SPIL APPBEFALING: FRISBEE TIME!

2 Min læsning

Af Mikkel Winther

Er du vild med de gode gamle frisbees, men kommer du bare ikke så meget ud og lege i parken længere? Så er det nu du skal kaste dig over en vaskeægte frisbee app… Elektronista giver dig ugens spil-appbefaling. 

En meget flyvsk frisbee
Frisbee Forever 2 kan bedst beskrives som en forhindringsbane for en frisbee. Du starter spillet ved at kaste frisbeen afsted din finger, og så skal du styre din iPad eller iPhone fra side til side for, at bevæge frisbeen i luften. Her gælder det om at holde tunge lige i munden, for det er ikke bare at kaste frisbeen lige ud. Næh nej, den skal styres rundt på nærmest akrobatisk facon, og det bliver hurtigt meget fysisk og hektisk.

Din firsbee skal så igennem en sand forhindringsbane, hvor du skal indsamle guldmønter og komme igennem banen hurtigst muligt for, at få flest point. Det der gør Frisbee Forever 2 virkelig sjovt er, at det tager kun to minutter at gennemføre hver enkelt bane, men ligesom med Angry Birds er der en masse strategi at finde, når det gælder om at få tre stjerner på alle baner, og det gør at spillet får rigtig mange spændende elementer i sig.

På kanten af kaos, hele tiden.

Frisbee Forever 2 er et spil, hvor du hele tiden er på kanten af at miste kontrol ove ridn firsbee fordi du styrer den med hele din krop (du kan også styre ved at trykke på skærmen, ikke så sjovt men måske ret smart hvis du spiller meget i bussen), og jeg faldt næsten ned af min kontorstol da jeg prøvede spillet for jeg ville gerne tage et hjørne særdeles skarpt.

Perfekt til de små og de legesyge

Frisbee Forever 2 er et fantastisk underholdende spil, der er charmerende og super nemt at komme igang med. Og til prisen af gratis er det mere end anbefalelsesværdigt fra vores side af. Du kan få Frissbee Forever 2 til både iPhone og iPad

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

3 × 5 =

No Comments Yet.