SPIL APPBEFALING – GRISENE GIVER IGEN!

3 Min læsning

Af Mikkel Winther

Elsker du Angry Birds, men synes du at det faktisk er lidt synd for de små grønne grinse? Nu kan du give igen med det næste spil fra folkene bag Angry Birds!… Elektronista giver dig ugens spil-appbefaling. 

Grisene går i luften

Du kender formentlig den meget populære serie af spil, der hedder Angry Birds, hvor fugle skal vælte grise ud af deres noget ustabile hjem. Men nu er det slut med at være offer! Grisene går i luften, og indtager fuglenes reder i Bad Piggies.

Som at lege med LEGO
Konceptet i Bad Piggies omhandler, at grisene skal rejse imod de lækre fugleæg, de så længe har jagtet, og for at realisere den drøm begynder de at bygge en masse forskellige køretøjer for at komme fremad.

Det du så skal er at bygge dem, og sende dem afsted ud i verden. Hver bane starter ud med at vise dig hvorhen du skal, og derefter får du stillet en række værktøjer til rådighed, som du skal sætte sammen til en bil, eller hvad du nu lige finder på. Foreksempel kan du bygge en helt almindelig tohjulet bil, men så også sætte et par colaflasker på og når du har brug for et ekstra skub på bilen kan du aktivere flaskene, så de sprøjter over det hele og sender dig hurtigere afsted.

Hver bane føles næsten ligesom en runde golf. Der er bestemte sving, bakker og forhindringer du skal være opmærksom på, og det er nemt at se den logik spillet ligger for dagen. Men efter du har set banen, og dens udfordringer, er det op til dig og din kreativtet at sætte det hele sammen på den måde du mener, er den mest rigtige måde at komme i mål på.

Fantastisk spil at være flere om
Og netop det sidste med, at finde sin egen måde at komme igennem banen på er spillets helt store unikke faktor. Jeg sad og spillede det side om side med min kæreste, og jeg hørte ofte fra hendes side “Hvorfor gør du dog sådan? Det er da dumt!”, hvorefter jeg viste hende hvordan jeg havde valgt at komme i mål, og så kiggede jeg på hendes løsning og pludelig sad vi, og arbejdede i fællesskab om de næste par baner. Det er virkelig et spil, der opfordre til kreativitet og selvstændige tanker som få spil gør det nu om dage.

Flyver lige i mål
Bad Piggies er ikke som de andre Angry Birds spil, jeg synes faktisk det her er bedre. Det er vanvittigt sjovt, vanedannende og det er et spil hvor jeg gik og tænkte på løsninger hele dagen, og prøvede dem løbende af. En fantastisk sjov oplevelse, der ikke kan anbefales nok.

Bad Piggies fås lige nu til iPhone (6,-), iPad (18,-) og Android (gratis, men med reklamer)

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

fourteen + 19 =

No Comments Yet.