Stress af med digitale malebøger

2 Min læsning

Malebøger skal hjælpe mod stress. Både de gamle på papir og de nye digitale. Nu kan du slippe dit indre barn løs og afstresse med Disneys nye malebogs-app “Color”.

Malebøger for voksne er blevet trendy i USA på det seneste. På mange cafeer fra New York til Los Angeles ser man ”grown-ups” fyre op under deres indre createur og lægge farver på figurer i malebøger af et format, som må få enhver tre-årig til at kigge misundeligt.

Selvfølgelig måtte kongen over voksnes nostalgi og børns glade ansigter – kort sagt Disney – følge denne nye trend op. Resultatet er den flotte nye ”Color by Disney”-app, der overfører voksnes malebøger til den digitale verden. Til jeres smartphones, tablets eller laptops, som I jo alligevel altid har på jer.

App’en indeholder skabeloner til en masse populære figurer fra Disney og Pixar film. Fra ”Løvernes Konge”, ”Den lille havfrue”, Anders And og ”Lady og Vagabonden” for de mere voksne – til ”Frozen” og ”Monsters Inc” for den lidt yngre generation.

 

I princippet passer den nye ”Color”-app til alle fra 8 til 88 år, men Disney viser meget klart i sin markedsføring, at målgruppen primært er voksne. Bl.a. gør Disney opmærksom på, at malebøger er gode til at stresse af med.

Rent teknisk er der ikke noget nyt i den nye app – ud over, at den kommer fra Disney: Brugeren kan male med digitale farveblyanter, tusch eller pensel, vælge favoritnuancerne og så ellers gå i gang. De kunstneriske resultater kan printes ud – eller måske bedre uploades til sociale medier som Facebook, Instagram og Twitter.

Color by Disney app’en kan downloades gratis til iPhone/iPad og Windows. Den indeholder en lille portion skabeloner. Mange flere kan man sikre sig adgang til via et abonnement, der koster 8 USD om måneden eller 40 USD for et helt år.

Kunne være skægt at tjekke, om farvelægning og malebøger virkeligt virker mod stress og dårligt humør….

 

 

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

12 − three =

No Comments Yet.