Swarowski siger bling til alle andre fitness armbånd

2 Min læsning

Af Leif Bomberg

Shine er et af de første eksempler på, at de populære motions armbånd kan bruges som smykker – også til den lange kjole og den fine middag i byen. Hvis man altså er til bling bling. 

Fitness armbånd er sjældent noget, man kan bruge til pynt. Medmindre altså, at man vil udstille for alle og enhver, at man er motions freak og holder styr på sin puls og sit kalorie forbrug døgnet rundt.

De farverige activity armbånd i plastik er dog sjældent noget, der passer godt sammen med det lidt pænere outfit.

Sådan var det indtil nu.

swarowski 2

For nu har bling specialisten over dem alle, Swarovski, skabt et par fitness armbånd, der er reelle smykker. Det er sket i tæt samarbejde med Misfit, der har det nødvendige knowhow fra sports armbånd og de tilhørende apps.

Hjertet i den nye Shine kollektion er to store krystaller, hvor især den violette er interessant. Den er nemlig forsynet med en patenteret teknologi, der kan udnytte lokalets eller den udendørs belysning til at lade fitness armbåndets batteri op. Energy Crystal kalder Swarovski nyheden, der klarer sig helt uden batteri.

Begge krystaller kan integreres i Misfits armbånd, der automatisk via en smartphone app registrerer bærerens skridt, løb, svømning, cykling, distance, yoga, dans, forbrændte kalorier og søvn.

swarowski 4

De passende armbånd til Swarovski er enten grå med hvide krystaller eller blå med lilla og blå sten.

Begge er meget solide og kan sagtens holde til motion og sport. Armbåndene med krystal er således vandtætte og klarer et dyk ned til 50 meter.

Om man kan lide Swarovskis bling bling stil, er selvfølgelig altid et spørgsmål, men sammenlignet med (stort set) alt andet ”wearable tech” er Shine et rigtigt smykke.

Kollektionen kan købes på Misfits hjemmeside og vil senere også komme til salg i Swarovskis forretninger og på swarovski.com.

Priserne afhænger af det valgte (af tre forskellige) sæt og ligger mellem 170 og 250 USD –   det er godt 1.000 og 1.500 kroner.

 

 

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

9 + 3 =

No Comments Yet.