Spilappbefaling: Back to Bed – søvndrukkent, bizart og fantastisk

2 Min læsning

af Mikkel Winther

Træd ind i et bizart drømmeland, hvor æbler er hatte, og det kun handler om at hjælpe søvngængeren Bob tilbage i sengen.

Back to Bed Appbefaling

Bob er god til at sove. Han er faktisk rigtig god til det. Men når han sover, så skal han helst have en behagelig drøm og ikke blive vækket af sit værste mareridt. Uanset om det er et gående vækkeur eller et tog forklædt som en hval på hjul. For når Bob drømmer, så foregår det i et meget bogstaveligt drømmeland. Det er et fysisk sted, hvor Bob går i søvne uden at holde styr på omgivelserne.

For det er nemlig din opgave! Du skal som et underligt drømmedyr, der ligner en blanding af et menneske og en hund, hjælpe Bob med at navigere rundt i drømmeland, uden at han blive vækket.

Back to Bed 2

Hver bane i Back to Bed handler om, at Bob skal tilbage i sin seng, og det er ikke så nemt som det lyder. For Bob han går afsted uden at bremse. Du kan kun manipulere hvilken vej han går, ved at smide ting foran hans vej, så han bliver nødt til dreje og gå i en anden retning.

Det skal du gøre, samtidig med at du skal holde styr på, at han ikke bliver vækket af alskens underlige væsner i drømmeland. Men bare rolig: hvis Bob falder ud over kanten, så lander han tilbage hvor han startede. Så har du brug for at tænke lidt, kan du sætte ham i et uendeligt loop, hvor han falder udover kanten igen og igen, indtil din plan er komplet.

Back to Bed er et virkelig bizart spil. Omgivelserne du og Bob bevæger jer rundt i er en blanding af mange forskellige abstrakte kunstarter med et godt skud Monty Python. Det hele føles underligt, og bliver aldrig rigtig normalt. Og det gør Back to Bed til en virkelig fascinerende oplevelse. For det er ikke bare sjovt at spille, det er også sjovt at kigge på. Der er en masse små finurlige detaljer i alle banerne, og stilen, det hele præsenteres i, er uovertruffen.

Jagter du et spil, der ser anderledes ud og har en masse spændende gåder, så er Back to Bed et spil, du skal se nærmere på. Back to Bed koster 25 kr. og fås til iPad og Android.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

four − 3 =

No Comments Yet.