SOMMERFLIRT MED DIGITALE LOVERBOY

2 Min læsning

Synes du, kæresten giver dig for lidt søde kommentarer og blomster? ”Den perfekte mand” app’en er en lille uskyldig romantisk spiloplevelse – men kun for piger!

Kærlighedsspillet er opdelt i 8 akter, fra den første date, datingsugen, hverdagen, kærlighed, bryllupsrejsen, hverdagslivet, for til sidst at ende i et brud. Spillet varer i 10 minutter og har dig, som spillets hovedperson.

I hvert akt har du som spiller mulighed for at for at få mere at vide om den perfekte mands sider, opdelt i kategorierne; personlighed, fysik, kærlighed og sex. Undervejs kan du endda smide din Loverboy’s dårlige sider i skraldespanden, men det kommer du dog hurtigt til at fortryde, da de nye sider han får ofte er endnu værre end den side du smed i skralderen.

Første gang man spiller ”den perfekte mand” bliver man en smule chokeret over, at Loverboy vil flytte ind efter datingen har varet en uges tid, og da han så frier kort efter indflytningen vil de fleste piger måske rynke brynene, bare en anelse. Og ligesom du synes det kører allerbedst mellem dig og Loverboy kommer det uundgåelig brud, da din bedste ven, til en fødselsdagsbrunch, spørger om du er i tvivl om din Loverboy er den perfekte mand for dig!

Efter bruddet med Loverboy, giver spillet, ud fra dine valg i forholdet, et bud på hvilken type kvinde du er. Du kan spille “Den Perfekte Mand” lige så mange gange du har lyst, app’en kan downloades via din Iphones AppStore til 12 kr.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

2 × five =

No Comments Yet.