SPILANBEFALINGER: SOMMERENS SJOVESTE

4 Min læsning

Af Mikkel Winther

Spil er dyre, og der er mange af dem. Men hvilke er de bedste? Elektronista bringer dig et nemt overblik over de sjoveste spil du kan spille i  denne måned. Der er alt fra uhygge i metroen til sommerens bedste børnespil.

diggnightcrawlmay1-686x387

Sommerens bedste børnespil

Diggs Nightcrawler fås til Playstation 3 (175,-) – Bemærk kræver Wonderbook og Playstation Move Startpakke – købes seperat.

Jeg har absolut ingen forbehold ved at kalde Diggs Nightcrawler for sommerens bedste børnespil. Spillet er charmerende fra første sekund, og brugen af den fascinerende Wonderbook teknologi  gør, at spillet er interaktivt på en helt ny måde.

diggsthumb

I spillet skal du hjælpe Diggs med at opklare en mordgåde, og hjælpe ham igennem Biblioteks By for, at finde den mistænkte og sætte sporene rigtigt sammen. Spillet består af en række scener, hvor du enten skal hjælpe Diggs ud af en farlig situation, løse en gåde eller prøve kræfter i et af spillets minispil.

Det er aldrig en voldsom hjernevrider at hjælpe Diggs, men det er altid utroligt tilfredsstillende og at bruge den rigtige Wonderbook i stuen og så se at der sker bevægelse på fjernsynet er stadigvæk magisk.

Nå ja, og så er det hele på dansk. Absolut uovertruffen underholdning.

Elektronista anbefaler til:

– Børn der elsker mysterier

– Alle der elsker Pixar film

– Forældre der jagter kvalitets spil til børn

Når det sidste lys slukkes kommer monstrene

Metro Last Light fås til Xbox 360 (416,-), Playstation 3 (399,-) og PC (396,-)

metro-last-light-04

Hvad sker der den dag bomberne falder og krigen slutter før den overhovedet er begyndt? Svaret finder du i det unikke og fængende spil, Metro Last Light. Bomberne har gjort overfladen ubeboelig og folk søgte tilflugt i metroen under jorden. Nu er der gået 20 år, og alting er ikke som de plejer.

Spillet foregår i et post-atombombe Rusland, hvor muterede dyr styrer overfladen og undergrunden hvor menneskene holder til er fyldt med skrøbelige alliancer og en fred der er intet andet end midlertidig.

Metro-Last-Light-review

Metro Last Light er et dystert spil, der blander kampen for overlevelse på overfladen med krig og skyderi i undergrunden. Det er et fængende spil, der er unikt på utroligt mange måder. Foreksempel har du en gasmaske, som du hele tiden skal finde ilt til når du er oppe på overfladen, og det krudt du bruger på at skyde fjender kan også bruges som penge.

Søger du noget lidt ved siden af de gængse skydespil, så er Metro Last Light lige det du søger.

Elektronista anbefaler til:

– Dig der er træt af almindelig Hollywood action

– Til dem der gerne vil have lidt uhygge

– Dem der elsker det alternative

Abeskønt eventyr for alle aldre

Donkey Kong Country Returns 3D fås til Nintendo 3DS (339,-)

gaming_donkeykongcountry3d

Abernes konge hedder ikke Tarzan. Næh nej, han hedder Donkey Kong og er stjernen i det formidable eventyr – Donkey Kong Country Returns. Du skal som den blide kæmpe, Donkey Kong, ud og redde hele junglen fra en række onde ånder, der har stjålet alle øens bananer.

Spillet er et platformspil i stil med klassikeren Super Mario, og byder på sjov og hæsblæsende udfordringer. Det gælder om, at holde tungen lige i munden når de mange præcise spring skal laves, og det kræver timing og koncentration at blive en mester. Det der gør Donkey Kong Country Returns fantastisk er dets enorme charme, og fokus på at underholde hver eneste sekund, også selvom det til tider kan være et udfordrende spil.

DK Country Returns

Spillet er fyldt med en masse hemmelige baner, og kan godt tage meget lang tid at gennemføre. Et rigtig godt bud på underholdning til sommerferien væk hjemmefra.

Elektronista anbefaler til:

– Enhver der vil svinge i lianer

– Dig der altid har ønsket at ride på en næsehorn

– Dem der ønsker sig et rigtigt eventyr

På eventyr i Pokemon-land

Pokemon Mystery Dungeon: Gates to Infinity fås til Nintendo 3DS (349,-).

pokemonMDGtI_032513_1600

Pokemon serien er en af de største og mest populære spilserier i verden, og det er med god grund. Dets blanding af at træne de små Pokemons, fange dem og vinde turneringer er en underholdende og vanedannende oplevelse.

Men med Mystery Dungeon brydes der med den velkendte formular. Nu spiller du som én af de små Pokemons, og skal hjælpe med at forvandle en ødemark til et sandt paradis for de små dyr. Men for at du kan gøre det, skal du på eventyr i en masse huler for, at indsamle diamanter der kan omsættes til materialer til dit paradis.

Pokemon-Mystery-Dungeon-Gates-to-Infinity-DLC

At tage direkte kontrol over en Pokemon og tage på eventyr er et sjovt twist på den klassiske formel, og de forskellige eventyr du kommer på er også tilpas anderledes fra almindelige Pokemon spil til, at både fans og nytilkomne vil kunne få en masse sjove timer ud af at bygge deres eget Pokemon-paradis.

Elektronista anbefaler til:

– Alle der elsker Pokemon

– Den eventyrlystne i familien

– Dig der vil være en Pokemon

 —

Det var alt for denne måned. Hvilke spil spiller du selv, og hvad kigger du efter når du skal købe nyt til hjemmet?

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

16 − 10 =

No Comments Yet.