Smart lille gadget forvandler din telefon til en bærbar konsol

2 Min læsning

Det geniale lille gadget, Backbone, forvandler enhver smartphone til en Nintendo Switch lignende maskine, der gør det muligt at spille et væld af spil på farten.

Gaming på ens smartphone er intet nyt. Det har eksisteret næsten fra første øjeblik at den moderne smartphone blev født. Men med introduktionen af touchskærmen betød det også et farvel til knapper, og hvis man spiller et spil på sin smartphone i dag er det ved at røre ved skærmen. Hvilket har været ganske fint i spil som Angry Birds og andre spil, hvor det er bygget ind i fra start af.

Men er du typen der spiller Fortnite, Warzone eller streamer dine spil fra tjenester som Geforce Now eller Xbox Game Pass, så er det måske på tide at du kigger på et gadget som den forrygende Backbone.

Backbone er nemlig et hylster, som du putter din telefon ind i og vupti. Så har du adgang til knapper og joysticks, som var din telefon en helt almindelig controller. Det giver en helt anden grad af præcision i actionspil og åbner op for, at det pludselig er meget nemmere at spille spil du streamer fra skyen.

Det forvandler også din telefon til en bærbar Playstation eller Xbox. For hvis du har en konsol stående hjemmme i stuen, kan du via Playstations eller Xboxs egen app streame det der sker på din konsol hjemme i stuen direkte ned til din telefon. Så du kan fortsætte med at spille dine spil på telefonen, og med en Backbone koblet til er det næsten som at have en mini-konsol med sig i lommen.

Tasterne på backbone føles dog ikke helt som på en Playstation og Xbox controller. Der mangler især noget dybde, og et godt klik på skulderknapperne (L1, L2, R1 og R2). Resten af hylsteret ligger til gengæld rigtig godt i hånden, og det er nemt at få ens telefon ind og ud af den.

Bruger du din telefon rigtig meget til streame fra din konsol eller en streamingtjeneste, så er Backbone et helt essentielt gadget for at få mest ud af din tid gaming tid.

Backbone koster 999,- kr og fås både til iPhone og Android. Den findes i en standard sort udgave, og også i en særlig Playstation-udgave hvor den eneste praktiske forskel er farven og ikonerne på knapperne.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

13 − 8 =

No Comments Yet.