Træt af dick picks? Installer dette filter

2 Min læsning

Det er slet ikke så usædvanligt. At en kvinde modtager et uopfordret billede af en mands kønsdele. De fleste kvinder finder det ret ubehageligt, og dick spammer mænd burde sikre sig at modtageren er indforstået inden de trykker send. Indtil da kan et filter nu sortere uønskede penisbilleder fra.

Jeg har aldrig mødt en eneste kvinde, der syntes det var fedt at modtage uopfordrede billeder af mænds kønsdele. Det er på ingen måde pirrende. Det er faktisk ret ubehageligt. En form for digitalt blotteri. Man har ikke bedt om at blive påtvunget et fremmed menneskes seksualitet, og alligevel er det en ret hyppig begivenhed på internettet at der dukker en stivert op i indbakken. Faktisk har 78% af unge kvinder modtaget dick pics på Messenger, Snapchat, mail, Sms, Instagram, Twitter eller endda via Airdrop i offentlige transportmidler.

Men nu er det nok. Det var ihvertfald hvad udvikleren Kelsey Bressler tænkte, da hun sammen med to andre udviklede et dick pick filtrer til twitter.

App’en som du kan hente her, skal have adgang til din twitterkonto for at kunne yde sin service med at blokkere seksuelle billeder, men ifølge udviklerne, læser app’en ikke noget af dit indhold, den screener bare for det, som skal sorteres.

I følge YouGov undersøgelsen er det hver fjerne mand der sender dick picks. Uopfordret er det simpelthen seksuel chikane. Noget andet er når kvinden selv beder om et billede. (Det har 34% af mændene oplevet). Så er tale om en person kvinde kender og hun er en aktiv del af hvad der så nok kan betragtes som en flirt. Men som med så meget andet i den delikate dans mellem kvinder og mænd. Så er det en god tommelfingerregel at sikre sig at kvinde er med på legen, før man begynder at pille- eller spamme med dick pics.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

5 × five =

1 Comment
  • Henrik V Blunck
    marts 22, 2020

    Jeg synes det er rigtig dårlig stil, når mænd sender den slags. Jeg har aldrig selv gjort det.

    Når det er sagt, så må jeg også sige, at det er rigtig sørgeligt at modtage det modsatte, nemlig billeder af kvinder, som andre har stjålet, og bruger til spam. Vi har i alt for mange år glemt, at vi mænd heller ikke ønsker, at få nøgenfotos af det modsatte køn – også selvom man har italesat det som om det er mindre krænkende, hvis en mand får et billede af en nøgen kvinde end hvis en kvinde modtager et billede af en nøgen mand.

    Jeg har oplevet, at to nære bekendte, havde fået stjålet deres fotos, som blev brugt i anden forbindelse. Den ene fik delt sit foto på et pornosite, og den anden ankom som del af spam. Det er temmelig grænseoverskridende, fordi ingen nogensinde bør opleve, at billeder delt i en intim stund deles med andre.