Søges: Er det dig der skal teste (og beholde) højtaler-sæt fra System Audio – værdi 19.498 kr.

4 Min læsning
Annonce i samarbejde med System Audio.

Kalder alle lydnørder! Nu har du en helt unik chance for at teste (og beholde) et højtalersæt bestående af et par SA legend 5 silverback-højtalere og den trådløse modtagerenhed Stereo Hub. Begge dele er fra den danske, prisvindende højtalerfabrikant System Audio og har en samlet værdi af 19.498 kr.

Du skal være frisk på at teste sættet i dit hjem i marts 2019 og fortælle os helt ærligt til et blogindlæg hvordan du oplever lyden, designet og hele oplevelsen med produktet. Vi leder efter en passioneret musikelsker, der stiller høje krav til lyd, design og brugervenlighed. Ser du dig som den rette kandidat, og er du tændt på ideen, så læs med her!

Dansk lyd i verdensklasse

HøjtalerfabrikkenSystem Audio blev grundlagt i 1984 af den dengang kun 18-årige musiker Ole Witthøft. Siden er det gået stærkt. I dag producerer System Audio omkring 20.000 højtalere om året, og musik- og lydelskere i 41 lande har hver dag glæde af det sublime lyddesign. System Audios unikke produkter har sikret lydvirksomhedens team over 150 priser for lyd, design, teknologi og innovation, herunder store roser for at inddrage brugernes input i udviklingen af højtalere.

Verdens sejeste, digitale musikanlæg

Hos System Audio går lyd, design og brugervenlighed op i en højere enhed. Med de nye, digitale SA legend 5 silverback-højtalere, som du skal teste, behøver du ikke en teknisk uddannelse for få en professionel lydoplevelse. Eller hvad synes du?

Højtalerne og den trådløse Stereo Hub udgør tilsammen et komplet trådløst, digitalt musikanlæg med lyd i High Definition-kvalitet (29 gange bedre end Bluetooth).

Gør din gamle pladespiller trådløs

Skal du fx høre musik eller radio, kan du bruge din smartphone til at betjene højtalerne. Apparater, der kræver ledning som TV, pladespillere, CD’er og spillekonsoller, kan forbindes til Stereo Hub og dermed blive en del af det trådløse univers. Dermed slipper du for fuglereder af ledninger og apparater, der roder i stuen. I stedet får du samlet tingene ét sted, og kan betjene hele molevitten via en nemt anvendelig brugerflade.

SA legend 5 silverback-højtalere og den trådløse modtagerenhed Stereo Hub giver tilsammen verdens sejeste, digitale musikanlæg!

Digital lyd, når det er bedst

Bliver du udvalgt som testperson, skal du teste den digitale udgave af SA legend 5 silverback-højtaleren, som er trådløs, og hvor lydkvaliteten eftersigende skulle være bedre end med traditionel teknologi. Højtaler-sættet er nemlig helt fremme på beatet på digitaliseringsfronten. Her er nogle af de digitale kvaliteter som SA selv påpeger. 

• Højttalerne har indbyggede, digitale forstærkere og bruger kun halvt så meget strøm som et normalt musikanlæg
• Kredsløbet er digitalt kredsløb og påvirker ikke lydens kvalitet
• Højttalerne bruger den trådløse WiSA-standard til at transmittere lyd og til nemt at forbinde dine apparater trådløst til hinanden. 
• Stereo Hub har indbygget Chromecast, Airplay, Bluetooth og Spotify Connect, så systemet kan betjenes med smartphones af alle mærker
• Stereo Hub kan forbindes til dit wifi med gratis-app’en Google Home og gøres til en del af dit smarte hjem
• Fjernbetjeningen forbinder sig med hjemmets andre apparater, så skruer du op for volumen på telefonen, kan du også se det på fjernbetjeningen – og omvendt. 
• Digitale kredsløb forhindrer, at højttaleren går i stykker: Spil så højt, du vil – højttalerne beskytter sig selv mod overbelastning!

Skal du være vores højtaler-tester?

For at få muligheden for at blive vores tester af højtaler-sættet fra System Audio, skal du skrive i kommentarfeltet, hvorfor netop du vil være den perfekte kandidat. For at blive udvalgt skal du iøvrigt leve op til følgende kriterier:

 • Du elsker musik og stiller høje krav til lyd, design og brugervenlighed.
 • Du hører musik på mange forskellige ‘måder’ – både som baggrundsmusik og i helt koncentreret form. Og gerne også højt en gang i mellem!
 • Du skal have tid og lyst til at teste SA-højtalere og Stereo Hub’en i dit hjem i starten af marts 2019
 • Kun for abonnenter af Elektronista Insider-nyhedsbrev. 

Efter testforløbet vil du blive interviewet af en skribent fra Elektronista om din oplevelse med højtaler-sættet. Du vil også skulle levere et foto af, hvordan højtalerne tager sig ud i deres nye hjem. 

Vi skal have din kommentar senest 8. marts. 2019. Den rette kandidat får direkte besked.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

nine + nineteen =

144 Comments
 • Lasse Embøl
  februar 27, 2019

  Da min trofaste 15 år gamle forstærker netop er stået af søger jeg nye oplevelser. Samtidig er jeg hobby-DJ (med en JBL SRX-front), der kræver viden om musik fra alle årtier og genrer – fra Queen til Tiesto, fra Tupac til Pattesutter.
  Jeg kan love at teste musik fra alle genrer og alle lande, og det skal gerne være fra alle mulige digitale platforme, da jeg har musikbiblioteker på Spotify, Play Music, samt lokale filer.
  Har for nyligt hørt et par Bowers&Wilkins Diamond 802, så jeg glæder mig til at høre hvor forskellene i responsen ligger
  Glæder mig til at høre fra jer! ☺️

  • Ebbe Nikolajsen
   marts 1, 2019

   Jeg er fra en ældre generation, hvor der ikke var noget, som hed digital lyd. Men analog lyd, når det var bedst. og der tænker jeg på B&O, som dengang blev verdenskendt for sin gode lyd. Når jeg høre musik, er det lige fra rock – jaz musik – klassisk og schlager musik. Jeg er også fra den tid, hvor alting var forbundet via kabler. Og er derfor vant til ormegårde. Og mere eller mindre besværlige manualer og opsætninger. Derfor vil jeg gerne være med til at teste højtalerne for at finde ud af, hvor gode venner, jeg bliver med sådan nogle tekniske vidunder. Jeg har i flere år kørt mobil disko og ved, hvad der kræves af god lyd. Og ved derfor også, hvordan forskellige lokaler kan påvirke lyden forskellige.

  • John Kristensen
   marts 4, 2019

   Jeg er helt sygt med musik har 2500 LP plader og 300 CD jeg vil ikke skrive så meget jeg har et sæt af sa.5 spiller super. Vil gerne have trådløs og skifte mit gamle anlæg ud med et nyt pijonær CD og resiver og pladespiller thecnik håber det bliver mig

  • Patrick Bak Jensen
   marts 5, 2019

   Jeg vil enormt gerne være jeres tester – også selvom det kun ville være test.
   Jeg har noget ret godt NAD og Dali, som jeg egenligt er ret godt tilfreds med, men selvom jeg har opgraderet min forstærker med et bluesound modul, så virker det ikke ordenligt fordi det ikke er tidssvarende – løsningen koster 4.000kr. oveni!
   Sjovt nok er Kæresten ikke helt enig, hun vil bare have noget der fungere og er ukompliceret – det her lyder som et sæt hun også vil benytte sig af selv.

   Så anmeldelsen herfra ville blive både fra entusiasten og en tvivleren

   Så om ikke andet så lad os bare teste det

 • Maja Lund Pontoppidan
  februar 27, 2019

  Er udstationeret til Indien og skal teste da
  1. Højttalerne vil blive testet i et miljø med høj varme og stor luftfugtighed og støv i luften
  2. Vores hus er åbent i 3 etager og med marmor gulve, hvilket kan udfordre lydoplevelsen.
  3. Jeg har endnu ikke haft en trådløs højttaler, hvor det ikke har været nødvendigt med fejlsøgning hver gang der skulle forbindes…
  4. I vore hus hører vi alt fra dakkedak musik til jazz og som baggrundslyd som underlæg til trompet/sax øvning og som ren nydelse med benene op i sofaen.
  5 og sidst men ikke mindst kun pæne højttalere har adgang til vores hys
  PPS
  Min mand skal forbi dk i starten af marts … han kan tage dem med retur til Indien

 • Jacob Petersen
  februar 27, 2019

  Skulle da snildt kunne klare en anmeldelse på sådan et smukt sæt :)
  Det bliver testet i alle genrer. Lige fra opera til metal. Og med et par døtre der er vilde med musik, ville det være oplagt at lade dem teste med. De kører pt på en sølle jbl go så det ville klart være en opgradering!
  Ser frem til at høre sådan et par krabater og om det spiller med Google Home som vi har et par stykker af.
  Har ellers selv et par udmærkede Avance omega 36 til at stå og de spiller sgu godt hvad enten der er LP, CD, eller streaming.

 • Lasse Norré Pedersen
  februar 27, 2019

  YES – det vil jeg vildt gerne teste.
  Jeg har længe fulgt System Audio uden dog at være kommet til investeringen endnu.
  Setuppet med understøttelse af både iOS, Android og Spotify passer genialt til hjemmets behov og så selvfølgelig tilslutningen af min elskede pladespiller!
  Jeg vil elske at sætte en plade og en mp3 og noget fra Internettet på og nyde lyden.

 • Malene
  februar 27, 2019

  Jeg har pt to trådlåse argon højtalere. De er pæne nok – men… Lyden er simpelthen ikke god nok. Særlig ikke når den kommer over et vis lydniveau. Jeg vil meget gerne teste et par SA legend 5 silverback-højtalere og den trådløse modtagerenhed Stereo Hub.

  Jeg er 38. Tidligere DJ og arbejder nu i Dansk Design Center, så design og lyd er noget, der fylder meget i mit liv. Eftersom jeg ikke er klub-dj længere smider jeg nu og da noget musik op på min soundcloud. Pt synes jeg genren dark country er sjov og det kunne være interessant at få genren sat på god lyd i min stue. Et eksempel på et af mine mixtape kan I høre her: https://soundcloud.com/malenejung/mixtape22

  Jeg lytter stadig til elektronisk musik men det kræver bedre lyd end den jeg har nu, så derfor er det mest klassisk musik, der kommer ud i min stue.

  Jeg har desuden en gammel 1210’er, der ikke bliver brugt pt og overvejer en ny pladespiller, der kan kører digitalt og trådløst, da jeg har en stor pladesamling.

  Jeg ville elske at afprøve forskellige genrer på forskellige lydniveauer og har mulighed for at gøre det intensivt i testperioden. Og jeg glæder mig kun til at give feedback.

  Vh Malene

 • Anders Tegefeldt
  februar 27, 2019

  Hejsan!
  Jag har sedan några år ett par SA Aura 50 högtalare och skulle gärna vilja testa dessa högtalare med inbyggda slutsteg.
  Jag har tidigare jobbat i en radio & TV-butik och lyssnar alltid på musik.
  Just nu är jag sjukskriven, så det spelas hela dagarna, LP-skivor, CD, steamning eller radio.
  Ibland högt, ibland lågt.
  Jag är är ärlig i min bedömning, vilket en leverantör (Dynadio) inte blev så glad över när jag tyckte att en modell av deras högtalare inte lät bra över hela registret, vid en demo dom hade.
  Så jag håller tummarna att det blir jag som får testa detta högtalarsystem.
  Lycka till alla som vill testa.

 • Thomas Damkier Hansen
  februar 27, 2019

  Er først begyndt inden for de sidste par år, at dyrke den gode lyd.
  Hjemmet er godt møbleret med Sonos, men i stuen – hvor der lyttes rigtigt er SA Pandion rygraden i alt hvad der gælder vellyd.
  Jeg hører baggrunds musik (radio), tv audio og især når der skal slappes af, god og velvalgt musik.
  Genren spænder spredt – det er alt fra klassisk til jazz, og med rock og pop imellem.
  For tiden udgør Leonard Cohen, en stor del af repertoiret.
  Med to børn og et par hunde, er vores hjem stedet hvor det kan afgøres om højtalerne kan kræve deres ret.

 • Susi Bolander
  februar 27, 2019

  Uha det kunne være fedt at teste! Jeg hører musik lige fra jeg står op – har musik i næsten alle rum og det er næsten al slags musik
  Internetradio, P6, Spotify, pladespiller

 • Jesper Klit
  februar 27, 2019

  Hej
  Gennem de sidste 35 år, har musik været en del af dagligdagen for mig, både i privaten, bilen og på jobbet.
  Jeg lytter både digitalt og analog, og har gennem tiden haft en del forskellige set-up.
  Senest Dynaudio Xeo 5, som ikke helt kunne levere varen på analog delen. Jeg hører tit vinyl, og har ikke kunne finde højttaleren som kan gengive lyden helt rigtig, så nu lyttes der med SA Saxo 70.
  Ønsket om det rigtige trådløse set-up står højt på ønskesedlen, så det kunne være dejligt hvis SA også kan hjælpe med den perfekte løsning på en kombineret digital/analog løsning.

 • Anders Lauritsen
  februar 27, 2019

  Jeg lytter rigtig meget musik i alle genre. Både til baggrund, rigtig højt til dans i stuen og med lukkede øjne midt i sofaen, hvor der virkelig lyttes kritisk. Min reference er flere sæt højtalere der har været gennem stuen på det sidste, bl.a. hjemmebyggede hvor der virkelig er kælet for hver enkel komponent og kvaliteten er i top. Det er jeg spændt på om sådan et par moderne vidundere kan hamle op med. Især fordi jeg pt kører på nogle store klassiske gulvhøjtalere med store basser der rigtig flytter luft.

 • John Gade
  februar 27, 2019

  Jeg skal være tester fordi jeg jeg interesserer mig for musik og teknikken til gengivelse af musik. Jeg har været interesseret i musik og hi-fi i mere end 45 år. Jeg går ofte til koncert på lokalt og i det meste af Europa. Min musik smag er rock, blues, jazz og klassisk, jeg hader popmusik og anden ligegyldig musik.

 • Kim Petersen
  februar 27, 2019

  27 februar 2019
  I gennem længere tid, har jeg testet andet hifi udstyr, herunder high-end ting og har derfor mulighed, samt massere gear at holde højtalerne op imod.
  Musikgenren er bred og det kan tænkes, at sættet vil blive masseret grundigt.

 • Søren Randbøll Wolff
  februar 27, 2019

  Jeg har mulighed for at teste SA trådløse højtalere, på fuld tid i starten af marts. jeg har et analog anlæg, som jeg kan sammenligne med, bestående af: Thorens, Linn Akito, Ortofon 2m Blue, gramofon, cambridge forstærker og Snell Aqustics højtalere. jeg har en bred musiksmag som spænder over jazz, blues, rock, folk, elektronisk.
  Høre musik konstant.

 • Søren Dam Thomsen
  februar 27, 2019

  Jeg er meget nysgerrig, både når det kommer til musik og lyd. Jeg har altid ‘nørdet’ begge dele. Jeg har en pladesamling der spænder bredt og hører musik de fleste af mine vågne timer.
  Jeg spiller pt. på et old-school anlæg bestående af enheder fra Audio Research, Copland, Audio Analogue og Audiovector, altså et anlæg i den bedre ende.
  Når jeg skriver at jeg er nysgerrig, så gælder det naturligvis også den nye teknologi som System Audio er så langt med og jeg kunne rigtigt godt tænke mig at have muligheden for at prøve at stille tingene ved siden af hinanden og lave en 1:1 test.
  Jeg lever af at fotografere arkitektur, interiør og livstilsbilleder, så jeg mener også, ud over med mit musikhjerte, at kunne bidrage med gode billeder til understøtte denne kampagne.

 • Casper Bang Berner
  februar 27, 2019

  Hej
  Fedt samarbejde!
  Jeg vil med fornøjelse lave en test af SA’s nye højttalere og hub.
  Jeg har arbejdet med forbruger elektronik i mange år, jeg har senest solgt B&O i Århus.
  Nu sælger jeg FDB Møbler i Lyngby, og har et godt øje for indretning og brug af tech-dimser i hverdagen.
  Jeg har mulighed for at teste wisa teknologien sammen med en B&O tv i stuen
  God dag, og find 5 gode testere (Mig)

 • René Lovén
  februar 27, 2019

  Hej
  Mere end 35 års kærlighed til musik, gode indspilninger og godt grej. Kan tilbyde gode øre og høj faglighed.
  30 år i radio branchen og arbejder i dag med professionelt AV udstyr.
  Familie far til 3 børn fra 5-22 år, og familieanlægget består idag af Sonos Pre AMP og et par SA Aura 60 i stuen, og samt Sonos 3 & 5 i resten af huset værelser.
  Familien skal natuligvis deltage, og være med til at bedømme brugervenligheden.
  Med håb om at blive udvalgt

 • Nikolaj
  februar 27, 2019

  Som opslaget siger, så skal man stille høje krav til sin lyd. Det kan jeg skrive under på, at jeg gør. Jeg har arbejdet med og spillet musik i de sidste mange år. Gennem den tid, har jeg udviklet en aversion mod dårlig lyd, der nærmest kan betegnes som allergi. Så min lyd derhjemme skal også være i utrolig god kvalitet. Mit hjem er næsten altid fyldt med musik, fra enten digitale afspillere (lossless) eller vinyl. Derfor vil jeg også kunne teste hvordan højtalerne opfører sig, lige meget om de bliver fodret med et digitalt eller analogt signal.
  Når man hører musik fra mange forskellige medier, er brugervenlighed selvfølgelig et kæmpe plus. Og design, hvem kan ikke lide når den gode lyd kommer ud af et par utroligt flotte højtalere?

  Du hører musik på mange forskellige ‘måder’ – både som baggrundsmusik og i helt koncentreret form. Og gerne
  også højt en gang i mellem!
  Som sagt hører jeg meget ofte musik når jeg er hjemme. Det er nærmest det første jeg starter, efter at have smidt overtøjet. Derfor bliver det også lyttet til på mange forskellige måder. Nogle gange med stor fordybelse, som når man prøver at få alle nuancer med af den fede guitarsolo i Comfortably Numb, eller al lyrikken fra Jørgen Leth i Vi Sidder Bare Her. Andre gange er det med techno som baggrundsmusik til løghakning i køkkenet. Så der skal de også nok få lov til at spille højt, for at musikken kan komme fra stuen og ud i køkkenet.

  Hvis ikke det allerede skinner igennem, så elsker jeg musik. Nogen vil nok kalde mig utrolig nørdet. Legend 5 højtalerne vil være nogle gode følgesvende, når jeg udforsker den lækre cumbia fra Peru, den tunge dub fra Jamaica og den fede hardcore fra USA.

 • Maria Holm Mørch
  februar 27, 2019

  Jeg bor sammen med FIRE teenagedrenge i alderen 16-20 år plus min mand… ;)
  Der er altid fest og glade dage i vores store hus – og der skal selvfølgelig god lyd til, både til festerne og til den stille jazz ved søndagsbrunchen, når huset lige så stille vågner…
  Vi vil kunne teste højtalerne på alle måder og give feedback fra både kræsne unge ører, der går op i lyd og kvalitet, samt de mere estetiske voksne, der også ønsker et lækkert design.

 • Kim Kaminski
  februar 27, 2019

  Igennem min uddannelse og nuværende arbejde har jeg arbejdet med både store anlæg til de helt dyre B&O anlæg. Det er selvfølgelig altid sjovt og spændende at have med den slags at gøre. Men jeg syndes det sjoveste og mest spændende er at arbejde med lyden hjemme i stuen. Helt alene. Kun dig og udstyret. Man sætter et stykke af ens yndlings numre på, man har hørt til ukendelighed. Følelsen af at man kan sidde og fin tune lyden til hvert et hår har rejst sig på armene og man opdager nye aspekter af musikken man aldrig har oplevet før. Jeg kan nemt få flere timer til at gå med at lytte, ændre, lytte, ændre og til sidst juble over en fantastisk lyd der rør en helt ind i hjertet.

 • Familien Buhl
  februar 27, 2019

  Vi siger ja tak til at teste – i familen kører vi Sonos – men vi har en teenager, der elsker alt lige fra at game til høj musik til Jesper Christensens bløde stemme som lydbogsoplæser. teenageren har endnu ikke taget stilling til i hvilken form og kvalitet han vil have sin lyd.

 • Anders
  februar 28, 2019

  Hej Christiane
  Jeg er professionel lydtekniker og arbejder til dagligt som producer i et lydstudie.
  Har selv gode trådløse højtalere derhjemme som jeg kan sammenligne med.
  Lægger vægt på god lyd, design og brugervenlighed .. med alt i livet, lige fra kildevand til kvinder ;-)
  Har masser af mulighed til at teste og give feedback i marts!
  Har en musik- og teknologielskende familie, der også kan byde ind, hvis det har interesse.
  Håber at høre fra dig
  Venlig hilsen A

 • Morten Frandsen
  februar 28, 2019

  De SA’ere vil blive udsat for en almindelig familie på to voksne og tre børn, som ikke interesserer sig for elektronikken bag men mere den gode musik.
  Vi forstår os ikke på teknikken men elsker musik og lytter meget og længe, lavt og højt. Skidtet skal bare fungere.
  Som ung stod den på alskens hi-fi. Musical Fidelity, Royd, Rotel, Thorens, Audiolab mm skabte god lyd. Det er nu (argh!) 20 år siden der sidst var hi-fi inden for dørene og det er savnet. God lyd fremmer lysten til at høre mere musik.
  Blandt Montanareoler, Arne Jacobsen-lamper, Wegner-stole mfl vil højttalerne ikke kun lyde godt men også se godt ud.
  Som sagt så vælg os fordi vi er 5 almindelige, ikke-teknik-kyndige og musikelskende familiemedlemmer der savner vellyd.

 • Jan Rene Jensen
  februar 28, 2019

  HEJ HIFI NØRDER JEG HAR HAFT SYSTEM AUDIO AURA 60 I CA 4 – 5 ÅR NU JEG HAR OGSÅ HAFT 1030 I SIN TID. JEG ELSKER MUSIK EFTER SPOTIFY KOM PÅ BANEN HAR MIN MUSIK SMAG VIRKERLIG UDVIKLET SIG JEG BLEV TRÆT AF AT HØRE DE SAMME GUITAR SOLOR? SÅ NU VAR HELE VERDEN ÅBEN FOR MIG OG JEG HAR ET SUPERANLÆG AURA 60 FRONT OG 1530 BAG SUB 175 OG 525 CENTER.. MED MIN ELSKEDE HARMAN KARDON FORSTÆRKER SOM DELER SINE KRÆFTER MED MIG.. JEG VAR IKKE ITVIVL DA JEG HØRTE SYSTEM AUDIO FØRSTE GANG JEG BLEV SOLGT.. OG MIN GUD ER OLE SOM HAR UDVIKLET SIT LIVSVÆRK OG GIVET OS MULIGHED FOR AT KOMME INDFOR I HANS VERDEN.. JEG ER 49 MUSIK HAR ALTID HAFT EN KÆMPE VIRKNING PÅ MIG.. NÅR JEG SNAKKER MED ANDRE OM LYD OG HØRE KVALITET SÅ SIGER JEG NÅR JEG LYTTER ER DET MED HELE KROPPEN OG HELE MIN SJÆL SELVFØLGELIG OPFANGER VI LYD MED ØRERNE MEN SKAL MAN VIRKELIG LYTTE SÅ SKAL MAN LADE MUSIKKEN KOMME HELT IND I SJÆLEN OG DET FÅR MAN MED SYSTEM AUDIO JEG ER EVIGT TAKNEMMELIG FOR AT HAVE FÅET DEN GAVE AT LYTTE TIL MUSIK OG MÆRKE HVAD DEN GØR VED MIG.. DET ENSTE PROBLEM JEG HAR ER NÅR JEG SKAL HER FRA ENGANG SÅ KAN JEG IKKE TAGE MIT ANLÆG MED MIG.. MEN DET HAR JEG TÆNKT PÅ JEG VIL LIGE SNAKKE LIDT MED GUD OG JESUS OM DET NÅR DEN TID KOMMER OG SIGE MÅSKE SKAL DER LIDT FORNYELSE TIL I HIMMELEN SÅ VI KAN HØRE NOGET GOD LYD I HIMMELEN.. MUSIK ER LIVET MEGET MUSIK ER EVIGT LOVE JAN DENMARK

 • Niki Mench
  februar 28, 2019

  Jeg vil fatte mig i korthed da det her jo ikke behøver at være en stil for at i kan finde en af jeres læsere der kan teste højtalersættet. Jeg har selv et Sonos system som jeg gerne sætter på em prøve. Har iøvrigt arbejdet i musik branchen med levering af streamingstjenester og værdsætter derfor ægte lyd helst i studie kvalitet.

 • Victor
  februar 28, 2019

  Jeg ville være beæret over at få lov at teste pågældende udstyr, og føler mig kvalificeret til at bedømme lyd, funktionalitet og design, da musik, teknologi og æstetisk indretning altid har været et konstant betydningsfuld segment i mit efterhånden mellemlange liv – 40 somre og 40 vintre – som tiden dog flyver…..

  Hvem pokker er jeg så….Jeg er nørden, som tilbage i 90´erne altid stod for og elskede at holde fester, og ikke mindst at sørger for at folk hyggede sig med noget god musik at rykke sig til, hvilket resulterede i en investering i et par kæmpe JBL højtalere og en enorm LP og CD samling.
  Musikken SKULLE være høj, men også indeholde en god lyd, bas og diskant skulle synkroniseres optimalt således at musikken kunne nydes og ikke mindst føles.
  I samme instans, og meget naturligt, så blev min interesse for musik og lyd større og større, og jeg afprøvede mine musik-lister af i hverdagen på fuld skrue, men også i afdæmpet tilstand når enten der skulle læses lektier, bøger og i de situationer, hvor en sød pige skulle forføres ved hjælp af noget god gammel soul eller RnB musik – ak ja, det var tider…..
  Så sammen med min egen udvikling og transformation fra ung teenager til ældre teenager til ung voksen til nu….en 40 årig (ung) mand, har musikken og dens kvalitet fulgt mig – på samme måde har mængden af musik-genrerne også udvidet sig, som til start primært havde hip-hop, Soul, RnB, Pop, Dance, techno, trance og ældre latinamerikansk musik (qua mit latinamerikanske ophav) til nu også at inkludere: opera, blød rock, musik fra før min tid –> Crooners som Frank Sinatra, 70´er, 80´er musik…..Nu hvor jeg i skrivende stund sidder og opremser det, så kan jeg se at min musik smag er blevet meget alsidig – men stadig med en passion for den genre som jeg hørte i mine unge dage.

  I bund og grund, så vil jeg med stor hengivelse benytte mig af og ikke mindst opleve det pågældende lydsystem, da musikken fortsat er en stor del af min hverdag, og både bliver brugt i forbindelse med oprydning hvor der skal være fuldt skrue, men også når jeg sætter noget mindfuldness musik på til at lave min hjemme-yoga og ikke mindst når jeg i ny og næ holder fest for de selv samme personer som var med til mine hus-fester i 90´erne og jeg i de efterfølgende dage kan finde på at lægge mig i sofaen og mindes de gode tider ved at sætte noget mere stille musik på fra selv samme tid.
  En uforudset og på ingen måde planlagt konsekvens af min musikalske lidenskab er, at begge mine børn, en 17 årig teenager pige og en 12 årig pre-teenager dreng, er blevet store musik-elskere både i form af at de selv spiller, hhv. bas-guitar og trommer (oh yes, der bliver budt på lyd-oplevelser herhjemme) men også i og med at de er blevet tilhængere af musik-genre fra slut-90´erne og så 40 år tilbage, hvilket kan virke uforstående for deres venner og specielt når de ikke kun henviser til Spotify som musik kilde, men også fortæller at de både har Pladespiller og cd-afspiller hjemme hos sig – meget uforstående for deres jævnaldrende.

  Måske en lidt lang baggrundshistorie, samt begrundelse, men det viser blot hvor stor min passion for musik og lyd er, og den vil jeg med glæde dele i min eventuelt oplevelse af jeres lydsystem.

 • Lene Hylleberg
  februar 28, 2019

  Jeg spiller musik fra morgen til aften.
  Elsker den gode lyd og de stemninger og følelser den kan skabe.
  Nyder de fine klange og mangefacettede toner.
  Er ikke ekspert eller særligt vidende/uddannet på området.
  Men jeg formidler til dagligt. Skriver. Kommunikerer. Og vil elske at få mulighed for at skrive om det lydbillede der opstår ved brug af højtalerne i netop mit hjem.

 • Benjamin Pedersen
  februar 28, 2019

  Jeg har nok fulgt System Audio i over 15 år siden min elev tid i Expert.
  Og har i alle disse år haft en del forskellige SA højttaler, så mit kendskab til disse fantastiske højttaler er vidst til stede

  Jeg bruger forskellige ting at lytte med, tv, lp, Spotify og har faktisk fornyeligt oprettet Tidal så jeg kan prøve deres Master.

  Jeg lytter dagligt til musik i form af radio, og ellers bliver der hørt lige fra Kim Larsen, Joe Satriani og Metallica ja en meget bred musiksmag høre jeg tit at jeg har

  Så mener mine kompetencer skulle række til at teste sådan et lækkert sæt.

 • Iver
  februar 28, 2019

  Jeg har stort set altid haft en passion for lyd, hi-fi og musik og lytter i dag til musik i mange forskellige forme, platforme og situationer.

  SA har specielt siden Q113 fanget min interesse, hvor jeg intenst fulgte udviklingen via Ing.dk.
  Det kunne være sjovt at få lov til at teste kulminationen af netop denne udvikling :D

 • Rune
  februar 28, 2019

  Hej!
  Grunden til at jeg vil være særligt egnet til at teste højttalerne er fordi jeg har stor interesse for lyd, både musik og filmlyd. Til dagligt arbejder jeg med salg af højttalere og lydsystemer og har desuden beskæftiget mig med opsætning og montering af lydsystemer.
  Som det er nu, anvender jeg både digitale kilder kilder i form af streaming men har også en pladespiller og pladesamling. Jeg er flittig bruger af Google home, og har på nuværende tidspunkt integreret det med lyd og lys i hele mit hjem,hvordor det ville være fantastisk at prøve dette nye system fra system audio.
  Mvh. Rune

 • Søren Hejgaard Nielsen
  februar 28, 2019

  Det ville være en fornøjelse at teste system audios højttalere. Både fordi at den trådløse teknologi efter sigende skulle være i lige så god kvalitet som kablet, men også fordi jeg som fritìdsmusiker og musiklærer bruger en del tid på at lytte til forskellige typer af musik. Både musik jeg kunne bære interesseret i at spille selv, men også en bred vifte af musik fra klassisk værker med “tynd” renæssancelyd øver store symfoniske værker til hård heavy og mainstreampop som elever foreslå som sammenspilsnumre. Jeg lytter også til en del kormusik hvilket er temmelig krævenďe for anlægget.

 • Annamette Fuhrmann
  februar 28, 2019

  Lyd. Er. Alt. Som tester vil de blive udsat for tre sæt ører i lige uger og et sæt i ulige uger og musikken vil være alt fra klassisk, til pop, til rock, til radio, til børne-unga-bunga og podcasts. Jeg drømmer om et ledningsfrit hjem og er altid i et evigt inferno af ledninger, forlængerledninger, ekstrastik og diverse og det ville klæde, både min stue og mine øjne at kunne nyde de højtalere fri for en navlestreng. Som tidligere radiovært og lydentusiast ville det være absolut lykken at ønske et par SA højtalere velkommen til familien. De får det godt.

 • Morten Ryde Holm-Hansen
  februar 28, 2019

  Smukt
  Måske dette sæt giver muligheden for at finde balancen imellem smuk lyd, lækkert design og simplicitet ved brug?
  Personligt har jeg altid været kæmpe fan af SA’s minimalistiske design og en lyd der var til at komme til som teenager. Jeg brugte min første opsparing efter konfirmationen på et sæt SA205 og siden da gik jeg all-in med fuld 7.1 i smukt og fyldestgørende SA setup i hjemmebiografen.
  “Desværre” overhalede teknologien de deværende analoge højtalere, sammen med stiftelse af familie med 3 drenge… og satte simpliciteten i højsæde og lyden blev et kompromis.
  Idag er jeg full-time Sonos bruger (samt beta tester) og seneste skud på stammen er den nye AMP. Imponerende nok har vi også en Connect:Amp hvor mine nu +20 år gamle SA205 er tilsluttet med en SubElectro50.
  Det ville være mig en yderst stor fornøjelse og ære at kunne teste et sæt moderne kvalitets lyd fra det firma der i sin tid vækkede min interesse.
  Jeg vil lytte biased og komme med min hudløs ærlige konklusion samt kunne give reelle referencer til en stående konkurrent.

 • Kristian K
  februar 28, 2019

  Vi er en familie på 5 børn mellem 0 og 18 år, 2 voksne og en hund.. Herhjemme kører alt fra børnesange til jazz til heavyrock metal flittigt på anlægget.. vi elsker musik sammen – alene og til alle situationer. Jeg kan ikke forestille mig den situation disse højttalere ikke vil blive udsat for, både musikalsk og teknisk..

 • Christian
  februar 28, 2019

  Vi bruger pt Dali Rubicon højtalere til vores daglige behov, som er en blanding af streaming og film. Med en helt normal dagligdag med børn skal de systemer vi har fungerer fra bordet mens vi spiser med børnene eller står et andet sted i huset når de skal slukkes.
  Samtidig er lyden sat op med ny Marantz forstærker og højtalere til surround da vi holder ekstremt af film om aftenen.
  Rummet er ikke ideelt til lyd, men sætter krav til især bunden/dybden af lyden, og dårlige højtalere ville i den forbindelse blive eksponeret. Det ville være fedt at teste et system med ny trådløs teknologi og forbedret kvalitet, og måle dem op imod noget som Dalis Rubicon kompakthøjtalere.

 • Jørn Brink
  februar 28, 2019

  Jeg ville elske at teste om oplevelsen af topmoderne aktive højttalere med deres features og muligheder (bla. for rumkorrektion) kan blæse mit mere traditionelle hifi setup af banen. Jeg hører en bred vifte af genrer, sætter pris på musikalitet, engagement og rumfornemmelse i gengivelsen. Lytter både til vinylrp020645040nl og digitale medier der på hver sin måde præsenterer musikken. Nyder autenciteten af en gammel optagelse på vinyl, og sætter pris på det en god cd/streaming version kan.

 • Jørgen Nielsen
  februar 28, 2019

  jeg er blind og bruger derfor ørene anderledes end andre, når jeg lytter til lyd, jeg høre meget forskelligt musik Brugervenlighed er også vigtigt for mig. Jeg har helt styr på de tekniske udfordringer og det interessere mig at afprøve forskellige systemer min hørelse er ultimativt det vigtigste for mig :-) og derfor udnytter jeg den nok også anderledes end andre :-)

 • Jørgen Nielsen
  februar 28, 2019

  jeg er blind og bruger derfor ørene anderledes end andre, når jeg lytter til lyd, jeg høre meget forskelligt musik Brugervenlighed er også vigtigt for mig. Jeg har helt styr på de tekniske udfordringer og det interessere mig at afprøve forskellige systemer min hørelse er ultimativt det vigtigste for mig :-) og derfor udnytter jeg den nok også anderledes end andre :-)

 • Nikolaj Christiansen
  februar 28, 2019

  Hej,
  Jeg er nyuddannet elektroingeniør fra DTU med special i lyd og austik. Jeg er siden blevet ansat som elektroakustisk ingeniør hos GN Hearing og brugte min første månedsløn på et par SA Mantra 70 inden de udgik helt. Siden har jeg også skaffet et par Mantra 5 til soveværelset (som lyder mindblowingly store). Jeg håber dette uderstreger min dedikation for lyd og den nyeste teknologi!

  Til hverdag hører jeg musik hver gang jeg har chancen. Sidste år brugte jeg 30 dage på at høre musik på spotify ifl. deres årsstatistik… Når jeg hører musik hjemme foregår det for tiden mest på pladespiller (en gammel akai pladespiller som jeg bruger indtil jeg har besluttet hvilken pladespiller jeg skal investere i – hælder for tiden mest til rega planar 3). Når jeg ikke lytter plader bruger jeg typisk spotify og google chromecast audio til multiroom streaming i det lille hjem. Få gange hiver jeg også noget lossless musik ned fra min plex-server.

  Min stue er ca. 20m2 stor og jeg regner derfor med at SA legend 5’erne kan spille den godt op. Jeg er meget interesseret i at høre hvordan de klarer sig side om side imod mine Mantra 70, men især imod 5’erne (drevet af en primare i22 dac). Jeg har brugt meget tid på digital signal behandling (DSP) og effektelektronik under mit studie, og vil gerne opleve hvordan den nye digitale højtaler, der er bygget med en filosofi som matcher det vi lærer på uni, lyder imod de gamle teknologier.

  Jeg krydser fingre!
  Mvh. Nikolaj

 • Simon Kyndesen
  februar 28, 2019

  Kære SA,

  Super spændende mulighed!
  Som stor musikelsker og relativ stor lydinteressant, vil jeg finde det super spændende at teste jeres SA Legend 5 Silverbacks. Jeg hører stort set alle genre af musik og i mange forskellige anledninger. Jeg bruger digitale løsninger, men har også 1210’er stående, som bliver flittigt brugt. Jeg spiller pt. fra NAD C368 (Hybrid) og bruger et par ældre SA gulvhøjtalere (P1280?). SA som produkt er derfor ikke fremmede for mig og jeg har længe ville afprøve ét af jeres nye spændende produkter.

  Det vil være mega spændende at have muligheden for at sammenligne den trådløse læsning op imod det modsatte – dels for at få et indblik i lydbilledet men også brugervenligheden er interessant.

  Er højtalerne spillet til inden de udleveres til test?

  Jeg håber på at høre fra jer.

  Med venlig hilsen,
  Simon Fris Kyndesen

 • Jesper Christoffersen
  februar 28, 2019

  Hej SA,

  Det lyder jo næsten for godt til at være sandt
  Jeg har siden teenage årene var en stor musik elsker. Jeg har desværre ikke selv lært at spille et instrument. Interessen for musik har smittet af på teknikdelen og er stor HI-FI nørd. Har været igennem mange forskellige set-ups igennem tiderne (inkl. et surround-setup af SA højttalere).

  Jeg har længe tænk på at prøver aktive højttalere med Hub. Både for at teste lyden men bestemt også for at slippe for den mange forskellige enheder i stuen.

  Jeg hører musik på mange forskellige formater, CD via NAS, TIDAL og LP’er. Og selvfølgelig live koncerter af alle slags. Musik genren er meget blandet, men vender altid tilbage til rocken (og gerne højt).

  Skal til koncert med Pink Floyd Project i aften, de kan varmt anbefales

  Jeg vil med stor glæde teste højttalerne.
  Med venlig hilsen
  Jesper Christoffersen

 • Dan
  februar 28, 2019

  Hej SA
  Jeg har som det seneste sæt højtaleret haft SA Ranger i flot afrikansk træ og som de eneste været så tilfreds med dem at jeg end ikke har overvejet nyt skift siden (7år). Har dog eksperimenteret en del med kabling osv. Men nu hvor silverback og det trådløse design er på banen har det i den grad fanget min interesse og vækket min sult efter lækker Hi-Fi!
  Så enten kan jeg blive udvalgt til tester og være så heldig at gøre mig fortjænt til at par, ellers også vil jeg gerne bestille en demo og så køber jeg dem højest sandsynligt bare alligevel :)
  God vind til alle!

 • Christian Dehn Bang
  februar 28, 2019

  Jeg cykler dagligt forbi System Audios domicil i Roskilde og har hver gang lyst til at svinge ind for at lytte på de prisbelønnede højtalere – men udskyder det hver dag, fordi jeg ikke liiiige har de 20-40.000 kr. som jeg nemt kunne fristes til at bruge…
  Jeg er uddannet klassik musiker og leder af et professionelt barokorkester, med speciale i Johann Sebastian Bach, som udgiver liveoptagelser i høj opløsning, der bl.a. bliver solgt til Audiofile over hele verdenen via det hollandske selskab Sound Liaision. Her sidder jeg selv med bag knapperne i lydstudiet og er derfor trænet i at spidse ørene for at lytte efter de mindste nuancer i lydbilledet.
  Jeg har også en fortid som rytmisk musiker og har spillet både pop, rock og jazz, så højtalerne vil blive testet med kritiske ører og indenfor en bred vifte af genrer hvis I vælger mig.

 • Christian Suhr Jøns
  februar 28, 2019

  Jeg kunne godt tænke mig at teste højtalerne da jeg til dagligt arbejder med akustik og audioteknologi. Jeg håber at jeg kan formidle, min professionelle indgangsvinke,l i et sprog der gør det nemmere at reflektere over hvordan de er at leve med og bruge hver dag. Jeg lytter til mange forskellige musikgenrer og ser en del film. Jeg mener derfor at det skal være simpelt og gnidningsfritat skifte imellem mange medier i hverdagen og håber at disse højtalere (Wisa generelt) lever op til dette.

  Med venlig hilsen
  Christian Jøns

 • Kim Reesen
  februar 28, 2019

  Jeg vil glæde mig over at kunne teste den trådløse teknologi.
  Som skeptisk audiofil, der trofast lytter til kablet system uden fjernbetjeningsmulighed (Audiovector højtalere, skifter mellem Audiolab og Densen monoblokke og en række signalkilder), vil jeg med kritiske øre lytte til systemet og give en helhjertet anmeldelse.
  Danske højtalere kan noget, så spørgsmålet er blot om de også kan leve op til forventningerne som trådløse, og måle sig med produkter i den højere mellemklasse.

  • Peter Kofod
   februar 28, 2019

   Ja tak jeg glæd mig over at kunne trådløs jeg har Haft yamma bluetooth det var gode jeg har give dem til min søster

 • Ronni Hansen
  februar 28, 2019

  Jeg vil rigtig gerne komme i betragtning, som tester til disse spændende højttalere. Jeg er først og fremmest musikelsker, og min musiksmag spænder bredt fra alternativ rock til jazz og fra elektronisk pop til klassisk musik.

  Jeg er dog også hifi-nørd og har gennem tiden haft en masse forskellige højttalere fra blandt andre SA (hele 3 sæt!), Elac, B&W, Harbeth og B&O. Pt. har jeg et par Beolab 20, som også bruger WISA-standarden, men som er markant dyrere end Legend 5 Silverback. En sammenligning kunne være oplagt, men kan også udelades….
  Jeg har mit eget bibliotek af musik på en NAS i lossless format (både 16bit og 24bit), som jeg streamer til de aktive højttalere via en Yamaha streamer. Jeg har også adgang til streaming-tjenester både på telefonen og selve streameren.

  Jeg elsker generelt innovative produkter og ny teknik, og har således også investeret i et par Nura Phone hovedtelefoner, som på samme måde som SA’s serie af aktive højttalere virkelig kan levere imponerende resultater ifht. ældre teknologi.

  Jeg vil ikke påstå, at jeg har gyldne ører, men jeg ved hvad jeg kan lide, og Ole’s lydfilosofi ligger ret tæt på min. På trods af mine nuværende aktive højttalere, står tiden med passive analoge højttalere stadig krystalklart for mig. Jeg vil teste højttalerne med både 24bit NAS musik, Deezer, Spotify, TV og radio.
  Jeg håber at høre fra dig Christiane

 • Jacob Bach Vognsen
  februar 28, 2019

  Jeg vil hjertens gerne teste sådan et par System Audio.
  Er lyd, film og musiknørd gennem 30 år og har tidligere ejet mange forskellige System Audio højtalere, men også højtalere fra andre producenter, og jeg følger aktivt med i udviklingen af nye produkter.
  Desværre har sygdom og invaliditet ramt mig og taget al min økonomi, så for øjeblikket har jeg ikke noget særligt udstyr, men jeg ville være meget interesseret i at teste sådan et sæt Silverback og give bedst mulig respons.
  MVH
  Jacob

 • René P. Knudsen
  februar 28, 2019

  Ja tak! Jeg vil suger gerne teste det setup. Leder i forvejen efter ny forstærker og højttalere, så det vil passe rigtig godt hvis jeg kunne teste disse pragtfulde højttalere og hub’en hjemme. Jeg hørte den kort ved et arrangement i Randers den 140219 og blev begejstret. Hilsen René

 • Lars Ellegaard Winther
  februar 28, 2019

  Det er selvfølgelig mig og min familie der skal teste de fede højtalere.
  Her lyttes til radio og her bruges også tid til rigtig musik i alle lyd niveauer.
  Ligeledes skal de da testes på tv og med PS4

  Sæt igang tak!

 • Søren Rigborg
  februar 28, 2019

  Jeg vil rigtig gerne teste højttalersættet fra System Audio.
  Jeg har altid haft en stor interesse for god lyd og specielt lyd som ikke overtager æstetikken i stuen.
  Jeg er for over 20 år siden uddannet i radio-branchen, og kan tydeligt huske mine gamle System Audio højttalere som vi også solgte i butikken.
  Jeg bruger musik dagligt igennem hele min dag og hjemme er det både som baggrundsmusik, til at danse til med ungerne, når jeg laver mad og når jeg sætter mig i sofaen for at lytte til en af mine mange LP’er i min samling.
  Genren er alt fra pop og ambient til jazz og rock. Af lydkilder afspiller jeg i dag primært fra Spotify, Internet radio og Vinyl på min Rega Plannar 3.

  Ville være en fornøjelse at teste et sæt nye højttalere :)
  Mvh. Søren

 • Michael
  februar 28, 2019

  Hej.

  Jeg kunne godt tænke mig at teste jeres system.

  Jeg elsker musik og hører nærmest altid musik når jeg er hjemme. Enten fra min lytteposition i sofaen, eller bare i baggrunden når jeg laver diverse gøremål i lejligheden.

  Jeg kan lide stort set alle musik genrer lige fra pop, rock, elektronisk til metal og klassisk. For mig er det lidt hver ting til sin tid.

  Jeg ved også at på gode højtalere lyder alt musik godt. Har desuden også kæreste som er vild med musik, hendes smag er dog mest til almindelig pop / rock og 80’er – 90’er hits :-)

  Jeg har igennem nogen tid været semi intereseret i jeres produkter og ser derfor dette her som en god mulighed for at stifte nærmere bekendtskab med jeres produkter.

  Vh. Michael Christensen

 • Thue Kristensen
  februar 28, 2019

  Det er mig I skal have fat i.

  Jeg er decideret “superbruger” og lige spot on ift. målgruppen du er ude efter.
  Jeg er hi-fi Nørd, møbelnørd – går derfor op i flot design – og selvudnævnt elektroniknørd med erfaring med flere forskellig streamingsytemer.
  Jeg er hi-fi nørd da jeg går op i lydkvalitet, og hører musik nærmest døgnet rundt; under madlavning, arbejde mm. Også decideret musiklytning midt i sweet spottet bliver det når tiden er til det. Mit nuværende anlæg er af mere klassisk type, men tænker meget over at opgradere til et sæt mere moderne “All in one” aktive højttalere, hvor den gode lydkvalitet bevares og måske endda forbedres.

  Derudover er jeg også familiefar med kone og børn som gerne skulle kunne benytte anlægget. Derfor vil de blive introduceret til dem, så brugerprofilen i den grad vil blive differentieret.

  Jeg er frisk på at give dine fine højttalere den helt store tur.

  Vh Thue

 • Claus Holm
  februar 28, 2019

  Kan SA legend 5 silverback overbevise mig?

  Jeg går meget op i god lyd og har gjort det i mange år. Jeg spiller selv musik, indenfor den klassiske genre, og mener selv at have et godt øre for detaljer, og forskellige højttaleres gengivelse af indspilningen.

  For mig er det ikke vigtigt hvilken genre man lytter til, da jeg i langt højere grad finder glæde i selve lytteoplevelsen. Den største fornøjelse ved godt og velspillende Hi-Fi udstyr opstår for mig, når man fascineres og imponeres over selve lyden og hvordan den gengives af højttaleren. At genopdage musik man kender til hudløshed, ved at lade nyt udstyr give sit bud på, hvordan indspilningens lydunivers skal udfoldes, hører til de virkeligt underholdende og inspirerende aktiviteter i lydnørdens verden.

  Af samme årsag har jeg ofte deltaget i forhandleres arrangementer med lyttetest af nye forstærkere eller højttalersystemer. I den forbindelse har jeg også af og til stiftet bekendtskab med fuldt digitale forstærkere og trådløse højttalere, uden nogensinde at blive så overbevist om de lydmæssige kvaliteter, at jeg har villet kaste mig over den nye teknologi.

  Og så alligevel, kan jeg ikke lade være med at rette min opmærksomhed mod den prisvindende højttalerproducent som ligger 5 minutters gang fra mit hjem – Har de udviklet produktet der omsider kan omvende mig til den digitale og trådløse teknologi? – En sublim lydmæssig oplevelse, endda i en designmæssigt æstetisk indpakning.

  Det ville være en stor fornøjelse, at få lov til, at teste systemet, og lade min mening – og systemet stå sin prøve.

  De bedste hilsener
  Claus

 • Lasse Hansen
  februar 28, 2019

  Jeg vil med glæde tage mig kærligt af disse højttalere, o seg frem til at teste dem.
  Jeg har i mange år gået enormt meget op i musik, og har efterhånden været igennem en del opgraderinger af musikanlæg i takt med at interessen er blevet større, økonomien bedre har kunne tillade det og ikke mindst fordi jeg er stødt på nye udfordringer og interesser inden for musikkens brede udvalg.
  Jeg har haft alt fra mindre gode sæt computerhøjttalere, arvet komplette stereo anlæg og til nu at have et relativt nyt stereo anlæg bestående af en ganske fornuftig forstærker og et sæt gode kvalitets højttalere.
  Jeg har altid været fascineret af teknologi, hvad angår både højttalere og forstærkere, og især det analoge udvalg har fanget min interesse. Jeg følger enormt meget med i udviklingen, og ser efterhånden større og større fordele i at den digitale udvikling tager over.
  Jeg bor pt. i en ikke så stor studielejlighed, så de vil ikke fra start blive testet af i de største rum – men planen ville være at medbringe højttalerne til både min søsters samt mine forældres hus og få dem afprøvet der, da de begge har meget forskellige stuer, hvad angår indretning og materialer, og dermed vil højttalerne blive testet i forskellige miljøer.
  Jeg selv har en masse musik liggende i FLAC format på en NAS, bruger TIDAL premium som primære musikkilde og har en god Rega Planar 3 pladespiller til de helt særlige musik stunder. Dette vil selvsagt medvirke til, at jeg har mulighed for at teste højttalerne med forskellige musikkilder, i forskellig kvalitet og i forskellige scenarier og med forskellig lydniveau.
  Yderligere må jeg konstatere at det er et klart plus, at det er et dansk firma der står bag disse højttalere (komplette musikanlæg fristes jeg til at sige), da jeg ville være enormt stolt over at have et sæt danske højttalere stående i min stue :)

 • Torben Nielsen
  februar 28, 2019

  Nu har jeg efterhånden fået lavet et, hva jeg synes er godt, SA surround system med atmos. Næste skridt må så være at lave et lytte rum/tsted til musik, der vil et sæt SA legend 5 silverback jo gøre sig godt.

 • Peter Bagger
  februar 28, 2019

  Jeg vil meget gerne teste højtalerne!

  Jeg har faktisk allerede et par Pandion 50 højttalere fra System Audio. Så det bliver rigtigt spændende at se hovr langt de er nået teknologisk og lydmæssigt med de nye aktive højttalere.

  Mit nuværende system er alsidigt og undrstøtter både HIFI lytning, baggrundsmusik og tv lyd.

  Jeg har i huset både Sonos samt Yamaha Musicast så der skal også testes brugervenlighed af appen.

 • Emma Malmros
  februar 28, 2019

  Jeg skal være jeres tester på de nye System Audio legend 5 silverback-højtalere!

  Det skal jeg først og fremmest fordi jeg, som de fleste, elsker at lytte til musik. Jeg vågner til musik om morgenen, laver mad til musik, gør rent – de spiller sådan set det meste af dagen, for fuld skrue såvel som baggrundslyd . Vigtigst af alt, så lytter jeg til musik, når jeg har brug for at koble fra og finde ro, og når jeg sætter en god plade på, hvor lyden af hvert enkelt instrument skal fylde rummet.

  Dernæst skal I vælge mig, fordi jeg, takket være min kæreste, er blevet en ægte musik nørd. Jeg værdsætter og elsker, som I selv beskriver det, “lyd i verdensklasse”. Desuden er jeg fan af, hvordan jeres aktive højtalere ikke bare gør det muligt at slippe af med en større forstærker, men hvordan I har formået at konstruere kabinettet i et lækkert og stilrent design, så det faktisk vil se flot ud i stuen.

  Jeg vil med kæmpe
  Emma musikglæde og begejstring teste SA Legend 5 silverback-højtalerne, både på min Rega Planar 3 pladespiller og fra TIDAL, som er musiktjenesten jeg benytter.

  Venlig hilsen

 • Andreas Brink Bøtting
  februar 28, 2019

  Vil af hjertets gerne teste jeres nye system. Har altid haft stor interesse for højttalere, har bygget højttalere en del. Har tidligere været ansat hos B&O’s udviklingsafdeling, og er pt hos Sennheiser nu. Jeg har derfor både evnen og forståelsen, men også ørerne til at høre kvalitets forskellene og nuancerne i lyden. Har både arbejdet med trådløse som kablet udstyr, så tror at jeg kunne være en god kandidat for jer.

 • Emil Gjelstrup Gadeberg
  februar 28, 2019

  Vil meget gerne teste jeres nye højtalere. Har system audio i forvejen fra 2007 som jeg er meget glad for. Er meget glad for alt der drejer sig om god lyd om det er hjemme, i bilen osv. Vil derfor lægge en ære i at teste jeres nye højtalere.

 • Petter
  februar 28, 2019

  Det er da lige mig der skal teste højtalere, jeg hører hele tiden musik og gerne højt – dog sjældent i timerne fra 22:00 til 06:00. De vil blive udsat for alt fra Lotte Kærså til bidende højt Black metal. Hvis det kræves kan jeg sagtens tage dem med udenfor og spille højt på terrassen.

 • Kim k
  februar 28, 2019

  Jeg har med stor interesseret fulgt Systwm audio efter at de begyndte at anvende Scanspeak enheder i deres højttalere.
  Jeg har en uddannelse som akustiker, men har aldrig brugt den som profession men istedet bare dyrket den gode lyd i det små.
  Jeg er stadig lidt old School og bruger stadig mit gamle B&O anlæg tilsluttet custombyggede højttalere med revelator enheder fra Scanspeak… i retning af en mellemting mellem Pandion 20 & Pandion 30.
  Jeg læser med stor interrese om jeres system test og vil være benorvet over at blive udvalgt som tester.
  Mvh Kim

 • Torben Larsen
  februar 28, 2019

  Har tidligere haft System Audio 1280. Efter en fejlinvestering af andet mærke, gik jeg for ca. 6 år siden tilbage til SA. Et sæt Ranger som jeg stadigvæk er utrolig glade for.

  Men har faktisk løst til at at prøve aktive højtaler. Rangerne var ca. samme pris som de her SA Legend 5. Så det er oplagt at lave en direkte sammenligning. Passive gulvhøjttalere vs nye aktive fra samme firma.

  Mvh

  • Torben Larsen
   februar 28, 2019

   februar 28, 2019
   Har tidligere haft System Audio 1280. Efter en fejlinvestering af andet mærke, gik jeg for ca. 6 år siden tilbage til SA. Et sæt Ranger som jeg stadigvæk er utrolig glade for.

   Men har faktisk lyst til at at prøve aktive højtaler. Rangerne var ca. samme pris som de her SA Legend 5. Så det er oplagt at lave en direkte sammenligning. Passive gulvhøjttalere vs nye aktive fra samme firma.

   Mvh

 • Michael Rosted
  februar 28, 2019

  Jeg synes det skal være mig der skal teste de meget lækker højtaler. Elsker musik både det klassiske og det hårde metal. Til hverdag og festlige aftener, har aldrig haft ordenligt forstand på højtaler indtil jeg var på besøg hos nogle venner. Hold nu op hvor der var forskel på hans og mine, men meget dyre højtaler. Så skiller der igang med at spare sammen. Men nu hvor der en chance for at teste må det da helt klar være mig, der skal være tester. Har læst en del omkring Oles nye højtaler og det lyder bare til at det er verdens klasse højtaler. Ha så kan jeg måske og komme til a prale over for min ven.
  MVH Michael

 • Anders Hjerming
  februar 28, 2019

  Hejsa. Jeg er en “voksen” musikelsker der er den lykkelige indehaver af flere store og små setups så jeg kan lytte musik i høj kvalitet stort set overalt i mit liv. Jeg “taler” ikke hi-fi men nyder kvalitet og vellyd. Hvis enheder: forstærkere, højtalere og andet tilbehør også er smukt eller diskret at se på er det et ekstra plus. Jeg høre både vinyl, cd og streaming og ejer ca. 200 lp’er og ca. 4000 cd’er. Håber jeg kommer i betragtning til at være testperson.

 • Søren Madsen
  marts 1, 2019

  Jeg er både musik og lydnørd, og elsker at teste alverdens set-up af muligheder! Mit hjem er plastret ind i højttalere fra alverdens producenter, men mangler dem der vil gøre sig som min preference! Jeg er musiker, så helmer ikke før lyden er exceptionel god! Så jeg er oplagt som testperson!

 • Cathrine
  marts 1, 2019

  Sikke en fantastisk mulighed. Det vil jeg og resten af min familie på ialt fire meget gerne teste. Vi hører musik på vores vores nuværende anlæg – både CD, LP og streaming via chromecast. Vi hører alt fra klassisk til hip hop med tung bas og over til mere heavy. Men det er med old school højtalere. Så jeg har savnet muligheden for at sætte musik på i de andre rum uden ledninger overalt, og det lader til at disse højtalere kunne være løsningen. Så vi melder os til test. Min søn hedder iøvrigt Ole, så er det ikke os der skal teste højtalerne fra en anden Ole ;-)

 • Rune
  marts 1, 2019

  Ja hvis jeg får lov at prøve dem, bliver der nok blæst noget hårdt smadder igennem de stakkels højtalere. Med en volumen der får kommunen til at klage. Det kan jo også være der bliver spillet lidt andre genre i højtalerne, det er jo en af fordelene ved ikke at bo alene

 • Knut og Liv Marie
  marts 1, 2019

  Ja takk, jeg tester gjerne. Jeg har FDA forsterke fra NAD og SA Pandion 20. Med å teste kan jeg få en reell sammenligning med høyttalere med innebygd forsterker og mitt gamle oppsett.
  Vårt hus er over 2 etc og stuen er ca 23 kvm.
  Vi bor i Norge og spiller mye musikk. Vi har over 180 km til nærmeste HIFI butikk. Vi streamer fra Tidal HIFI og NAS flac musikk rippet fra CD.
  Håper vi får sjansen.

 • Thomas Franch
  marts 1, 2019

  Det vil være en fornøjelse at afprøve et SA-højttalere. De skal nok blive grundigt testet med alt muligt forskelligt Film, CD, radio og vinyl.
  Fordelt på: Rock, pop, klassisk med mere
  Og med varierende lydstyrke, jeg skal nok advare naboerne :-)

 • Susanne Kattrup Dam
  marts 1, 2019

  A’ MIG

  er igang med at bygge mit smart-home op … kan ikke teknikken, men kender een der kan og jeg er igang med lamper, dørlås og har apple-tv IKEAS gateway løsning og et OLDschool anlæg koblet til for at få den fede lyd i mine dejlige højtalere !!

  Det er ikke helt optimalt at køre musik via apple tv over i anlæg – det bliver lidt tungt – så noget hvor vejen er kort skal jeg faktisk til at kigge efter. Jeg hører alt fra progressiv rock til pop til moderne jazz – så alt det skal lyde godt hos mig.

  Eneste hage ved det i søger er at jeg synes spotify er mega træls og at mange udgivelser her har virkelig dårlig lyd. Jeg har yousee musik og her er lyden helt i top – til gengæld er musikudvalget så ikke altid super.

  Om jeg er lydnørd ved jeg ikke – nok mere end gennemsnittet, men jeg har ikke et anlæg til 70 t.kr.

  men …. TA’ MIG

  OG god weekend og håber solen skinner på jer og at i får morgenkaffe på sengen imorgen og at i husker at TA’ MIG

 • Rasmus Teglgaard
  marts 1, 2019

  Jeg er den ideelle kandidat, da jeg er HiFi-nørd og musiker. Min musiksmag spænder også fra klassisk til metal med alt imellem, og jeg er god til at formulere mig skriftligt, og jeg bor i hus, så lydstyrken er intet problem.

 • Thomas
  marts 1, 2019

  Udover at jeg for snart en menneskealder siden er udannet og arbejdet i Hifi-klubben, og i den forbindelse fik en usund passion for dyre højtalere og god lyd generelt, så er jeg generelt musikelskende og høre næsten altid musik. Jeg har i mange år haft en tæt tilknytning til B&O og sætter næsten lige så stor pris på godt design og håndværk, som jeg gør på god lyd.

  Jeg arbejder til dagligt som UX-designer og er vant til at både at skulle vurderer og beskrive den gode brugeroplevelse.

  Jeg lytter normalt på en kombination af Sonos, B&O, B&W og det gælder både streaming højtalere, større højtalere samt hovedtelefoner. Musikken i hjemmet er alt fra klassisk og jazz, til rock og dance, så højtalerne vil blive udsat for lidt af hvert.

 • Martin
  marts 1, 2019

  Jeg har en sund og naturlig skepsis overfor små højtalere, såvel som ‘trådløse højtalerkabler’… Jeg har været en glad SA ejer siden vores første møde (et par 1750) for mange år siden. Det ville glæde mig at blive overbevist om at disse ‘små æsker’ uden snor kan leve op til mine store forventninger.

 • Josephine
  marts 1, 2019

  Hej,
  I snart 15 år har mine små Denon-højtalere fulgt mig fra teenageværelse til kollegie og nu egen lejlighed, mens jeg har hørt alt fra bragende høj dansemusik til taleradio, men det er som om, at de over tid har mistet nuancerne i lyden, som jeg ellers sætter stor pris på. Hos mig kører anlægget langt flere timer end tv’et, og derfor vil jeg virkelige gerne teste System Audios højtalere og se, om de kan give mig det fulde lydbillede tilbage, både når jeg hører podcasts, og når jeg blæser naboernes vinduer ud med favoritplaylisten – og så kunne det være skønt at skrue ned for antallet af ledninger som pt huserer på stuegulvet.
  Krydsede fingre herfra!

 • Rasmus F.
  marts 1, 2019

  Jeg har et stort stuerum, hvor min nuværende Harmann Kardon-lydkilde ikke helt klarer jobbet til UG+, så jeg søger en værdig udfordre til opgaven og kunne håbe, at SA legend 5 silverback-højtalerne kunne blive værdige arvetagere. I mit hjem findes ikke en person, som henviser højtalerenhederne til et mørkt kælderrum sammen med flyttekasser og anden opbevaring, så de vil blive centralt placeret og indgå som et møbel i hjemmet. Med mig og min teenagedatters hang til musik vil højtalerne skulle finde sig i, at spille en bred vifte af genre fra Count Basies big band-lyd, over blød soul og tung funk fra 60’er/70’erne til 80’ernes og 90’ernes hip hop og slutteligt den bølge af pop (af blandet kvalitet), som min datter har slæbt indenfor dørerne op gennem 00’erne. Jeg kunne være specielt nysgerrig på, hvordan SA legend 5 silverback klarer testen med Bohemian Rhapsody, som er et af de sikreste valg til en højtalertest, da nummeret byder på a cappella sang, blød, melodisk klavermusik, blomstrende bas, vilde guitarriffs og hvor der også er ændringer i lydniveau og tempo samt løbende balanceændringer i forhold til venstre og højre kanal. Ja, så jeg kunne godt se højtalerne som et ekstra familiemedlem :-)

 • Anders Pilemand
  marts 1, 2019

  Hej !

  Jamen, jeg tror bare ikke på, at der er NOGET, som kan slå min SOUNDBOKS 2.0 af banen, og det vil jeg gerne se BEVIST

 • Allan Mark Hansen
  marts 1, 2019

  Jeg spiller guitar i et coverband og har ofte brug for at lytte numre af, og så er det vigtigt at kunne høre, hvad der foregår i musikken. Jeg lytter til meget forskelligt musik, både ved lave og høje lydtryk. Hvis jeg bliver “den udvalgte”, så garanterer jeg for, at højttalerne nok skal blive udsat for lidt af hvert. Jeg bruger både Chromecast, bluetooth og Spotify Connect, så forbindelserne vil også blive grundigt testet.

  Fingrene er krydset!

  Allan Mark Hansen

 • Pall Jonsson
  marts 1, 2019

  Jeg har nok prøvet rigtig meget indenfor Hi-Fi, men er fortsat enorm nysgerig på udviklingen hvor WAF (Wife Accept Factor) lige pludselig skubber udviklingen i en fantastisk retning.
  Jeg har ejet og afprøvet rigtig mange ting fra store KEF til egen byggede LS3/5a højtalere og videre over antal andre gode modeller. Fra Rotel over QUAD rør til class D tilbage til class A (som ikke har WAF) og hvor jeg allerede kender lidt til hvad Ole og SA kan indenfor aktive højtalere i form af mine Saxo 5 aktive, som absolut er de bedste små aktive højttalere som jeg endnu har prøvet.
  Så det ville glæde mig enormt at afprøve SA Legend 5 systemet.
  Hvis jeg skulle være så enormt heldig at blive udvalgt, så har jeg allerede fundet min Rickie Lee Jones debutplade frem.

 • Michael Vestergaard Bech
  marts 1, 2019

  Jeg er audiofil og kræver høj lydkvalitet når jeg hører musik, som jeg gør næsten hele tiden. Både som baggrund, men specielt når jeg ‘hører’ musik. Jeg har lige nu Bluesound, da de (indtil videre) er de eneste der har kunne levere trådløs musik i en ordentlig CD kvalitet. Der mangler dog ‘bund’ i deres højttalere og jeg håber derfor at Jeres system og højttalere kan levere både ren lyd OG bund. Den rene lyd er dog det vigtigste!
  Håber jeg får chancen for at teste (og beholde), da jeg er på udkig efter det trådløse system der kan det hele.

 • Morten Jørgensen
  marts 1, 2019

  Hej Elektronista

  Lidt lavmælt Ministry of Sound om aftenen, som tager én tilbage til før tiden med ungerne, mens man tuller rundt midt i forsøget på netop at få styr på hytten efter deres uskyldige hærgen.

  En ordentlig omgang Rammstein, Metallica, RATM, Oasis, Pearl Jam eller you name it som skal sætte ild til mig og hele huset inden man på ekstraordinære dage skal klare hele verden på arbejdet, eller der skal præsteres en my bedre end sidst man var ude at træne!

  Kashmir, Saybia, Nik & Jay, Kanye West, Madrugada, The Minds of 99, osv når der er vino aften med drengene.

  Fælles for alt lyd hjemme hos os, er at det skal kraft’edme lyde ordentligt!

  Jeg er så træt af kærestens no name mono bluetooth højtaler som hun valgte i julegave på arbejdet!
  Den er forvist til en skuffe på badeværelset, hvor den lever et liv i skyggen til Janni der barberer ben og det der er værre.

  Jeg er så træt af røvelendige fladskærmshøjtaler!
  Når jeg ser Rambo, Desperate Housewives, Kender du typen og Games of Thrones, så bliver lyden fragtet via fuglereden af kabler omkring min 14 år gamle Harman Kardon forstærker og videre ud i mine trofaste KEF iq9’ere.

  Når jeg skal høre min musik bliver der streamet til Chromecast’en, via fjernsynet og hele vejen ud til KEF’erne.

  Og faktisk har jeg allerede givet op!
  Jeg har uden at lyve i den seneste tid også luret på System Audio’s Saxo 7 Active for at få musikken forenklet og lyden gjort tilgængelig i det lille hjem.

  Pladsen til dem i stuen ér allerede fundet, og jeg er i den grad mør og klar til at udfase det eksisterende alter med noget nyt, nemt, stramt og på alle måder lækkert.

  Jeg skal dælme give jer test, skal jeg.

  //Morten

 • Claus Bagge-Petersen
  marts 2, 2019

  Jeg er gået op i god lyd siden jeg som barn valgte at bygge et par højttalere i sløjd. Siden har jeg ikke nørdet på selvbyggerplanet.

  Derefter blev det en spændende lydrejse, hvor jeg altid først og fremmest var interesseret i selve musikken og derfor også syntes, at musikken fortjente god lyd.

  Jeg husker, hvordan jeg med et par hovedtelefoner kunne lytte i timevis og bare stirre på anlægget, der kunne producere en så fantastisk lydoplevelser.

  I dag lytter jeg primært på mine Dali Mentor 6 i stuen – men vil gerne forbedre lyden i mit soveværelse samt i stuen i mit sommerhus. Men det kunne da også være interessant at opleve en sammenligning med mit nuværende Dali setup.

  Jeg ville elske at teste Legend 5 silverback og Stereo Hub med samme barnlige fascination af musik og HIFI, der har fulgt mig gennem livet – med jazz, rock og klassisk.

  En særlig dimension vil være at teste setuppet med mine grammofoner, der har stor betydning i mit lydunivers.

  Venlig hilsen
  Claus

 • Henrik Fischer-Knudsen
  marts 2, 2019

  Hej,
  Hvorfor skal det lige være mig, der skal teste det digitale, trådløse og aktive højttalersæt?
  Den ligger nok heller ikke lige til højrebenet, da mit nuværende anlæg er analogt. Jeg er en god og ufarvet lyd entusiast, hvis man kan sige det sådan – og går meget op i, at det jeg spiller lyder så godt som muligt; at instrumenter og sang fremstår klart, u-farvet og differentieret – og gode indspilninger og gode “komponenter” gør en forskel, dette oplever jeg selv med anlægs-opgraderinger og især pladekøb.
  Jeg holder rigtig meget af at lytte til vinyl, og er det muligt, køber jeg plader, der er remastered for netop at få den gode lydoplevelser med oveni glæden ved den musik, jeg har valgt.
  Jeg har en meget bred musiksmag og kan ofte sidde en hel weekend og lytte til musik når ellers familieaktiviteterne tillader det.
  Lydstyrken varierer, det er dog de lavere lydstyrker, der dominerer – men gode højttalere skal også være gode ved lave lydstyrker. Højere lydstyrker forekommer ;-), det afhænger primært af, hvad jeg spiller – men også af, hvor mange sæt ører, der kan holde det ud…
  Men tilbage til udgangspunktet, hvorfor skal det lige være mig?
  Jeg mener, at jeg har et godt udgangspunkt at gå ud fra, mit analoge anlæg vil være en god reference at sammenligne med (hvis det har interesse?), jeg er ikke “freak” og min højttaler/forstærker sammensætning er nogenlunde (prismæssigt) sammenligneligt.

  Og en lille kuriosum; Jeg kender Ole fra tiden med udviklingen af Pandion 2 højttaleren, jeg byggede selv et sæt og skrev en artikel på hans blog, det er de samme højttalere, jeg bruger i dag – den artikel var baseret på CD.
  Jeg har sidenhen opgraderet mit vinyl anlæg, har bygget min egen pladespiller med gode komponenter, har en fantastisk pickup og rør RIAA og vil være utrolig spændt på at høre, vurdere og måske beskrive, hvorledes et digitalt forstærket, analogt signal lyder.

 • Jakob Hanelius
  marts 2, 2019

  Hej Elektronista,

  Ja tak til at teste højtaler sæt…

  Vi er en familie på 4 2 voksne og 2 børn. Derfor spænder musik valgt meget bredt.

  Det kan være som nu hvor jeg er alene i huset og streamer MyRock via Sonos ud i flere rum.. Eller når der bliver spillet en cd fra samlingen… Samtidig så bliver nuværende højtalere også presset af diverse film om aftenen…

  Men en ordentlig omgang Metallica, System og a Down, Iron Maiden er altid en nydelse… Og når man er i det mere stille humør, så er det gerne John Mayer, Jamie Colum mm som sætter rammen…

  Jeg har altid hørt meget musik og går flere gange om måneden til store og små koncerter for at få de gode oplevelser… Jeg arbejder selv med IT og er derfor en “sucker” for at alt kan tilsluttes med nemme interfaces… Jeg tester oftes de fleste nye devices, da jeg ikke ved hvad min næste kunden ønsker at få opsat… Derfor bruger jeg både AppleTV, Chromecast, Sonos, diverse Apps og er ikke banke for nyt….

  MVH

  Jakob

 • Erik Knudsen
  marts 2, 2019

  TIl den det vedkommer,
  Jeg vil gerne test et højtalersæt.
  VI er en familie på 5 (3 børn <12 år) – det i sig selv giver et stort spænd i hvad der høres af musik. Oftest er det rock/pop, men også klassisk (mest opera) er på programmet.
  Vi er imellem musiksystemer hocvesageligt af disse grunde:
  – Vores hus er ret besværligt at få ordenlig lyd i, grundet gulvmaterialer/lydt mellem etage etc.
  – Mange af de "nye" trådløse løsninger, som jeg har hørt, lever ikke op til mine forventninger om lyd.
  – Det fleste løsninger har et stort mål af vendor lock-in tilknyttet sig – en rød klud for mig.

  Som hobbymusiker (saxofon) med en professionel trommeslager i familien (min bror) er det noget der optager mig meget at det lyder godt. Det er en ret frustrerende situation at være i – det lader til at man må acceptere halvdårlig lys og/eller at blive låst til en løsning.

  Som jeg forstår System Audios løsning er det lige netop noget kunne være det jeg vil have.

 • Chris Christoffersen
  marts 3, 2019

  Jeg vil vildt gerne teste det setup. Mit gamle surround-anlæg brændte af for 4 år siden fordi vi havde overspænding i huset, så jeg leder efter en et ordenligt lydsystem den kan det hele. Når jeg læser om dette system virker det til at det godt kunne blive starten til mit nye lydsystem fordi det kan udbygges op til 7.1
  Og så er det jo en fed ekstra bonus at det er et dansk system.
  Det skal være mig en glæde og ære at teste og give en anmeldelse på systemet.

 • Rasmus Hjortevang
  marts 3, 2019

  Jeg vil rigtig gerne hjælpe til med at teste dem. Jeg lytter rigtig meget på musik i køkkenet med play5 og One i resten af lejligheden som baggrundsmusik. Og i stuen sætter jeg mig foran mine B&Wdm604s3 med primare i22dac og lytter på musik fra pladespiller og Spotify.
  Jeg har i mange år været lune på et par SA men med to børn falder prioteringerne tit på noget andet.
  Håber så meget i kan bruge min input
  God dag !
  Rasmus

 • Jacob Bang
  marts 3, 2019

  Jeg tester gerne disse højttalere. Har i forvejen et par Dynaudio xeo 2 så må være en af de nærmeste konkurrenter til SA. Lydkvaliteten er rigtig god i disse men det kniber noget med brugervenligheden synes jeg.
  Ud over dette vil jeg holde dem op mod mit “rigtige” anlæg med en Anthem forstærker og Audiovector højttalere.
  Her bor en teenager og en Tween på 13 og 11 så der bliver spillet en del forskellige typer musik.
  Jeg lover det bliver en seriøs test af både cd, streaming og hi-res kilder direkte fra computeren.

 • Jonas Vest
  marts 4, 2019

  Jeg hedder Jonas – og vil gerne skrive en anmeldelse af System Audio anlægget. Jeg arbejder som lyddesigner og tonemester i det nye Skuespilhus i København. Lyd, teknologi og musik fylder meget i min hverdag, og jeg lytter til uendelig mange genrer. Da jeg i min dagligdag omgives af store komplekse lydtekniske installationer, prioriterer jeg herhjemme en enkelthed,- og har aldrig haft store dyre Hi-Fi anlæg – men istedet været fokuseret på enkel god lyd og betjening. Jeg har haft 2 kompakte System Audio højtalere tidligere – som jeg var vældig glade for. Lige nu lytter jeg til streaming (Spotify) – og Vinyl – på en ældre NAD forstærker. Jeg vil være velegnet som tester af jeres system – og har lyst til at bruge tid på en saglig bruger-tilbagemelding. Kontakt mig endelig hvis I vil spørge om mere . Ellers blot gode hilsner herfra, Jonas Vest

 • Andreas
  marts 4, 2019

  Jeg tror I skal bruge mig som jeres nye højtaler tester.
  Ud over at være udstyret med et par geniale øre som kan høre selv de fineste nuancer, er jeg også ualmindelig god til at formidle hvad jeg hører. I vil fra undertegnet få en hudløs ærlig og fyldestgørende test.
  Som passioneret hifi nørd er jeg naturligvis også meget interesseret i lyd.
  Jeg har hørt utrolig mange systemer, både hegn end analoge, vintage og moderne digitale løsninger og har flere forskellige systemer på matriklen, som kan testes op imod højtaler systemet fra System Audio.
  Alt sammen med til at give et bredspektret billede af, hvad System Audio kan diske op med.

  Jeg vil derfor i al beskedenhed mene, at jeg nok er jeres bedste bud på en seriøs testperson
  Ser frem til at høre fra dig Vejlø

  Mvh.
  Andreas

 • Thomas
  marts 4, 2019

  Jeg bør vinde, fordi jeg elsker musik og film og det skal selvfølgelig lyde ordenligt, når jeg ser film og hører musik…

 • Morten Bager
  marts 4, 2019

  Jeg vil rigtig gerne teste, da jeg står overfor et skifte derhjemme. Jeg kører pt både med et godt gammeldags anlæg (Denon og B&W) og grammofon, samt Sonos til afspilning af digitale tjenester.
  Jeg overvejer at skiftet det hele ud til trådløst setup. Men det er sgu lidt grænseoverskridende, når jeg har været vant til det andet i så lang tid.

 • Ronny Terndrup
  marts 4, 2019

  Jeg har set på jeres flotte og roste højttalere som mit næste ønske op opgradering/ fornyelse af mit “ældre” setup med SA 1270, ( de har gjort det godt)
  Jeg er helt vild med jeres løsning hvor jeg kan stresse af med vinyl på min Rega og har mulighed for at høre de nyeste playlister og evt mit fjernsyn.
  Nye møbler i stuen fortjener jeres flotte højttalere på fod da det giver er fantastisk let og indbydende udtryk.
  Hvis jeg bliver den heldige så vil jeg elske at spille mine vinyler igennem for at høre hvordan de spiller fra Bach til Metallica.
  Jeg venter i spænding på at høre fra jer.
  Mvh Ronny Terndrup

 • Henrik Egholm
  marts 4, 2019

  Vil elske at kunne spille på dette sæt. Har de sidste mange år hørt hørt gode men mangelfulde trådløse højtalere. Både min kone, jeg selv og vores børn hører dagligt musik, så genren vil være alt fra “Hjulene på bussen” – techno, klassisk, rock, pop osv osv.

  Hvis jeg er så heldig at blive udvalgt som tester, vil jeg gøre mit allerbedste for at teste dem i alverdens hverdagssituationer. Børnefødselsdage, fester osv :)

 • Nick Bjørn Conradi
  marts 4, 2019

  Jeg er lykkelig ejer af system audio pandion 20. Tror ikke silver 5 kan sammenlignes med disse, men jeg er sikker på de leverer lyden af en highhat, stortromme og guitar som det skal lyde…. !!! Ville elske at gennemteste dem og hører dem imod mine pandion 20 ( som er for store til min nye stue) og kefls50 som er reference testet….. hvis de kan slå dem er det interessant!!!!

  Har selv sat pris på lyd i 10 år og har så mange års erfaring med nærmest alle mærker på markedet. Så der er grobund for et review som bygger på solid lytte erfaring og kendskab til hifi verdenen. Og den digitale udvikling er jeg netop pt. Ret så lun på. Spændende om de kan udfordre den analog verden når man f.eks. hører jazz og klassisk. På det digitale musikmarkede tror jeg de sparker røv!!!!

  Let me do the test OLE!

 • Robert Larsen
  marts 4, 2019

  Vil meget gerne teste disse i et setup med Bluesound node 2i streamer og Nas / Tidal Master som musik source for hi-fi kvalitet.

 • Bine Bethina Eriksen
  marts 4, 2019

  Vi kan i vores hjem tilbyde at teste…
  Ikke så meget dikkedarer og forklaringer..
  Musikken spiller en stor rolle i vores liv…
  Min samlever er musiker og bandet samles her hos os og lytter til deres yndlings musik…
  Min datter er en Strauss efterkonner og har meget følsomme ører og er dedikeret omkring god lyd. Jeg selv er bare en helt almindelig musik elsker… Har I tillid til vores meget forskellige udgangs punkter er I meget velkomne til at gøre brug af vores hus…

 • Morten Dalbro Bürckel
  marts 4, 2019

  Jeg vil meget gerne teste SA’s trådløse højtalere.

  I dag fyldes stuen med lyden fra SA’s flotte model Talent. De lyder fremragende, men vil gerne prøve en “større” og trådløs model, der vil kunne løse meget hjemlig lydlogistik.

  Musikalsk breder jeg mig over alle genre, fra Abba til Zappa. Jeg spiller og indspiller selv musik, og så bruger jeg højtalere til tv-koncerter og film. Og skal kunne betjenes af hele familien, ikke kun den lyd-tossede. Derfor vil de blive testet bredt ift. både lyd og funktionalitet.

  Desuden vil testen blive eksponeret via både min og min kones (fru_burckel) instagram-konti.

  Jeg håber meget at komme i betragtning til test. Jeg har høje forventninger, og er overbevist om, SA ikke skuffer.

  Bh Morten Dalbro Bürckel

 • Martin Langerhuus
  marts 4, 2019

  Jeg vil rigtig gerne være tester af højttalerne

  Jeg er lydentusiast og ivrig koncertgænger med en meget bred musiksmag. Jeg lytter tit til musik derhjemme. Tit sætter jeg mig ned og nyder musikken og andre gange er det mere baggrundsmusik, når jeg laver noget eller slapper af. Jeg lytter primært til musik via streaming, men sætter også en LP på i ny og næ. Desuden bruger jeg også de eksterne højttalere, når jeg ser en film.
  Mit nuværende anlæg består af B&W højttalere, Denon forstærker. Marentz cd-afspiller samt Rega 3 pladespiller.

 • Kim ibsen
  marts 4, 2019

  Da jeg er ved at lave første sal på mit hus, og skal have projektor og god lyd, vil sættet passe godt til mig som test person, jeg har spillet en del musik og leget lyd mand, så jeg er meget kritisk på lyd. Så lad mig hjælpe jer og i vil få den rigtige anmeldelse.

 • Oliver
  marts 4, 2019

  Jeg musik producer og nyder alt omkring musik omkring alle genre og ligger mærke til detaljer andre ikke forstår, jeg 20 år gammel og har derfor primært lyttet til digital lyd udover når jeg har været sammen med andre “nørder” der også nyder “det gode gamle analog” jeg synes at der virker som et vildt spændene projekt og ville være beæret over at få lov til at afprøve disse højtalere, jeg sidder selv og mixer og Master og derfor vil jeg vildt gerne kunne sætte mig ind i dybden af lyden og hvordan den er “farvet” eller om det er en helt ren lyd som Yamaha’s ns-10’ere

  Mvh. Oliver ;)

 • Jan Merklin
  marts 4, 2019

  Jeg er BIG SA fan, er på mit 3 sæt SA højtalere siden 1996, valgte dog Saxo 5, men vil glæde mig til at teste de nye digitale Legend 5. Hører alt fra jazz, opera, rock til elektronisk og det kan være fra CD, fra Harddisk, streaming fra tv, YouTube, smartphone og Chromecast, og jeg har tiden i marts

 • Marek
  marts 4, 2019

  Jeg ønsker at blive tester, fordi jeg går rigtig meget op i god lyd, jeg er meget passioneret om musik og jeg er god til at sætte ord på mine oplevelser herom. Musik fylder sindssygt meget i min hverdag, og jeg elsker at zone helt ud, og give musikken 100% opmærksomhed. Det bedste jeg ved, er når man kan høre alle de interessante detaljer som giver musikken nye dimensioner. Jeg er i forvejen glad for Sytem Audio, men har også haft højtalere af andre mærker og kan tydeligt høre forskellen fra anlæg til anlæg. De mest brugervenlige par højtalere jeg har haft er saxo active 5, som jeg både har brugt til nytårs aften og til at høre hele albums igennem. Jeg håber derfor, at kunne få lov til at blive tester, da højtalere og musik har en helt central placering i mit liv – og noget af det første jeg indretter mine rum med. Jeg er sikker på, at jeg ville kunne bidrage med en god analyse og mangfoldig musiksmag. Den bedste afslapning jeg ved, er at høre musik og opdage nye sange – om det er gammelt eller udgivet i dag. Lad musikken spille! VH. Marek

 • Kai
  marts 4, 2019

  Ville da mere end gerne teste de nye Silverbacks. Har spillet og produceret musik i rundtomkring 15 år, og lyttet endnu længere. Musiksmagen lader sig ikke opsummere i et lille afsnit; hifi, lofi, dynamisk eller komprimeret, fløjelsbløde kor eller tung tung rock, nyt eller gammelt. Der er jo noget interessant i næsten alle hjørner, selvom det måske ikke er så tit der dukker op nye favoritter. Når det kommer til lydsystemer bliver jeg nok ekstra glad når jeg møder et der kan levere præcist og kontant i de lavere frekvenser. Jo, også skal det være sjovt at lytte til!

  Vi er lige kommet ind i den første lejlighed der kan romme voksne højttalere, så skal vi lige se hvad der passer ind i det sorte og hvide miljø omkring tv og afspillere. Signalkilderne dækker de fleste formater der har været aktuelle de sidste par-tyve år, digitale som analoge. Jo, på nær minidisc, der er ikke samlingen så stor.. Det ville som sådan være nice at have et sæt højttalere derhjemme der ku matche referencesystemer jeg ellers er så heldig at få lege med på arbejde og hos de venner der går op i det. Det er jo lidt nederen når man kommer hjem og må til sit headset for at få en ok lydoplevelse. Det gamle Gale sæt der står i stuen nu duger ikke rigtig til andet end at fylde rummet lidt når folk er på besøg og man egentlig sidder i samtale..

  Det er jo ellers godt at man ikke skal bruge en teknisk uddannelse for at anvende og installere, så jo fruen også lege med

 • Kristian Lodberg
  marts 5, 2019

  Jeg vil super gerne teste højttalerne hos os. Jeg elsker musik og er i fuld gang med at overføre den passion til mine drenge på 1 og 3 (og det er en succesfuld proces). Vores behov spænder fra Netflix over YouTube til streaming fra Tidal. Når min kone hører en playliste fra Hotel Costes, eller jeg spiller More Than a Feeling med Boston. Jeg har i forvejen et par fornuftige digitale stereo-højttalere, men jeg savner at få hele lydspektret med. Både når der spilles HØJT og ved ‘hverdags-decibel’. Endvidere vil den trådløse funktion gøre, at jeg kan placere højttalerne korrekt ift. ‘hørehøjde’. Dette er ikke muligt med min nuværende ledningsløsning. Det er en kæmpe frustration pt. //Kristian

 • Kim Olsen
  marts 5, 2019

  Jeg har gennem de sidste ca. 35 år interesseret mig for god lyd. Jeg har løbende udskiftet udstyr i kæden og er derfor altid klar på noget nyt. Når vi taler højttalere, kan jeg nævne af mærker jeg har haft: Rauna (svenske betonhøjttalere), jm lab, mission, kef 103/3 (dem med kuben), qln (med aktik sub), forsman vss4 (norske dipoler), definitive audio (aktiv sub), erys s ketsus (polske), Rega rs10. Lige nu har jeg Kef 207/2 reference, meget fysiks store passive højttalere. Af lydkilder bruger jeg vinyl, cd og så streamer jeg via Tidal hifi. Har faktisk også en dcc, men den bruger jeg ikke i det daglige. Min musiksmag er meget bred og alsidig svingende fra jazz, rock, pop, elktronisk, rap og også hårdt pumpet moderne musik.

  Hvis jeg skulle blive den heldige, så vil jeg se frem til at teste og sammenligne Oles kompakte system, mod mit eksisterende helvægsanlæg og jeg har masser af tid i overskud:)

 • Torben Hjordt Pedersen
  marts 5, 2019

  Jeg har igennem længer tid søgt en god hi-fi lyd i huset.. har prøvet flere forstærker og højtalere men er ikke tilfreds endnu.. jeg har lige nu et sæt wharfedale reva 4 og Nad c368 digital forstærker..
  Jeg høre plade, Cd og streamer.. måske SA kan hjælpe mig

 • Mathias Grænge Poulsen
  marts 5, 2019

  Det gør jeg meget gerne jeg kan jo stille dem op mod de jamo s606 jeg har hjemme i stuen
  Jeg har altid elsket god lyd og vil elske at teste et lækkert SA sæt!

 • Claus
  marts 5, 2019

  Jeg vil meget gerne teste jeres system audio set. Jeg er på mit første par saxo. Jeg har længe kikket efter det helt rigtig sæt mine drenge på 5 mdr og 5 år skal vokse op med. Vi høre fra Kim Larsen til dans og sang til klassisk og House når der skal puttes og sove. Jeg vil være henrykt over at teste de nye digitale Legend 5. Jeg lytter til alt fra jazz, opera, rock klassisk til elektronisk samt Eletronista og mange flere podcast, dette kan være fra CD, harddisk, LP, streaming fra tv, YouTube, smartphone og apple tv, og vi har tiden i marts. Jeg lægger hovedet på blokken på at komme med et hudløst ærligt på livet med SA’s nye produkt

 • Anders Møgelhøj Nielsen
  marts 5, 2019

  Jeg tester gerne grundigt

 • Erik Tiedgen
  marts 5, 2019

  Jeg har et helt traditionelt stereoanlæg med CD-afspiller, pladespiller og separat RIAA. Derudover har jeg en PS3 tilsluttet anlægget der giver mig mulighed for at streame film og musik ved hjælp af mobiltelefon/iPad. Mine gulvhøjttalere er temmelig store. Alt dette giver en del kabelrod. Mit anlæg lyder dog godt. Jeg er ikke så skeptisk overfor digital/trådløs lyd som jeg har været. Det kunne være rigtig interessant at teste System Audio anlægget. Ting jeg vil lægge vægt på under testen er selvfølgelig lyd, brugervenlighed og design.

 • Michael Larsen
  marts 5, 2019

  Tester da gerne man kan ikke love jeg kan li dem,lytter tuil rock, metallica,pink floyd,queen,gasolin, genesis,phil collins,rolling stones,the betales,abba, elekstronisk musik,bb king harry james, miles, david brubeck,alt 80/90 pop,disko……..

 • Tommy Eriksen
  marts 5, 2019

  Det ville være fedt.
  Lyden her i stuen er lidt old school med en pladespiller, en forstærker og et par ellers velspillende højttalere. Streaming er lidt bøvlet, og det ville være fedt at få opgraderet hele dynen til mere tidssvarende, dansk udviklet lyd, som kan stå mål med de bedste på kvaliteten.
  Brugsmønsteret er meget forskelligt, fra baggrundsmusik over tv-lyd til egentlige lytte-seancer.

 • Thomas Knudsen
  marts 5, 2019

  Jeg vil hamrende gerne være tester på disse højtalere. Jeg har haft kigget på dem i nogen tid. Fulgt SA’s udvikling af dem igennem deres skrivelser i deres nyhedsbrev og er fast gæst fabrikken til deres plademesse, hvor de også har ladet os som var forbi, få et indblik i fremskridt og udvikling.
  Jeg står i øjeblikket og mangler en forstærker og er par højtalere til min pladespiller. Jeg har, som en midlertidig løsning, lavet en opsætning med et par af mine sourround-højtalere samt min sourround-forstærker men vil gerne have givet pladespilleren et seperat setup. Den oprindelige tanke var at jeg gerne ville tilbage til en stereo-forstærker til mit musiksetup. Men dette kunne også være en god løsning. Som sagt har jeg kigget på det før og haft det som en overvejelse og jeg ville elske at teste det og se om det rent faktisk var noget.
  Jeg elsker mine plader og spiller dem ofte men har også en dreng på 2 år som ligeledes elsker musik. Hans hang til at danse og pille gør dog at det, indtil videre, oftere bliver streamet musik til ham. Ikke at det gør mig noget heller. Jeg bruger det en del. Streaming. Når det skal være baggrundsmusik eller der lige skal lyttes et nyt album af inden jeg eventuelt køber det på vinyl.
  Og så finder jeg det, som en bonus, interessant at systemet fra SA kan opgraderes og udvides til et sourround-setup med tiden.
  Alt i alt har jeg indtryk af at det er enormt versatilt. Så er spørgsmålet om lyden følger med til al slags musik.
  Det er spændende at få muligheden for at være testperson på! :-)

 • Mathias Junge
  marts 5, 2019

  Jeg vil enormt gerne! Herhjemme bruger vi pt. Et anlæg fra Denon, der godt nok er trådløst. Det er bare hamrende ustabilt og ikke særligt brugervenligt at indstille. Vi hører et væld af forskellig genrer af musik, i forskellige lydniveau og vi bruger musikken både som underlægning og som noget aktivt. Jeg ønsker mig allerede nogle af jeres fantastiske højtalere, hvorfor jeg håber på at blive udvalgt som tester. PS. Min kone har allerede sagt at hun ikke gider grimme højtalere

 • Tommy Riis Hansen
  marts 5, 2019

  Som professionel lydtekniker gennem 25 år, ville jeg glæde mig til at skulle skrive en udførlig anmeldelse af disse tiltalende højttalere. Hi-Fi og lyd-filosofi har altid været en stor passion i mit liv

 • René Lorenzen
  marts 5, 2019

  Kunne være at teste dem hjemme med det trådløse hub

 • Niels Villads Petersen
  marts 5, 2019

  Kære Elektronista

  Jeg vil rigtig gerne bidrage til denne test, og min profil passer som fod i hose.

  Jeg er:

  – Musiker: Klassisk pianist og metal-trommeslager
  – Lydnørd: Jeg er indehaver af et par System Audio 3070 højtalere, og jeg har rum indrettet til lytning med akustikloft. Tidligere havde jeg System Audio 1550.
  – Musikanmelder: Jeg anmeldte cd’er og koncerter for et (primært frivilligt) musikmagasin

  Udover at designet passer ind i mit hjem og falder i min smag, så sætter jeg pris på System Audios troværdige, levende lydbilleder. Såfremt jeg får mulighed for teste SA Legend 5 silverback-serien, så vil de indgå i min hverdag: Eksempelvis om morgenen hvor jeg min lytning ikke er stillesiddende, om aftenen hvor der er ro, og hvor jeg sidder i den ideelle lytteposition i min lyttestue, eller til at spille højt lørdag middag når jeg gør rent.

  Jeg har en meget bred musiksmag, og uanset om min lytning er koncentreret eller ej, så sætter jeg musik på for at få en musikalsk oplevelse, og det ville derfor glæde mig at teste højtalere, der kan dække mit behov for musik morgen, middag og aften.

  På genhør

  Niels

 • Victor Halgaard
  marts 6, 2019

  Hej, ønsker I et ærligt, kritisk og objektivt blik på højtalerne, så hjælper jeg gerne.
  Jeg er en designstuderende der som hobby har anmenldt high end lyd i flere år nu på både YouTube or i skrevet form på diverse fora, når tiden var til det, og har altid holdt ærlighed og objektivitet i højsædet.
  Jeg har hørt produkter fra de fleste producenter på markedet her I landet, og har mulighed for at sammenligne side om side med højtalere/systemer både over og under disse’s pris – og i forskellige typer rum.
  At være kritiker (identificere problemer) og problemløser har altid været mine styrker, som jeg anvender til at finde styrker og svagheder i lyd.

  Jeg lytter til musik fra næsten bogstaveligt alle genrer, dog med fokus på metal, jazz, klassisk og elektronisk.

  Jeg har aldrig haft et par System Audio inden for døren, så dette ville værre en interessant chance for med et åbent sind, at kaste et analytisk blik på en vore Danske producenter, og se hvad de kan!

  PS. Optager gerne video-anmeldelse til YouTube, så de internationale kan være med, hvis dette er tilladt!

  VH,
  Victor Halgaard

 • Anders
  marts 6, 2019

  DEN BEDSTE MÅDE AT FÅ FLERE MUSIKELSKERE

  Musik er liv.
  Musik skaber følelser.
  Musik får vores kroppe og sind til at vibrere.

  Præcis som andre mennesker gør, når de smiler til mig.
  Eller kigger sørgmodigt ned i jorden.

  Af den årsag er jeg vild med musik.

  Og jeg elsker at bruge den som stemningsskaber, når jeg skal forføre en date, når jeg tryller i køkkenet, svømmer hen i en opera-arie eller står med sorte fingre langt nede i motoren på min båd.

  Men lydkvaliteten på den musik, jeg hører, varierer ligeså meget som de danske politikeres holdninger.
  Og jeg har en drøm om det skal ændres.

  Derfor må det være optimalt for jer at få mig til at anmelde SA-højttalerne:

  Fordi jeg er en ligeså almindelig musikbruger som Dovne Robert, ekspedienten i din lokale SuperBrugs eller en hvilken som helst kirkekor-dirigent, du vil kunne opstøve.

  Fordi jeg ikke bare elsker, men er afhængig af den stemningsskabning, som musikken leverer med en træfsikkerhed som en OL-deltager i skiskydning.

  Fordi jeg kan gøre det i et sprog, som jeres vigtigste kunder kan forstå og tage helt ind i knoglerne.

  Jeg glæder mig til at høre fra jer.

  Hilsen Anders,
  Ord-ekvilibrist, musikelsker og helt almindelig fyr.

 • Daniel Kjeldsen
  marts 6, 2019

  Som aktør i den danske musikbranche lytter jeg dagligt til en masse musik.
  Det er mit job at forholde mig kritisk og objektivt, til alt hvad der kommer gennem mine højtalere i næsten alle genre.
  Jeg står i forvejen overfor en ny investering i et højtalersæt. På min store researchrunde, faldte jeg over denne artikel.
  Jeg ved at der er forskellige holdninger og smagsnuancer, når det gælder musik. Det er i høj grad også gældende for den hardware det kommer ud af.
  Der kan også være utrolig stor forskel på det rum og brugen af selve hardwaren. Noget kan være bedre til nogle formål end andre.
  I mit hjem skal musikhardware både bruges af mig som professionel, men også min familie i det daglige. Derfor sætter det for mig ret høje krav til kvalitet, brugervenlighed og udseende.
  På bagrund af dette mener jeg at min familie og jeg ville være en yderst kompetente til at teste. Herunder også komme med nogle kvalificerede udtalelser overfor både det professionelle publikum, men også helt almindelige mennesker.

  Mvh
  Daniel

 • Pernille Fischer
  marts 6, 2019

  Oh my, det må være mig. Der var de tider, hvor jeg kyssede en hifi-entusiast ofte og længe. Hvor oscilloskopet blev sat til og nothing compare to Sineads stemme. Bassen slog så det rungede i brystet og hjertet ændrede rytme. Vi skiltes, hifi-entusiastens vanvittige og skønne højttalere og mine øregange. Frøer er kysset siden, en er næsten en prins. Men ingen prins uden højttalere, der kan ændre hjerterytmen. Nu drømmer jeg om at blive en Silverbacks dronning. Lade musikken flyde, fange, drøne.

 • Helle Jensen
  marts 6, 2019

  Jeg vil gerne teste højttalerne! Jeg har en bred smag i musik, som jeg henter fra både radio, podcast og Spotify. Jeg har et setup med Google Home, Home Mini, Home Hub, et par Chromecast Audios og så’n, der dækker vores hus på 220 kvm. Systemet er fint nok, men lydkvaliteten kunne godt være bedre, og jeg ved, at min mand savner sit gamle rack og enmeters højttalere, så han ville også sætte pris på noget, der var lidt større og med lidt mere spark i. Desuden kunne det være fedt at få højttalerne koblet op på vores fjernsyn, så vi også kunne få noget ordentlig lyd på, når vi ser film og GOT. Jeg melder mig hermed på banen, og jeg håber, at I vælger mig. :)

 • Kurt Munk Rasmussen
  marts 7, 2019

  Kurt Munk Rasmussen: Tror ikke på de er bedre end mine Saxo 1 active og Ranger Master men det kunne jo komme an på en prøve

 • Naja FK
  marts 7, 2019

  Min gamle Marantz 2215 har ingen højtaler, efter de forsvandt ved en flytning – og når man er studerende, så er pengene knappe og ingen højtaler bliver indkøbt. Så som jeg skrev på instagram
  ( https://www.instagram.com/p/BuY_oJvnJZq/ ), så håber jeg bestemt på at få lov at teste dem :-)

 • Henning Andersen
  marts 7, 2019

  Jeg vil vildt gerne teste jeres legend højtaler . Jeg er fra en generation hvor pladespiller og båndoptager var ind min store passion er vintage stereo men det er jo altid spændende at prøve og høre nye ting.

 • Kim Krüger
  marts 7, 2019

  Dem vil jeg enormt gerne teste! Har gået op i hifi de seneste 12 år (30 år gammel) og har haft anlæg i prisklasser fra 5000 til 100000kr. Min kæreste ser gerne at vi har et “pænt” anlæg, men går som jeg selv også op i at det lyder godt! Vi bor i lejlighed og derfor er det et must at højttalerne ikke fylder alt for meget i landskabet. Jeg benytter primært mit anlæg til streaming og vinyl, men også til film og tv. Musik fylder en stor del af de timer vi er hjemme og derfor vil højttalerne blive benyttet til alt fra kritisk lytning til baggrundsmusik til fest. Jeg har netop gennemgået en større nedgradering og derfor ville det være super fedt at få noget “ordentligt” indenfor igen :)

 • morten brix
  marts 7, 2019

  Jeg kunne bestemt være personen I søger til at teste jeres højttaler.
  Jeg har idag et sæt SA Comet´er, som har gjort og gør det rigtig godt, men kunne godt tænke mig at teste et sæt aktive trådløse højttaler, og ikke mindst den nemme brugerflade jeg allerede har set til demo dag.

  Jeg lytter dagligt til netradio som baggrunds musik. Ud over det bruger jeg flittigt Spotify og Youtube, skal det være mere seriøst bruger jeg LP eller Cd. Samtidig bruger jeg også mine højttaler til tv lyd.

  Af musikkunstner kan blandt andet næves. Nils Lofgren, Joe Satriani, Vaya Con Dias, Disturbed, Kim Larsen og mange flere. Så der sku være rig mulighed for at teste dem af.

 • Jesper S.
  marts 7, 2019

  Kære Ole

  Min kone ville hade, hvis jeg blev tester de super fede SA legend 5 silverback-højtalere, da jeg allerede har huset fuldt af ikke mindre en 19 forskellige højtalere, hvoraf hovedparten er SA højtalere.

  Jeg startede ud med begynder sæt bestående af 2 SA Saxo 30, 2 SA Saxo 5 og 1 SA Saxo 5. Jeg savnede dog endnu større kraft og fylde, så grundstammen i mit anlæg er nu et par SA Mantra 70, som også er blevet suppleret 3 SA Mantra 5 højtalere. Saxo højtalerne var selvfølgelig for gode at skille sig af med så det går nu gav på kontoret og i et værelse. Jeg styre mine højtaler med Airplay og Chromcast. Selvfølgelig med den bedste lyd fra Tidal Hifi.

  Jeg nyder god lyd til film, baggrundsmusik eller når jeg har huset for mig selv og så rigtig kan få motioneret højtalerne med god musik fra 70’erne.

  Bortset fra 2 Sonos højtalere har jeg altid ment at den bedste lyd kom fra et godt anlæg og nogle gode, passive højtalere. Den vurdering vil jeg nu gerne teste:-)

  Mvh
  Jesper

 • Annie Skov Nielsen
  marts 7, 2019

  hej.
  Jeg har med meget stor interesse fulgt lanceringen af de nye højtalerløsninger fra system audio. Jeg er blind, og har brug for et enkelt og brugervenligt system, hvor jeg ikke behøves seende hjælp i tide og utide. Jeg lytter til meget forskelligt musik. Jeg hører både klassisk, pop, folkemusik og også lidt rockmusik. Jeg synes, det kunne være spændende at teste dette system på grund af brugervenlighed, og så er det spændende at systemet består af højtalere og hub og ikke en masse forstærkere og andet grej. Det kunne være spændende at lytte sig frem til, hvad dette betyder for lyden.

 • Martin Kofod
  marts 7, 2019

  Sjovt jeg lige faldt over denne. :). Jeg har netop i dag været forbi System Audios kontor i Roskilde for at få en lytte session på deres højttalere. Forstærkeren i mit gamle drømme setup gik kold for en fem års tiden siden, og forstærkeren er ude af produktion. Derfor har jeg de sidste 5 års tid shufflet rundt imellem forskellige forstærkere og højttalere for at finde mit perfekte match. I dag tog jeg så til System Audio for at lytte på en specifik højttaler, som er en bedre model end de SA’ere jeg har lige nu. Efter at have lyttet en halv times tid, smed SA jokeren ind i ligningen, og forslog mig at jeg tog et lyt på deres nye Legend Silverbacks, som er aktive højttalere. Dem lyttede jeg på, og jeg blev rimelig overrasket vil jeg sige. Positivt. Og nu går jeg her og tygger på dagens indtryk, og de Silverbakcs bliver ved med at poppe op i mit hovede. Men det virker alligevel lidt angstprovokerende at skippe hele sit eksisterende setup med rørforstærker, DAC og højttalere, som man alligevel har brugt så meget krudt på at håndplukke, for så at skifte det ud med blot et par højttalere. Derfor ville det være et kæmpe kæmpe scoop for mig at kunne have dem hjemme, og lytte på dem gennem en længere periode, og A/B teste dem op imod et par andre forskellige gulv- samt reolhøjttalere jeg har stående herhjemme. Og få taget stilling til om det vitterligt er så farligt at tage skridtet over til aktive højttalere, eller om det blot er frygten for “det nye ukendte” der lurer. De lød jo virkelig godt, den halve time jeg nåede at lytte på dem.

  Sandsynligvis ligesom alle andre hifi-nørder som har kommenteret her, så lytter jeg på et ret bredt spektrum af musik genrer, så det gider jeg ikke uddybe. Og så er jeg som HIFI interesseret altid alle mine venners go-to person når de gerne vil have råd med på vejen – That kind of person :). You know the rest.

  • Martin Kofod
   marts 7, 2019

   ….og arbejder i øvrigt med design og fotografi til dagligt, så designet skulle jeg nok også være i stand til at anmelde, og fotografere :)

 • Mads
  marts 8, 2019

  Herhjemme hører vi i høj grad elektronisk musik, men også hip hop samt soul/r’n’b bliver spillet. Det er derfor vigtigt, at lydkvaliteten er i top!

  I hjemmet flyder tonerne fra et Sonos-anlæg med Sub, og på farten har Sennheiser været foretrukket gennem en årrække.

  Jeg vil enormt gerne give mig i kast med en test af jeres produkt, da jeg kun kan forestille mig, at de højtalere kan give min yndlingsmusik en ny dimension.

 • Birger Lomholt
  marts 8, 2019

  Uha… Har flere end tusinde cd`er og lp`er… Da musik er en stor del af min fritid. Jeg lytter til alle genrer, både over de anlæg jeg nu har og nu via internet radio, somme tider er det højt over højttalerne andre gange ganske dæmpet, og ofte via mine hørebøffer. Interessen har jeg taget med på arbejdet, jeg underviser indenfor et håndværk på en erhvervsuddannelse, så jeg har anlæg både i teori- som praktiklokalet, som mine lærlinge gerne må benytte frit.

 • Gustav Schilling Spanget
  marts 8, 2019

  Hej Elektronista!

  Det skal jeg helt afgjort.
  Jeg er en 25 årig mand, som netop er flyttet i en enormt lille baggårdshus på Frederiksbjerg, Aarhus.

  Her vil det blive oplagt både at lytte intimt til musikken, pga. størrelsen på rummet (8kvm), og også ofte spille højt, da det bliver vanskeligt at kunne genere naboer..! ;-)

  Jeg lytter til en bred vifte af musik, hvor min far har bidraget med rock musikken, i form af Stones, Beatles og Iggy, og min mor poppen og electronikaen med Depeche Mode, Moby og Bowie. Derudover lytter jeg til alt fra Metallica og Tool, til klassisk og country, Lydmor og Susanne Sundfør og Nick Cave, Arcade Fire osv.

  Musik betyder alverden for mig, og der kører noget det meste af tiden.

  Det nye hjem giver udfordringer til mit nuværende klassiske anlæg, bestående af 2x Dali Mentor 1 og en digital NAD forstærker. Her vil ledninger komme til at blive enormt i vejen som det er nu, uden et trådløst anlæg..! :-(

  Havde jeg ikke været søgende til at starte på studie (Eventtekniker i Frederikshavn), havde et sæt trådløse aktive højtalere uden tvivl været øverst på prioritets listen!!

  Jeg håber på at kunne få den ære det ville være at få lov til st teste disse vildt spændende højtalere, og bare rolig – jeg er hudløst ærlig, og går en god til op i æstetikken! ;-)

  _Gustav

 • Thomas Trudslev Christensen
  marts 8, 2019

  Det skal helt klart være mig der skal teste :)

  Jeg har i flere år haft et stort såkaldt “High End” anlæg med store gulvhøjttalere, vandslange-tykke kabler, for / effektforstærker og dyre tunge lydkilder. Det hele blev pakket væk da min søn kom til at vælte højttalerne for anden gang – der var bare ikke plads i stuen.

  Så i 5 år har jeg levet med en soundbar som eneste kilde til musik i stuen og det lyder bare ikke godt sammenlignet med mit gamle anlæg. Faktisk hører jeg mere musik i bilen, fordi det lyder bedre der!

  Jeg savner virkelig god lyd hjemme – både til at lytte intenst i “sweet spot” i midten og noget der lyder godt til baggrundsmusik når der er gæster eller står i køkkenet (ud i et med min stue).

  Hører mange typer musik lige fra Metal, Rock, Rap, Blues, Pop og Jazz – højttalerne skal kunne det hele med både indlevelse, detaljer og dybde.

  Jeg benytter i forvejen 100% streaming og har bla. abonnementer på Spotify, Google Play Music (hvor jeg også har mine egne CD’er som MP3) og YouTube Music.

  Har Google Home med Google Assistant, så jeg kan styre det hele med stemmen og det vil jeg også gerne forsøge at bruge SA højttalerne sammen med.

  Jeg gik desværre lidt kold på hvor jeg skulle kommentere, så derfor har jeg først kommenteret nu – håber ikke det er for sent (deadline er jo i dag).

 • Steen
  marts 8, 2019

  Hej,

  Jeg vil med største glæde teste de nye Legend 5 Silverback. Jeg har siden de blev annonceret fulgt med i udviklingen og havde for nylig fornøjelsen af at lytte til dem hos Lyd & Kabel i Randers. Der blev det klart for mig at integreringen af højttaler, forstærker og DSP er vejen frem. At de så samtidig har en smart trådløs løsning indbygget gør det ikke mindre spændende.
  Min egen historie med System Audio går tilbage til starten af 80’erne hvor jeg købte et sæt System Audio 2, en af de allerførste højttalere fra SA. Siden har jeg været over SA1280, Saxo 1, Saxo 70 og Mantra 5. Alle højttalere jeg har været meget tilfreds med.
  Musiksamlingen består i dag kun af CD’er, LP’erne røg ud med pladespilleren for en del år siden og kommer ikke tilbage igen. Streaming er den mest benyttede kilde, men når det handler mere om musik end baggrunds underholdningen kommer der oftest en CD på.
  Yderligere bonus ved Stereo Hub’en er muligheden for at sende TV lyden ud gennem højttalerne, så får film også en ekstra dimension.

  – Steen

 • Jens Gervil
  marts 8, 2019

  Kan 6,7 kg og 16 liter spille lige op mod 23 kg. og 100 liter?
  Personligt har jeg mere end svært ved at tro på det, men i følge meget pålidelig kilde er det fakta.
  Det vil ændre min opfattelse af hvad højttalere kan, og ryste mig i min grundopfattelse af, at stor lyd kræver store højttalere.
  Så alene af den grund ville jeg være et oplagt emne til at teste systemet – jeg tror ganske enkelt ikke på det :-)

  Mit nuværende setup består af en gammel Pioneer PD S703 CD afspiller, en NAD C356BEE forstærker (lidt bovlam, men jeg var lidt for fedtet da den gamle Yamaha blev skiftet) et par Jamo 707 højttalere og en Sonos connect forbundet med et retningsbestemt kabel fra Interconnect.

  Musikken bliver afspillet fra CD, Spotify og trådløst via en NAS enhed.

  Personligt er jeg mest til rock i den lidt tungere ende (Disturbed, Device, Korn) men sætter også pris på f.eks. The Gathering og Evanescence hvor en klar kvindestemme sætter diskanten og “rummeligheden” på prøve.
  Sønnen på 16 er mest til “Dakke dak” med en tung bas arm.
  Pop høres kun som stille baggrundsmusik når der er gæster :-)

  Konen går overhovedet ikke op i musik, hun kunne ikke engang hører da den ene af de gamle Avance Concrete flækkede på tværs! Hun vil dog uden tvivl sætte pris på både størrelse og design af legenderne.

  Mvh. Jens

 • Line
  marts 8, 2019

  Den perfekte tester melder sig hermed til tjeneste!

  Jeg er en passioneret musikelskende kvinde i min bedste alder med utrolig kritiske ører (gehør), ikke bare hvad musiksmag angår men nok så meget hvad lydkvalitet angår! Musik skal lyde godt i mine højtalere, især når jeg spiller højt og det gør jeg ofte. Jeg kan ikke holde ud at høre dårlig lydkvalitet og som barn af en udøvende musiker er jeg flasket op med musik og et kritisk øre for detaljerne i lydbilledet.

  Jeg er notorisk kendt blandt venner og familie for at spille højt, men god musik skal høres for fuld skrue og det skal lyde godt, sådan er det bare.. og da jeg bor alene i eget hus med min store søn, er der ingen naboer der klager
  Jeg har en stor vennekreds og inviterer ofte til selskab for mine musikglade og lydpassionerede venner og jeg ville elske at imponere dem med lyd fra disse lækre højtalere når der skal sættes gang i selskabet.
  Jeg har stadig alle mine LP’er, helt tilbage fra jeg begyndte at købe dem selv – endnu en oplagt mulighed for at lade højtalerne komme til deres ret.

  Jeg har længe været på udkig efter den perfekte trådløse højtaler løsning i forhold til mine kritiske ører, da jeg ærligt talt ikke har været helt tilfreds med de trådløse højtalere jeg har haft, og jeg har prøvet både Denon Heos, Sonos og har pt Harmon Kardon Onyx og har dermed et godt sammenligningsgrundlag at vurdere lydkvalitet, design og brugervenlighed på.

  Musik er det vigtigste i mit liv og højtalere er dermed mit vigtigste inventar, jeg ville elske at være jeres passionerede tester af disse lækre højtalere, som jeg kan love ville få min fulde opmærksomhed i testperioden, skulle jeg være så heldig at blive valgt.

  Jeg garanterer at I ikke vil fortryde hvis I valgte mig som testperson!

  Kærlig og musikpassioneret hilsen
  Line

 • Camilla
  marts 17, 2020

  Kø, ja tak osv. Jeg kan se at min veninde Line har givet den bedste årsag; så jeg lader den stå og hepper på hende. Kram, Camilla

 • Henriette
  marts 17, 2020

  hej.
  Jeg har med meget stor interesse fulgt lanceringen af de nye højtalerløsninger fra system audio. Jeg er blind, og har brug for et enkelt og brugervenligt system, hvor jeg ikke behøves seende hjælp i tide og utide. Jeg lytter til meget forskelligt musik. Jeg hører både klassisk, pop, folkemusik og også lidt rockmusik. Jeg synes, det kunne være spændende at teste dette system på grund af brugervenlighed, og så er det spændende at systemet består af højtalere og hub og ikke en masse forstærkere og andet grej. Det kunne være spændende at lytte sig frem til, hvad dette betyder for lyden.