Stilfuld stereobænk til retro-fans

2 Min læsning

Wrensilva Standard One ligner måske noget, man kan finde på et loppemarked. Inde i det klassiske møbel sidder imidlertid et komplet digitalt hi-fi-anlæg med wi-fi, Bluetooth – og naturligvis en pladespiller til de trendy vinylskiver.

retro-stereo-baenk-5

Når der nu er så meget retro i luften med møbler, vinylplader og Bella radiofabrikken i DR’s for nylig genudsendte tv-serie ”Krøniken”, kan man vel lige så godt gå hele vejen – og købe en rigtig musikbænk i 1960’er look.

Californiske Wrensilva har stået for dette mesterværk, der kombinerer moderne hi-fi-udstyr af høj kvalitet med smukt møbelhåndværk i klassisk stil.

Møblet lyder navnet Standard One, og bag sine håndlavede jalousier gemmer det bl.a. på en bæltedrevet pladespiller med dansk Ortofon pickup, en 2 x 150 watts digital forstærker og et sæt Wrensilva C80M-højttalere med 8 tommers basenheder.

retro-stereo-baenk-3

Lyder det stadig lidt retro, skal jeg måske tilføje, at Wrensilva Standard også kommer med wi-fi og Bluetooth, så møblet kan fjernstyres fra en smartphone og streame musikken ned fra internettet. Desuden er der kabelstik til f.eks. eksterne højttalere, cd-afspillere, tv-lyd osv.

God plads er der i kabinettet, så man kan gemme på vinylskiver, pickup-rens og andre småting, man altid har liggende omkring sit hi-fi-anlæg.

Udvalget af træsorter er lidt beskedent – enten valnød eller hvid eg. Priserne begynder ved 6.900 USD inklusive stereo-anlægget indenbords i møblet. Det svarer til ca.  47.000 danske kroner….

 

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

3 × five =

No Comments Yet.