Verdens første ølåbner, der kan gå på internettet

1 Min læsning

Vis dine social media-venner, hvor mange flasker pilsner eller cider, du drikker. Eller hold øje med dit forbrug via en app på din smartphone.

 

ølåbner med wifi 3

”Tingenes internet” er i hastig fremgang og refererer til ting, der er koblet op på internettet. Der er da snart heller den ting, der ikke går online. Tag nu f.eks. BOx, der er verdens første wi-fi-forbundne ølåbner.

ølåbner med wifi 2

Hver gang du åbner en ny pilsner, sender Box besked til en app, du har liggende på sin iPhone- eller Android-mobil.

App’en holder styr på, hvor meget du drikker – og melder det automatisk ud på de sociale medier, du abonnerer på.

Hvorfor? Jo – så kan alle vennerne følge med i, hvornår du tager dig en flaske med forfriskninger, – og hvor mange du åbner og måske drikker. Det kunne jo være, at du åbnede en flaske til en anden person.

ølåbner med wifi 5

BOx app’en kan også bruges til konkurrencer. Det kræver dog, at vennerne også bruger en tilsvarende online ølåbner. Så kan du tjekke, hvem der åbner flest – og formentlig også drikker flest flasker øl.

BOx fremstilles af rigtigt træ og rustfrit stål. Verdens første wi-fi ølåbner skal selvfølgelig være i ordentlig kvalitet. Derfor er prisen ikke specielt lav. 18 schweizer franc eller ca. 120 kroner,

.

https://www.kickstarter.com/projects/1091603874/box-bottle-opener-x-smart-bottle-opener/

 

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

3 × 3 =

No Comments Yet.