Spilanbefalinger: De sjoveste spil lige nu!

4 Min læsning

Bladene er begyndt at falde af træerne, dagene er blevet mørkere og nu er det tiden til at kravle under tæppet og hygge sig med et sjovt spil. Vi har fundet de tre sjoveste lige nu, læs med!

9726-puppeteer

Playstations smukke og vidunderlige teaterstykke

(Puppeter fås på Playstation 3 til 349 ,-)

Da jeg spillede Puppeteer havde jeg hele vejen igennem et enormt spil på læberne. Det er et spil fyldt med enorme mængder charme og personlighed. Puppeteer er intet andet end magisk.

Spillet er et klassisk eventyr, du er drengen Kutaro, der er forvandlet til en lille dukke (i bedste Pinocchio stil). Den eneste måde du kan blive en rigtig dreng på er, hvis du hjælper den lokale troldkvinde med, at stjæle Månebjørnens magiske saks. Men det er nemmere sagt end gjort, for så snart du har saksen sender Månebjørnen alt hvad han kan efter dig for, at få hans elskede saks tilbage.

Hele dit eventyr i Puppeteer er fortalt, som var det et stort teaterstykke. Du kan høre publikum gispe, buhe og heppe når der sker ting i spillet, og hver bane er en scene som var det et rigtigt teaterstykke. Du kan se lamperne hænge ned fra loftet, scenetæppet hænger ude i siderne og de figurer der flyver hænge fast i tråde.

puppeteer

Spillet oser af charme, og det er også fantastisk at spille. Det føles som et moderne Super Mario spil, hvor du hopper over fjender, skærer dem i stykker med den magiske saks og kæmper dig til frihed. Puppeteer er et fantastisk spil, der fungerer for både børn og voksne i et sprudlende og fantastisk eventyr, med nogle sublime danske stemmer.

Et must-have for alle der elsker et godt eventyr fyldt med farver.

Elektronista anbefaler til

  • Børn og barnlige sjæle der elsker et godt eventyr

 —

Øje for øje, tand for tand – for en pris vel og mærke

(Killzone Mercenary fås på PS Vita til 270,-)

kzm_ne_2013-01-31_killzonemercenary_ma

Det er imponerende hvad der kan presses ned i den lille PS Vita, især når et spil som Killzone Mercenary er mellem hænderne på én, og skærmen lyses op af imponerende grafik og hæsblæsende action.

I Killzone Mercenary er du en del af et elitehold af lejesvende, der bliver hyret af begge både de onde og gode i krigen, så længe prisen er god er du og dit hold klar til at samle våbnet op og give sig i kast med opgaven.

Killzone-Mercenary-Review-Header

Missionerne er korte og intense, alt det unødvendige fedt er skåret væk og tilbage står et sylespidst underholdende spil, hvor hver enkelt mission har variation og nye udfordringer. Udover historien om eliteholdet har spillet også en meget gennemført online-del, hvor du spiller mod andre over nettet. Her bliver lejesvende vinklen kørt helt ud, hvor du tjener penge for hver gang du dræber en fjende, pengene bruger du på bedre og bedre våben i kampen mod dine online fjender.

Killzone Mercenary er et fantastisk actionspil, og at have det i et lommeformat er fantastisk for alle der sulter efter god soldater action.

Elektronista anbefaler til:

  • Dig der elsker hurtig action i lommeformat

 —

Et magiske eventyr er genfødt i HD

(The Legend of Zelda: Wind Waker HD fås til Wii U til 399,-)

Legend-of-Zelda-Wind-Waker-HD-Wii-U-YouTube-Channel-Art

Siden HD blev allemandseje har der været et stort marked i at genudgive gamle film og spil opdateret til den moderne HD opløsning med alt hvad det indebærer af ekstra detaljer og skarpere billede. Nu er turen kommet til et af Nintendo’s mest elskede spil. Det ti år gamle Zelda spil ‘Wind Waker.

Opgraderingen til HD gør at spillet nu er i ægte bredformat, og spillets tegnefilms lignende udseende for alvor stråler. Det føles vitterligt som om, du sidder og har direkte kontrol over en smuk tegnefilm.

wind_waker-580x326

Eventyret om helten Link, pirater, prinsesser og onde troldmænd er stadig lige så gribende som det var for et årti siden. I selve spillet er der også blevet ryddet lidt op, nogle af originalens mere frustrerende elementer er blevet justeret til og det hele er blevet gjort mere venligt og nemmere at have det sjovt med.

Ejer du en Wii U, og har du ikke prøvet det smukke tegnefilms-eventyr om Link, prinsesser og hans rejsen på verdenshavet er det et spil du ikke må gå glip af. Det er et magisk eventyr som få er det.

Elektronista anbefaler til:

  • Dig der vil sejle verdenshavet tyndt og redde din lillesøster fra en troldmand

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

5 × 2 =

No Comments Yet.