SPIL APPBEFALING: EN SPORTY UDGAVE AF FRUIT NINJA!

2 Min læsning

Er du til sport, så er her SPILLET du skal underholde dig selv med. Det er tid til at hænge i luften og dunke den i nettet!

Spillet minder utroligt meget om netop Fruit Ninja, du skal holde tungen lige i munden når ting (basketbolde og bomber) flyver ind på skærmen, men modsat Fruit Ninja skal de ikke skære i stumper og stykker. Da det jo hedder Slam Dunk skal du dunke boldene hårdt ned i kurven, og skubbe bomberne væk før de rammer den.

Men at dunke bolde ned i nettet er lidt for nemt, så derfor belønner spillet dig med en masse ekstra point for at lave tricks med bolden før du sender den i nettet. Det er alt lige fra at lave Vindmøllen (bolden rundt i en cirkel og så ned i kurven) eller sende bolden flyvende gennem undersiden af kurven og så gribe den i luften og tilbage igen.

At gribe en bold i luften, smide den højt op, gibe en bombe og smide den væk for derefter at gribe bolden der blev kastet for lidt siden er en magisk fornemmelse, og jeg følte mig som en sand Michael Jordan når pointene blev talt op.

 

Slam Dunk King er fantastisk underholdning, og mindst lige så vanedannende som Fruit Ninja. Specielt fordi spillet giver dig en masse tricks at lære undervejs, og en masse sjove opgaver. Spillet er gratis og fås til iPad og iPhone.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

8 + seven =

No Comments Yet.