Støjreducerende headset til din Xperia-oplevelse

2 Min læsning

Af Anne Mette Beck

Trænger du til lidt ro, kan du med fordel proppe Sonys støjreducerende høretelefoner i øregangen.

Støjreducerende høretelefoner er perfekte til når man rejser eller har brug for at koncentrere sig uden forstyrrende baggrundstøj. Sony har smidt netop et sådant eksemplar på gaden, med det på ingen måder mundrette navn MDR-NC31Em. Hvad end navnet betyder, så virker de!

sonyMDR-NC31Em

Headsettet er optimeret til at blive brugt sammen med Xperia Z2-smartphone og Xperia Z2 Tablet, der begge har indbyggede digitale støjreduceringssystemer. Disse former for støjreducerende headsets har normalt eget batteri, da det kræver en del benzin at reducere støj, men disse er altså uden eget batteri. I stedet suger de fra enheden, man sætter dem til.

Og de virker, gør de. Al baggrundsstøj bliver nærmest til en slags summen, og jeg vil på det stærkeste fraråde, at man bruger dem ude i trafikken, da man kommer ind i sin helt egen lyd-boble med dem i ørene.

Faktisk foretrækker jeg at bruge denne slags høretelefoner, når jeg sidder helt stille alene og skal koncentrere mig, da jeg ikke bryder mig om at lukke hele verden og andre mennesker ude, for eksempel når jeg sidder og arbejder. Men hvis du sidder i storkontor og gerne vil gå i hule, eller du sidder i et fly og vil dæmpe flyverens motor, kan de klart anbefales.

De kommer med tre størrelser dutter, der passer til forskellige ører og koster cirka 300 kroner.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

twelve + thirteen =

No Comments Yet.