Smukt batteri til mobilen

2 Min læsning

Power Potion 3000 er et designkoncept fra Philips, som burde blive en realitet. For sjældent har vi set et så “pænt” og praktisk ekstrabatteri, som kan redde ens smartphone fra at løbe tør for energi.

power potion 1

Ud over ”fandens, nu igen” bruger mange udtrykket, at batteriet på deres smartphone er løbet tørt eller på engelsk ”it ran out of juice.”

Netop dette billede ligger til grund for et nyt lille ekstra batteri – en powerbank – som må være et af de mest elegante af slagsen.

Power Potion 3000 ligner en lille flakon til parfume, men indeholder noget mindst lige så vigtigt – energi til en konstant strømkrævende smartphone.

power potion 5

Indendørs i Power Potion sidder et Li-ion batteri på 3.000 mAh. Tilstrækkeligt til at fylde langt de fleste smartphones helt op.

Proppen på flasken er samtidig det stik, som bruges til at overføre strømmen til mobiltelefonen.

I bunden af flasken sidder et USB-stik til oplader og stikkontakt samt en lille række af LED-lamper, hvor man kan aflæse mængden af strøm inde i Power Potions batteri.

power potion 3 ny

De to Philips-designere Catherine Wong og Holger Hoehn havde sat sig som mål at skabe et ekstra batteri, der ikke ligner alle andre. Powerbanks er som regel uelegante klodser. Så det må man sige er lykkes.

Til gengæld er det usikkert, om den hollandske elektronik gigant Philips vil sætte batteriet i produktion – eller bare vil lade Power Potion 3000 dø langsomt ud som et koncept og en god idé.

Hvis Philips skulle beslutte sig for en markedsføring, bliver det næppe kun i en iPhone-version med Lightning stik i proppen – som disse billeder viser.

Philips sælger Android telefoner under eget navn i en række lande – dog ikke i Danmark. Så mon ikke Power Potion 3000 så også vil komme i en version med MicroUSB stik….

 

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

2 × 1 =

No Comments Yet.