Techupdate- hvad du skal vide om Netflix, Apple og Samsung lige nu?

2 Min læsning

Jeg får hele tiden nye input om de største tech trends, og de brands der går forrest. Her deler jeg lidt af min tankestrøm omkring det jeg ser, der rører sig lige nu. 

Netflix imponerer aktiemarkedet efter det seneste regnskab som viser at streaminggiganten har fået flere udenlandske abonnenter end forventet.

Apple har trukket deres aktiviteter på bilområdet lidt tilbage. Rygtet siger nu at de istedet satser på at udvikle software til alle de andre bilbrands.

Vinyl er back. En af de ting jeg ser flest folk stimle sammen omkring er paradoksalt nok noget så gammeldags som en pladespiller. Vinyl er virkelig ved at blive hot igen og Technics som jo stod bag den legendariske SL1200 har lige lanceret SL1200GAE i limited edition til 30.000 DKK.

Lenovo overrasker med en LEGO-klods agtig telefon som kan sættes sammen med forskellige moduler som kamera, projektor og højtaler. Det fedeste ved det koncept var faktisk at Lenovo gør det muligt for eksterne udviklere at opfinde egne moduler som passer til telefonen. I praksis kan man forestille sig en slags hardware appstore, hvor man kan finde alle mulige kreative bud på hvordan telefonen kunne optimeres med et ekstra ad-on. Lenovos Yoga Book tablet’en imponer mig faktisk også med en funktion, hvor man kan skrive på analogt papir og så dukker det op i realtid på skærmen. Det var helt magisk. Dens digitale tastatur er nærmest magisk.

Samsung  er liiidt pressede for at sige det mildt. Deres Note 7 telefon er trukket tilbage fordi den har det med at gå i brand. De har mistet millarder. Det koreanske firma har alt fra telefoner og tablets, til vaskemaskiner og wearables. Der er ikke så mange store nyheder lige nu, men jeg ser med begejstring at Samsung Gear S3 smartwatch’et kommer med E-sim, hvilket jo er et ikke-fysisk simkort, så man f.eks. ikke behøver at slæbe telefonen med på løbeturen. Til gengæld er netop dette ur så gigantisk kæmpestort at jeg personligt på ingen måde ville orke at have det på mit håndled.

Wearables bobler frem fra alle producenter, men nogle af de bedste er Withings som gode gamle Nokia for nylig har købt. Deres nyeste produkt er et termometer som kan tage temperaturen på et barn på 2 sekunder blot hvis man holder det op mod pangen. Dét er genialt!

 

 

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

five × two =

No Comments Yet.