Er du klar til foldetelefonerne?

2 Min læsning

Kan du ikke bestemme dig for, om du vil have en lille fiks telefon, der kan være i lommen? Eller en stor, hvor du kan nyde dine billeder og serier på en flot skærm? Måske er den nye foldetelefon fra Samsung eller en af de andre på vej løsningen for dig.

Du kan lige så godt vænne dig til det. Foldetelefonerne er på vej. Fuldt foldet ud har Samsungs version et 7,3-tommer Infinity Flex Display. Men du kan også lukke telefonen som en bog og lettere få plads til den i lommen eller tasken.

Samsung Galaxy Fold skulle være den første, der rammer Danmark 3. maj. Men en nylig forsinkelse kan måske komme i vejen her.

Som med megen anden ny teknologi er prisen for at være first mover og festens midtpunkt, når man flasher sin nye sci fi-gadget, ofte at man skal finde sig i eventuelle børnesygdomme i de første modeller. Det ser allerede ud til at være et problem. Samsung har skubbet lanceringen på ubestemt tid af samme årsag. Og Huaweis version af en foldetelefon skulle være lige om hjørnet. Måske kommer de alligevel først?

Prisen er ikke for fattigrøve. Samsung Galaxy Fold vil koste dig 15.900 DKK. Og så kommer den også med Galaxy Buds, et cover beskyttet af kevlar og et års forsikring gennem Samsung Care+.

Læs også – Telefoner kan da foldes.

Foldetelefonen fra Samsung kommer i farverne Space Silver og Cosmos Black. Men du kan også designe din egen mobiltelefon i farverne Martian Green eller Astro Blue, som kombineres med to forskellige accentfarver på ramme og hængsler. Samsung Galaxy Fold “Built to Order” er dog kun tilgængelig i Samsungs egen onlineshop på samsung.com.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

two × one =

1 Comment
  • Nina
    april 25, 2019

    Tusind tak for en god artikel!