Trådløse løbehøretelefoner til kvinder

2 Min læsning

Vi ved, at der er mange af vores læsere, der tilhører løbefolket. Og vi har da også ofte berørt emnet i vores artikler. Blandt andet kunne man her på siderne helt tilbage i 2011 læse, at 52% af jer løbere lytter til musik, mens I løber, og 60% har prøvet at svare på en ringende telefon, mens I løb. Det var høretelefonproducenten Jabra, der havde lavet den undersøgelse.

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at en stor del af vores læsere er kvinder, og derfor vil det nok også vække mange af læsernes interesse at høre om et sæt nye trådløse løbehøretelefoner, der er designet specielt til kvinder.

Det drejer sig om MIIEGO AL3 Freedom Woman, som bl.a. kan købes i Danmark hos Sportmaster.

miiego høretelefoner

Dansk design og innovation

MIIEGO er et dansk firma og brand, der med sloganet “No wires. No worries” kom til verden i 2010. Med det slogan, kan man godt regne ud, hvor deres fokus ligger.

Som løber er der (næsten) ikke noget værre end kabler, der svinger frem og tilbage under ens ører, eller kommer i vejen for armene. Derfor har mange løbere, der som 52% andre lytter til musik undervejs, set lyset i trådløse hovedtelefoner, der connecter til ens smartphone vha bluetooth-teknologien.

kvinde-lober

De bliver siddende på – uanset hvad

Udover kabler, så er det mest irriterende når man løber med høretelefoner, hvis de bliver ved at falde af, eller falde ud af ørerne. AL3 Freedom hører ikke til typen, man skal have siddende inde i øret, og som dermed er meget afhængige af ens individuelle ørekanal-størrelse. Derimod sidder de udenpå øret med en varm og behagelig pude – præcis som de gode gamle walkman-høretelefoner – men hvor den specielle nakkebøjle altså holder dem fast.

Ekstremløberen Kristina Schou Madsen har testet dem både ved løb og ved boksetræning og melder at lyden er god, og ikke mindst at de bare bliver siddede på ørerne uanset hvad.

Hvad er anderledes ved Woman-modellen?

Hvor kommer det kvindelige element ind i billedet?

Der hvor Woman-modellen adskiller sig fra den samme AL3 Freedom til mænd er simpelthen, at bøjlen, der går om nakken og lægger sig lige ved hårgrænsen er designet til at passe bedre til kvinders lidt mindre hoveder. Simpelt, men noget man kan mærke som en stor komfortmæssigt forbedring.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

eighteen − 11 =

No Comments Yet.