Nyt tablet magasin guider til de bedste streamingoplevelser

2 Min læsning

Af Christiane Vejlø

Hvordan finder man de bedste film på Netflix? Hvilke serier skal man vælge på HBO Nordic? Og hvad er det nu man kan finde på Viaplay? Strem er et nyt tabletmagasin der guider til alle de bedste streamingoplevelser. 

forside_600x800

De gode folk bag gadgetmagasinet Input og spilmagasinet Vector sigter igen direkte efter os der elsker det digitale liv. Med tabletmagasinet Stream bliver der nu masser af stof og inspiration til enhver som elsker at “binge” House of Cards, Game of Thrones, Girls og Breaking Bad.

House of Cards er meget glad for Apple produkter
House of Cards er i øvrigt meget glad for Apple produkter

Elektronista har spurgt en af de mennesker i Danmark, som ved mest om tvserier og streamingindhold, nemlig tidligere programchef hos TV2 Keld Reinicke, hvad han synes om idéen med et streamingmagasin.

“Det er suverænt fedt. Om det er tv eller streaming mudrer efterhånden sammen, og nu handler det mere bare om, hvad der er en god serie, og så ser seerne den hvor det passer dem bedst. Og der er bestemt brug for et indholdsmagasin der grundlæggende handler om de fedeste tvserier, og hvor man kan finde dem”. 

Om fremtiden for tvserier siger Reinicke:

“Spillefilmen og tvserien er de to genrer der går dårligst på traditionelt tv. 80% af det som bliver set på Netflix er tvserier. TVseriens nye sted er simpelthen tablet’en og serien er helt optimal for streaming”. 

Men hvem er det så, der streamer mest ifølge serieeksperten?

“Der er jo nogle mennesker, der er fuldstændig skrubbelløse, når det kommer til streaming. Man kunne kalde dem dværge, men vi har valgt at kalde dem børn. De mest streamede serier sidste år var ikke House of Cards eller Orange is the New Black. Det var de små fedtede fingrer, der havde fundet vej til Rosa fra Rouladegade og Isa Stepz. Hvis man i sådan et magasin også som forældre kan blive guidet til godt børneindhold ville det være virkelig godt”. 

Du kan høre flere streaming guldkorn og få serietips fra Keld Reinicke i Elektronista podcast #82 

Magasinet Stream findes til både iPad og Android og kan downloades i appstores fra idag.

Husk du også kan abonnere på Elektronista Mag på iPad. Nyt nummer i bladkiosken inden længe!

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

13 − 11 =

No Comments Yet.