Undgå nøgenskandaler på nettet

1 Min læsning

Af Anne Mette Beck

Apps hjælper med at gemme dine private billeder på din smartphone.

Selvom du ikke er en kendis, vil du nok alligevel gerne undgå, at dine lidt mere private billeder på din telefon ikke ender i de forkerte hænder. Det kan også være du har nysgerrige venner, der ikke mener, de krænker privatlivets fred ved at bladre gennem dit billedgalleri.

gallery lock til androidHeldigvis findes der råd for den slags. Du kan nemlig hente en app, der kan låse udvalgte billeder, så de bliver gemt bag en kode, som kun du kender.

Gallery Lock er en gratis app til Android, der både kan gemme billeder og videoer. Du kan få billedet ind i app’en direkte fra dit normale galleri, så det hurtigt bliver gemt væk fra uvedkommende.

Er uheldet alligevel ude og din telefon kommet i de forkerte hænder, vil app’en automatisk sørge for, at der bliver taget et billede af den skyldige, når vedkommende har tastet din kode forkert tre gange.

LG G3 har funktionen indbygget, hvis du bruger den indbyggede Galleri-app, hvor du kan låse billedet direkte fra galleriet. Også her skal man forbi en kode for at komme ind til billedet.

Har I andre tricks til at holde nysgerrige typer væk fra jeres personlige indhold?

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

sixteen − ten =

No Comments Yet.