Smart lille Playstation 4 gadget gør dig til en super gamer

2 Min læsning

Med et smart lille gadget kan du blive endnu hurtigere på aftrækkeren når du spiller Playstation 4.

Uanset om man er professionel eSports-udøver eller vil være den bedste når der spilles hjemme fra stuen, så handler det ofte om milisekunder når en vinder eller taber skal findes på den digitale slagmark.

Derfor er der i den professionelle eSports verden, rigtig mange som bruger specielt byggede controllers, hvor den originale plastik-controller er blevet splittet ad og modificeret så den kan opfylde de konstant stigende krav som er indenfor eSports og gaming verden.

Men nu behøver du ikke bruge flere tusinde kroner på en modificeret controller for, at få en smag på livet som professionel gamer. Sony har nemlig lavet en simpel lille plastik dims du kan klikke ind i din Playstation 4 controller, og pludselig får du adgang til to ekstra knapper.

De to ekstra knapper, såkaldte “bumpers”, er to fysiske knapper som bor på undersiden af controlleren. Disse kan du trykke på med dine pegefingre, som normalt ikke laver noget når du spiller Playstation.

Men hvorfor er det smart?

Det hele handler om at flytte sine tommelfingre så lidt som muligt. I et spil “Fortnite” eller “Call of Duty”, så er begge tommelfingre som regel travlt optagede med at styre bevægelse af din figur og hvor de kigger hen. To essentielle funktioner.

Men hvis man så har brug for at lade sit våben, hoppe over noget eller samle noget op skal man flytte tommelfingeren fra kameraet og op til en knap. Den rejse frem og tilbage kan være det som afgører, om du reagerer hurtigt nok i en presset situation. Derfor kan “bumper” knapper afhjælpe det ved, at du kan have tommelfingrene solidt plantet og bruge de to knapper på undersiden til, at tage sig af de ekstra opgaver.

De to “bumper” knapper kan nemlig justeres til at fungere som en hvilken som helst knap på din Playstation 4 controller, så du kan sætte dem op så de gør præcis det du ønsker i dine foretrukne spil.

Det kræver en del tilvænning at bruge knapperne, specielt fordi du normalt ikke bruger ringfingeren til noget andet end at gribe fat om din controller normalt. Men efter tilvænnigsperioden føler du dig flyvende gennem actionspil, og du kan reagere hurtigere end før fordi du aldrig skal flytte dine fingre.

PS4 Back Button koster xx,-

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

sixteen − eight =

No Comments Yet.