Spækket med vigtige digitale trends og helt gratis! Vil du med?

2 Min læsning

Vidste du at over 4000 gadget, app og internet-glade Elektronista læsere hver uge modtager en samling lækre og håndplukkede digitale nyheder og trends helt gratis direkte i deres mailboks? Du kan nemt være med!

IMG_9249
Christiane Vejlø- Chefredaktør Elektronista.dk

 

For mig har det hele tiden været enormt vigtigt, at Elektronista Inbox Magasinet er noget helt særligt som giver læseren rigtig meget værdi. Det skal være det nyhedsbrev som du virkelig glæder dig til at åbne. Det skal være en lille, særlig forkælelse som også gør læseren klogere. Det skal være overskueligt og genvejen til alt det nye, fede, lækre og sjove som man ikke nødvendigvis lige selv har tid til selv at opstøve i internettes kæmpe hav. Det er vores opgave at holde øje med det hele, så du kan smække benene op og få et overblik over de flotteste, sjoveste mest effektive og mest tankevækkende digitale godbidder.

Jeg bliver helt utrolig glad, hver gang jeg kan sende en kæmpe gadget goodiebag afsted til en konkurrencevinder og det varmer inden i når jeg hver eneste uge får mails og social media kommentarer fra læsere som bare er rigtig begejstrede for deres ugentlige Elektronista Inbox Magasin. Det er Jer vi laver det for, og vi vil altid gerne høre hvad I synes.

Det jeg egentlig virkelig gerne vil sige er, at jeg er helt vild med alle jer som er en del af Elektronista universet. Tak fordi I er her! Og hvis du endnu ikke er med på listen, så er du hermed noget så hjerteligt inviteret.

Fortæl mig hvad du synes om Elektronista Inbox Magasinet i kommentarfeltet herunder, og hvis du kender én du tror ville blive glad for en helt gratis gave, så forward endelig linket til dem.

De varmeste, digitale hilsner

Christiane Vejlø/ @christianevejlo

Lidt feedback fra vores søde Facebook-venner!

Elektronista-trends

 

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

18 − 14 =

1 Comment
  • Anja Sorgenfri
    april 17, 2014

    Er lige begejstret hver gang jeg skal læse Elektronista! Bruger kun en brøkdel af diverse ideer og links, men det er alligevel dejligt at blive opdateret og inspireret :-).
    Tusind tak!!