Superbilligt smartwatch til dig med Android

2 Min læsning


Amazfit Bip er uret til dig, der drømmer om et smartwatch, men ikke vil bruge flere tusinde kroner på det.

Apple Watch er nok det absolut bedste på markedet, men hvis du har en Android-telefon, er det meget sværere at finde et godt smartwatch.
Med Amazfit Bip er det heldigvis nu muligt at få et fornuftigt smartwatch – endda til meget få penge.

Amazfit Bip er et utroligt simpelt smartwatch. Det gør to ting: Viser dig notifikationer fra din telefon og holder styr på din aktivitet gennem en pulsmåler og indbygget GPS. Det har ingen indbygget mikrofon, digitale assistenter eller andre funktioner. Det er et simpelt lille gadget, som gør to ting rigtig godt til prisen.

Simpliciteten er også at finde i skærmen. De fleste andre smartwatches bruger skærme, som vi kender dem fra vores telefoner, men Bip bruger i stedet enn-ink-skærm, som på en Kindle, og det gør, at skærmen kan ses i sollys uden problemer. Faktisk er det bedst at se det i sollys.

De få funktioner og den simple skærm gør, at Bips batteri kan holde op til 45 dage mellem hver opladning.

Amazfit Bip er ikke et smartwatch for alle. Men har du en Android-telefon, er det stærkt begrænset, hvad du har af muligheder for at finde et smartwatch. Hvis du kun vil bruge et smartwatch til motion og til at holde øje med, hvem, der skriver til dig på din telefon, så er Amazfit Bip et billigt og simpelt smartwatch.

Amazfit Bip er set til 580kr.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

seven − seven =

1 Comment
  • Mikkel Tscherning
    maj 11, 2019

    Er det her en nyhed, reklame eller noget helt tredje?