TECH FASHION FRA MARC JACOBS

1 Min læsning

Af Christiane Vejlø

Jeg kikkede forleden ind i den nye Marc by Marc Jacobs butik i Århus. Sikke en positiv overraskelse af den helt rigtige, nørdede slags. Jeg elsker Marc Jacobs tøj og ikke mindst hans sko. At New Yorker designeren nu er begyndt at lave accessories til tech giver ham bare en endnu større plads i mit elektronista hjerte.

Marc Jacobs computer etui Kamera: iPhone 4

Techlinjen har fået en hel reol i butikken og byder på en masse farverige etuier til lap tops og iPad. Det er et neopren- agtigt materiale og jeg spottede farverne sort, gul, lilla, blå, lyserød, rød og rosa.

Der er også lækre covers til både iPhone 3G og iPhone 4. F.eks. i guld eller med tidligere omtalt Miss Marc tema. Men tech fashion festen stopper ikke der.

Tech linjen fra Marc Jacobs indeholder også små sjove USB stik, så man kan flytte rundt på sine filer med god stil. F.eks. med logo hjerte eller Miss Marc figuren.

Som prikken over i’et faldt jeg over et par lækre høretelefoner. Bestemt endnu en god grund til at slå vejen forbi Marc Jacobs butikken i Aarhus eller København, hvor du også kan se priserne. Én ting kunne jeg konstatere. Man kan få mere tech end tøj for pengene hos Marc by Marc Jacobs- og det er ikke så dumt endda.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

16 − eight =

No Comments Yet.