Spilguide: Mario Strikers og The Quarry bag sommerens bedste gamingoplevelser

4 Min læsning

Uanset om du er til lidt anderledes fortolkning af fodbold, eller til et koldt gys i sommervarmen. Så finder du det i vores guide til sommerens bedste gamingoplevelser.

Glem VM fodbold og spil i stedet fodbold med Mario og vennerne

I år er en fodboldfyldt sommer. Der bliver både afholdt VM og EM, men glem for en kort stund alt om rødhvide fodboldtrøjer og kig i stedet på Nintendos noget anderledes fortolkning af fodboldreglerne med ‘Mario Strikers’.

Modsat traditionelt fodbold, så er dette et 5 mod 5 spil. Hvor det brede karaktergalleri af Super Mario figurer kæmper mod hinanden på fodboldbanen. Ligesom det almindelige fodboldspil, så handler det om at skyde bolden i mål. Men der holder sammenligningerne også op.

For i Mario Strikers går det lidt mere voldsomt for sig end almindelig fodbold. Knytnæverne flyver ofte gennem luften, og ligesom i Mario Kart kan du også kaste skildepadeskjolde efter dine modstandere på fodboldbanen. Det er et hektisk, vildt og voldsomt fodboldspil der til tider føles mere som en slåskamp end et almindelig fodboldspil.

Men kernen i ‘Mario Strikers’ er stadigvæk at sparke til en bold, sende den i mål og gøre det oftere end dine modstandere. Det er forrygende sjovt og fordi spillet ikke er et slavisk forsøg på at lave et klassiske fodboldspil, så er det et spil hvor alle kan være med. Uanset om man elsker fodbold eller bare synes Super Marios karakterunivers er sjovt.

Men lad dig ikke narre af spillets udseende. Under overfladen gemmer der sig en masse kompleksitet at finde lige under overfladen. Det er et dynamisk spil, hvor du både kan mestre alle spillets finurlige små detaljer, eller bare have det sjovt uden at tænke alt for meget. Hvilket gør spillet ideelt at spille online eller med venner foran det samme fjernsyn. Det er nemlig et spil, der er i stand til at vokse med dig i takt med at du får et bedre greb om spillet og dets indhold.

Hvis du vil have et fodboldspil, hvor alle kan være med og det til tider føles mere som “Mario Kart med en fodbold” fremfor en almindelig fodboldkamp, så vil du finde timevis af underholdning i ‘Mario Strikers’.

Du vil elske Mario Strikers: Battle League Football hvis:

  • Du vil have et meget anderledes fodboldspil, hvor alle kan være med
  • Vil have et spil der er forrygende at spille online med masser af underholdning

Mario Strikers: Battle League Football fås til Nintendo Switch og er set til 389,-

The Quarry er det perfekte iskolde gys til en varm sommer.

Fra det første øjeblik du starter gyserspillet ‘The Quarry’ er der ingen tvivl om hvad slags spil det er. Der er nemlig fuld plade på klicheerne: Du har en flok hormonfyldte teenagere i en tom sommerlejr, jaget af en ukendt morder og en snert af det overnaturlige lurer i baggrunden. Langsomt sætter de unge teenagere, og du, puslespilsbrikkerne sammen og opdager at det ikke bare bliver én sidste festaften før sommerlejren er slut.

At spille ‘The Quarry’ er som at være vidne til en perfekt moderne fortolkning af de klassiske gyserfilm fra starten af 90erne. Det er den perfekte blanding mellem karikatur og ægte gruopvækkende gys, når du igennem spillet skiftevis tager kontrol over de forskellige teenagere og tager beslutninger for dem der i værste fald kan resultere i en grusom blodig død.

Og det er truppen af teenagere der virkelig bærer historien og scenerne i ‘The Quarry’. De er en sublim blanding af stereotyper, der hurtigt giver dig nogle i venneflokken du elsker, og dem du er helt ok med bliver grusomt myrdet. Det hele bliver båret over målstregen af fremragende skuespilspræstationer af Hollywood-skuespillere som Skyler Gisondo (The Righteus Gemstones) og Ariel Winter (Modern Family), der tydeligvis er klar over hvilken form for klichefyldt gyserhistorie de er med i.

Hvis du vil have et grusomt, uhyggeligt og til tider sjovt spil, du kan spille alene eller samle familien foran en varm sommeraften. Så er ‘The Quarry’ det perfekte spil, hvor du endelig kan bestemme over hvordan heltene skal opføre sig i en gyserfilm.

Du vil elske The Quarry hvis:

  • Du elsker gyserfilm eller husker gyserspillet ‘Until Dawn’
  • Vil have et spil, der kan samle venner og familie foran fjernsynet til en sjov fælles oplevelse

The Quarry fås til Xbox Series S / X, Playstation 4, Playstation 5, Xbox One og PC

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

nineteen − eight =

No Comments Yet.