Spottet af både VOUGE og WIRED! Lige nu kan du spare dkk 600 på Elektronista Clutch Sport

2 Min læsning
I denne artikel indgår henvisninger og links til Elektronista Shoppen.

Nu skal du være hurtigt, hvis du vil være heldig :-) Fang din Elektronista Sport til sommerpris på 999,- kr. i Shoppen (før 1.599,- kr.) lige nu mens lager haves!

Brug rabatkoden “Sommer19” her!

Er du klar til sommerens ferier og festivaler? Vi har lavet en helt særlig “venner af huset” sommerpris på den sorte Elektronista Sport, så du kan tage alt fra høretelefoner til håndsprit og med til alle oplevelserne med stil. Helt eksklusivt får du også en 4000 mAH powerbank fra Knomo med i købet – så kan du trygt roame på storbyferien eller tjekke festivalprogrammet uden at skulle spare på strømmen!

Du sparer hele 600,- kr. hvis du slår til på sommerprisen her – men du skal ikke vente for længe, for vi har kun et meget begrænset antal af tasken til denne særpris med medfølgende powerbank!

Elegance og praktik i balance – rost af Elle, Wired og Cosmopolitan

Siden clutchen kom på markedet, har den fået international opmærksomhed for netop kombinationen af elegance og praktik. Elektronista Sport har 12 praktiske lommer med plads til alt fra håndsprit til høretelefoner eller en 10″ tablet. Særligt ved Sport-udgaven er materialet: Det slidstærke sorte nylon gør tasken perfekt til sommerens oplevelser, hvad enten de involveret vandsprøjt eller støv. Mens du er på farten, kan du oplade dine yndlingsgadgets i tasken gennem den medfølgende powerbank fra Knomo.

Tag Elektronista Sport med på ferie og festival til 999,-kr. (før 1.599,- kr.) ved at bruge rabatkoden “Sommer19”. Sommerprisen gælder kun så længe lager haves!

Vi har et begrænset antal af Elektronista Sport tilbage til den her helt særlige sommerpris på kun 999,- kr. inklusiv en 4000 mAH Powerbank fra Knomo, så du må hellere se at slå vejen forbi Shoppen, hvis én af dem skal blive din ;-) For at bruge rabatten skal du skrive rabatkoden “Sommer19” ved checkout!

De bedste sommerhilsner til dig fra os på Elektronista Teamet

PS: Hvis du har spørgsmål til tasken, shoppen eller rabatkoden her, skal du endelig bare give os et praj! Det gør du enten i kommentarfeltet herunder, på en af vores sociale kanaler eller på mailen lm@elektronista.dk

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

3 × five =

1 Comment
  • Martin
    juni 11, 2019

    Ikke dårligt! Det vil jeg gøre brug af – tak :-)