Tjen penge på dine digitale pletskud

2 Min læsning

af Christina Majcher

Hvis du er supergod til at tage billeder med mobilen og har din Instagram-profil fyldt med lækre skud, kunne det være, du skulle rykke dit fototalent over på app’en Foap. Her kan du nemlig tjene penge på dine billeder.

foap2

Tænk hvis du kunne tjene penge på de lækre skud, du har på mobilen?

Hvis du vil forsøge dig, kan du hoppe ind på app’en Foap, og det er nemt at komme i gang: Du opretter en konto (det går lynhurtigt) og kan straks begynde at uploade de billeder, du kunne tænke dig at sælge.

Alle billeder, der uploades på Foap, vurderes af andre Foapbrugere (du skal selv vurdere et bestemt antal billeder for at komme i gang) – og hvis nok Foap-brugere vurderer et (eller flere) af dine billeder til at være gode nok, vil de blive sat til salg på det store Foap-marked, hvor både firmaer og privatpersoner kan søge efter billeder med bestemte temaer – såsom kæledyr, mad, solnedgange eller bæredygtige kaffebønner.

Hver gang, du sælger et billede, tjener du 5 dollars, og et billede kan sælges et ubegrænset antal gange.

Der er også udfordringer i app’en, man kan deltage i (de såkaldte missioner) , såsom at tage det bedste kattebillede (her deltog 14.737 billeder), det bedste billede af “engelsk forår” eller, for at tage en igangværende udfordring, det bedste bage-billede. I bage-udfordringen er der i skrivende stund uploadet 795 billeder, og vinderen med det bedste billede scorer sig en bonus på 100 dollars.

Foap er også fyldt med gode råd til, hvordan man tager bedre billeder, så for Instagram-entusiaster derude er det egentlig bare at komme i gang. Det kunne jo være…

Foap kan downloades gratis til iPhone og Android.

foap-app-screens

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

5 × 2 =

No Comments Yet.