper og fjernbetjening, men kommer først til efteråret. Så til festivalerne i 2016, må du klare dig med de hvide lys-strips.

2016_festival_luminaid

LuminAID  er en oppustelig lampe, der kører på solenergi. Den kan klappes sammen og er vandtæt ned til en meter. Ikke bare vandafvisende, men vandtæt. Så kan Roskilde-smatten bare komme an.

Lad den op i løbet af dagen, så har du lys til hele natten.

 

2016_festival_napsack-6Er du typen, der bare falder om et sted for at sove, så overvej en sovepose, du kan tage på. Napsack er en sovepose med hætte og ærmehuller. Den kan lynes op i bunden, så du kan gå rundt med soveposen på.

Nemmere bliver det ikke.

 

 

 

2016_festival_bigbodywipes

Tag et ”brusebad” med i baglommen, til når du ikke gider stå i kø til badet. Der findes flere modeller, hvor Life Wipes er en af dem.

Det er en slags gigantisk vådserviet til kroppen, så du kan slippe for at gå i bad, men alligevel tage det værste skidt.

Den avancerede version af trucker-vask.

 

 

Musikanlæg til lejren

soundboks 4Går I all in på musikoplevelsen i lejren? Så er Soundboks helt perfekt. Den kan bæres som en rygsæk, har to batterier på hver 30 timers spilletid, og en lydoplevelse, der forvandler jeres lejr til sin egen festivalplads.

Soundboks er beregnet til udendørs brug, så den tåler både bump, slag og regnvejr.

 

2016_festival_lillehoejttaler_fest

 

Når mindre kan gøre det, så har Ultimate Ears lavet nogle fede små bluetooth-højttalere, du kan have med overalt.

En lidt mere personlig løsning end Soundboks’ transportable diskotek. Til gengæld vejer den næsten ingenting og er vandtæt.

 

 

Det var Elektronistas anbefalinger. Så mangler du bare solcreme og ørepropper. Ikke fordi din mor siger, du skal, men fordi det bare er sværere at score, når man er selvlysende og øm, og ikke kan høre hvad folk siger, fordi det ringer for ørerne.

Rigtig god festival!

Giv dit bud på godt festival-gear i kommentarfeltet her på siden. Vi elsker at få gode tips!

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

13 + twenty =

1 Comment
  • Tine
    juni 17, 2016

    CrowdSearch app’en (til Roskilde) – og håndsprit..