Strøm på festivallen

2 Min læsning

Festivalsæsonen er over os med masser af musik, hygge og gode stunder. Men med festivaltid følger også den evige frustration, der indtræffer, når mobilen (igen) løber tør for strøm og efterlader dig uden din ellers altid nærværende livlinje. Anskaf dig en gammel dumbphone og gå sommerens festivaller i møde uden frygt for strømkrise.

Har du været på festival, har du med næsten sikkerhed oplevet, at batteriet på din smartphone på et eller andet superubelejligt tidspunkt er løbet tør. Du har måske oplevet at blive væk fra vennerne og har stået alene midt i festivallens menneskehav uden strøm og uden mulighed for at kunne sende et livstegn til din gruppe. Eller måske kender du til ærgrelsen over at bruge oceaner af tid hver morgen i de lange køer til festivallens opladningsboder?

Alt det kan undgås, hvis du får fingrene i en gammel dumbphone. Gå fx efter mærker som Nokia, Motorola og Ericsson. De gamle mobiler kan ganske vist ikke gå på nettet, men til gengæld har mange af dem en sublim batterilevetid, der sikrer, at du har strøm gennem hele festivallen. Samtidig er mange af dem superrobuste og kan overleve selv en festival, der kører lidt af sporet. Undersøg først, om du allerede har én liggende i gemmerne derhjemme. Ellers gå på jagt i én af nettets mange brugtportaler. Her kan gamle Nokia-telefoner fås til helt ned under 100 kr.

Vær opmærksom på, at efterspørgslen på nogle af de gamle klassikere som fx Nokia 3310 er i stigning i disse år, og at disse ofte går til overraskende høje priser.

Det skal du være opmærksomhed, når du skal have en dumbphone:

-Sørg for at købe en telefon, der ikke er sim-låst

-Vær sikker på, at batteriet og opladeren virker; batteri og oplader kan også købes separat, hvis du allerede har en dumbphone, hvor batteri og oplader mangler/ikke fungerer.

-Hvis du har et mini eller nano-simkort på din nuværende telefon, så få dit teleselskab til at sende dig et simkort i standard størrelse (mod et mindre beløb)

-Vær klar til at gå på festival offline – det kan være, du bliver bidt af det!

 

I samarbejde med DBA GUIDE

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

11 − eight =

No Comments Yet.