SONY XPERIA Z – DIN NYE HIGHEND SMARTPHONE

2 Min læsning

Af Kristina Blenker

I forbindelse med lanceringen af Xperia Z, Sony Mobiles nyeste topmodel var Elektronista inviteret til presseevent på toppen af det smukke Hotel Kong Arthur i København.

Efter succeser som Xperia Go og Xperia V, kommer nu Xperia Z en smartphone, der efter Sonys eget udsagn: er det bedste fra Sony i en premium smartphone! En kraftfuld high-end smartphone iført lækkert design, som selvfølgelig er hårdføre som flere af Sonys tidligere Xperia-modeller.

Opvartet med alt fra te og kage til vin og tapas, lagde Sony ud med at fortælle om, hvorfor Xperia Z ikke kun matcher den skarpe konkurrence på mobilmarkedet, men også danskernes krav til en den perfekte smartphone, med udgangspunkt i nyeste tal om danskerne og deres smartphone, i en undersøgelse foretaget af YouGov for Sony Mobile.

Med Xperia-familien har Sony Mobile formået at transformere den hårdføre håndværker mobil med det kiksede klodsede look, til en veldesignet og yderst tiltalende smartphone. Xperia Z er skabt udfra ideen om, at din smartphone skal have den bedste skærm, give dig de bedste billeder, den bedste lyd, være lynhurtig på nettet, og med en enkelt berøring forbindes med dine andre devices. Men hvad er det, der konkret adskiller Xperia Z fra den lille bestseller Xperia Go og den skarpe Xperia V? Xperia Z kommer med en 5 tommer full HD skærm med Bravia Engine 2, en opløsning på 1080 x 1920 pixels, 2048 MB RAM, Stamina batteri-mode funktion, og ikke at forglemme, så er Z’eren jo en del af smartphone-kliken med 4G.

Udover hardware og et super lækkert designerlook, har Sony valgt at understrege afstanden til de andre modeller i Xperia-familien, ved at sælge Xperia Z med en simpel docking station i pakken og et ear-in headset der eftersigende skulle være af højeste kvalitet. Xperia Z kommer i tre farver, sort, hvid, en mørk lilla og kan allerede forudbestilles hos flere forhandlere fra den 15 februar. Men vil du have hands-on oplevelser med Xperia Z må du desværre vente til 15 marts, hvor den er tilgængelig i butikker landet over. Forventet pris er min 5.000 kr. uden abonnement.

Elektronista var selvfølgelig så heldige at få en Xperia Z med hjem i tasken til test! Så lad os nu se om mødet med Xperia Z, bliver en STOR kærlighedshistorie! Der var uden tvivl gnister på første date.

Skal din næste smartphone være en Sony Xperia Z?

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

1 × 2 =

1 Comment
  • Annika
    februar 20, 2013

    Personligt er jeg vild med det kantede Xperia-look, men har endnu ikke eget en.
    Glæder mig til at læse din og andres erfaringer med den.