SPIL ANBEFALING: EN PONY I LOMMEN

2 Min læsning

Af Mikkel Winther

Har du hesteglade piger i familien, så skal du læse med her. Elektronista har fundet SPILLET! 

Red gården og bliv den bedste rytter
I det håndholdte spil “Hest & Pony: Rivaler” skal du dyste mod nabogården om at vinde retten til den tredje gård i området, der er blevet forladt efter ejeren døde. Heldigvis dikterer testamentet, at den gård der kan slå den anden i en rytter-dyst vinder alt på den forladte gård – inklusiv de mange heste.

Men før du kan redde gården skal du opdrætte heste, rigtig mange af dem. Du starter med at lave din egen yndlings hest  som vil være din trofaste ven gennem hele eventyret, men du skal også hjælpe med at træne en masse andre heste, som kan gøre dig til en bedre rytter.

 

Bueskydning og så rense ud i stalden
For at opdrætte din hest skal du udføre en masse opgaver som, at ride spring med din hest, skyde med bue og pil eller lære hesten at lave tricks.

Mange af aktiviteterne i “Rivaler” er meget aktive i den forstand, at du skal bevæge din Nintendo 3DS rundt i luften. Foreksempel når du skal ride spring med din hest, vipper du maskinen fremad for at galopere og bagud for at sænke farten. Det er ret sjovt, at du ikke bare skal trykke på knapper men også bevæge din maskine, og det giver spillet noget unikt i sig.

Det største problem “Rivaler” har er dog, at der er en hel del tekst i spillet, og hvis man er lidt for ung og ikke særligt god til at læse kan det være svært, at komme rundt i spillet og få reddet gården. Til gengæld er hele spillet på dansk.

Hest & Pony: Rivaler fås til Nintendo 3DS, og er set til 329,-

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

five × 2 =

No Comments Yet.