Smeg går amok i faver

1 Min læsning

Sidste år hyldede vi Smegs forårslækre serie af pastelfarvede elkedler. Nu er der kommet endnu mere smæk på farverne hos den italienske hvidevaregigant. Firmaet har nemlig lanceret en opsigtsvækkende serie af eksklusivt køkkenudstyr i samarbejde med modehuset Dolce & Gabbana.

Og det er ikke gået stille af sig, i hvert fald ikke i forhold til design og farver. Elkedler, brødristere, køkkenmaskiner, blendere og kaffebryggere er blevet iklædt et fantasifuldt univers, der leder tankerne hen på alt fra gammeldags cirkusvogne til syditalienske citronlunde.

For meget? Det synes vi egentlig ikke, og Smegs farveglade serie er et skønt alternativ til de mange (rimelig kedelige) køkkenmaskiner, der ellers findes på markedet. Desværre skal man gribe dybt i lommen, hvis man ønsker et drys af SMEG og Dolce & Gabannas farvemagi i sit køkken. Elkogeren koster fx alene omkring 4.500 kroner.

Smegs Dolce & Gabbana-kollektion kan blandt andet købes her.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

2 × four =

No Comments Yet.