3 slags digital forkælelse til Mors dag – i alle prislejer!

4 Min læsning
I artiklen indgår gaveforslag fra vores helt egen shop - Elektronista Shoppen.

Så er det endnu engang blevet den tid på foråret, hvor der står forkælelse i kalenderen for alle verdens mødre. Nemlig Mors dag, der i år falder søndag d. 12. maj. Brug lejligheden til at fejre en helt særlig kvinde med et ekstra klem og en lille pakke!

Vi kender allesammen én. En kvinde i vores liv, der altid formår at have overskud, overblik og smil selv på de travleste dage. En veninde, der har været der til alle de vigtige øjeblikke. En søster med det bedste grin. En mor, der kender dig som ingen anden. Måske er det tid til, du sender dem en lille hilsen?

På Elektronista er vi glade for fejre Mors dag – mest fordi det egentlig bare er en ekstra anledning til at fejre de kærlige og hårdtknoklende kvinder, vi har i vores liv. Derfor har vi samlet 5 forslag til digitale gaver, du kan forkæle en mor i dit liv med d. 12. maj, når det igen bliver Mors dag. Der er gaver i tre kategorier, i alle prislejer – den kompromisløse pakke, “det er tanken, der tæller”-gaven og så en særlig abonnements-forkælelse.

1. Kompromisløs forkælelse

Her er kategorien til dig, der har glemt Mors dag de sidste par år eller bare ønsker at sætte helt ind på forkælelsen uden at gå på kompromis med kvaliteten. De smukke højtalere fra Freya Clint er en klar favorit: De skal med os på sommerferie i kufferten, ud i haven til grill og pynte i stuen over podcasts på regnfulde dage. Elektronista Clutchen i læder skal også med på sommerferie, så vi kan kaste solcreme, høretelefoner og powerbank ned i på farten.

Elektronista Clutch i læder

| 1.695,- kr. hos Elektronistashop.dk |

Måske ligger det lidt i navnet, at vi er glade for den her taske? ;-) Den originale taske designet af Christiane for Knomo har 12 funktionelle lommer og plads til alle dine gadgets og ledninger på farten – og så er den stilren i farven og i lækkert materiale af læder.

Pastelfarvet sommerlyd fra Clint

| 999,- kr. hos Elektronistashop.dk |

Den trådløse højtale fra Clint fås i tre slags pasteller: Lyseblå, lysegrøn og lyserød og kan spille i op til seks timer pr. ladning.

2. “Det er tanken, der tæller”-forkælelsen

Nogle af de bedste gaver, er dem vi slet ikke forventer. Mors dag er en god lejlighed til at overraske en veninde eller en svigermor, der slet ikke havde forventet en hilsen fra dig. Her er vores bedste forslag til spontane Mors dags-gaver, du kan give uden selv at skulle spise havregrød resten af måneden.

Mors-dags hilsen sendt til døren

| Fra 14,- kr. hos PostNord |

Design dit eget postkort og skriv en hyggelig hilsen bagpå – alt sammen digitalt gennem Postnords hjemmeside. Modtageren får det sendt direkte til postkassen som print. Postkortene varierer i pris alt efter størrelsen.

Movie-night på sofaen

| Fra 70,- kr. og opefter på Wolt-appen |

Forkæl en mor med lidt alenetid på sofaen og en stor portion take-away! Appen Wolt gør det muligt for dig at bestille mad fra alskens lækre restauranter i Danmarks største byer, og vi er ret så sikre på, at det vil falde i god jord at give et gavekort til en yndlingsret på sofaen. Kombinér evtentuelt med et tilbud om børnepasning ;)

3. Forkælelse på abonnement!

Hvad bedre end en at give en gave, der bogstaveligt talt bliver ved med at give? Når du giver en helt særlig mor en gave på abonnement, fordeler du fornøjelsen over længere tid, og så kan du nemt tilpasse abonnementsperioden efter dit budget.

Lydbøger og fortællinger fra Mofibo

| 129,- kr. pr. måned hos Mofibo.dk|

Med et abonnement på Mofibo får du adgang til et stort digitalt bibliotek af lydbøger. Perfekt til en travl kvinde, der elsker at fordybe sig i en god bog, men ikke altid har tiden til det på farten. “Unlimited”-abonnementet fås til 129,- kr. pr. måned, og du kan selv justere perioden eller give et gavekort.

Skønheds-favoritter fra Goodiebox

| 169,- kr. pr. måned hos Goodiebox.dk |

Goodiebox er en digital medlemsklub, hvor du hver måned får tilsendt en særlig udvalgt pakke af skønhedsprodukter til dørtrinnet.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

11 − two =

No Comments Yet.